Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.0

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

а аз осещам разлика в пробивноста, стоя си със супермена срещо един джагпанцер 4... и не мога да го пробия...след няколко битки пак същото...и дори един нормален пършинг не можах в маската (само това се подаваше)
    но подробната статистика е убер яка....обикновенно показва как аз съм изнесъл цялата битка

Comment

От два дни, не мога да влезна в играта, пише ми ,че зарежда помощник и така си остава. Това е с два профила, и на два компютъра. На другия не съм качвал 8 -ма версия, че ми е бавен нета.

Comment

stamenov1 написа Виж мнение
        От два дни, не мога да влезна в играта, пише ми ,че зарежда помощник и така си остава. Това е с два профила, и на два компютъра. На другия не съм качвал 8 -ма версия, че ми е бавен нета.
        Не е от два дни, а от няколко часа.
        Нещо се е бъгнал сървъра.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Сървърът се е попретоварил, от вчера е в извънредна "Планирана профилактика".
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Снощи около 23.30 часа сървърът заработи и направих две игри

Comment

успях да се включа сега - и веднага пльоснах в някакъв дол. Много е гот.
              Много по-добре стои играта.
              кеф
              sigpic

Sword song and horn sound

Comment

Да се оплача от сървара. С Т-43 цяла вечер ме пускаше в Т-9 битки, където половината танкове са девятки, останалите осмици и артита и аз най-често съм единствената Т-7 машина в играта. Какво му става на това ММ? Накрая ми писна и излязох. Иначе физиката е страхотна - на пълна скорост Т-43 прави невероятни скокове през дюните - красота.

Comment

Здравейте, от доста време не съм играл, но на последък правя по 10-на битки на вечер. Новия графичен енджин на максимум детайли изглежда доста прилично (остават само примитивните анимации при срутване на сгради, огради ... които просто изчезват, но все пак трябва да има някакви компромиси за да е масова играта).
                  Та по същина: JagdPanther-а докарва при победа и тук там поразени и улучени по 35 хиляди кредит. С дебелото оръдие съм (без премиум) и това ми носи 20+ чиста печалба. Ако така стоят нещата, значи няма нужда от мъки с мънимейкърите. Какво е положението с останалите руски и немски машини? Кои са новите или старите танкове за печалба след 8.0?

Comment

Не било от осем точка нулата, а било от това: http://worldoftanks.eu/news/4072-spe...reunification/
                    70% допълнително кредит за пантерата и ягдпантера. Явно ще пробвам най-накрая Pz IV, че и без това е на 50% цена.

Comment

uzi71 написа Виж мнение
                      Да се оплача от сървара. С Т-43 цяла вечер ме пускаше в Т-9 битки, където половината танкове са девятки, останалите осмици и артита и аз най-често съм единствената Т-7 машина в играта. Какво му става на това ММ? Накрая ми писна и излязох. Иначе физиката е страхотна - на пълна скорост Т-43 прави невероятни скокове през дюните - красота.
                      Още не съм пробвал моя котарак как скача защото сърбах една попара като паднах във водата

Comment

Working...
                      X