Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.0

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Много забавна работа е 0.8.0....

Графиката я сложих почти на минимум, само draw distance на макс. Кадрите държат около 30-35, в снайпер режим няма спад, няма лаг при преминаване от единия в другия режим.

Новата графика ми е отвратително ярка, чак болезнена на моменти, но се преживява.

Катеренето по хълмове не е шега работа...

Успях да се възползвам брутално от физиката чак след час игра - с ИС7. Един АМХ 13-90 беше приклещил кофти другата ни десятка, та се наложи да скоча от едно хълмче и се набих централно в АМХ-а - отлетя яко, и после го избутах във водата, после до края на битката сипеше хранилка в чата момчето

А народът още не се е усетил, почти не виждам играчи, които да опитват да се възползват от катерене по разни места, например.

Новото tech tree е отвратително, едвам го чета.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

при мене съм изключил водата, тревата и ефектите, другот е на макс, държи стабилно над 100 фрейма, графиката вярно е много ярка, но промените по картите са интересни....иначе доста народ се катереше по фара....аз няколко пъти се сурнах по урвите по непредпазливост...но най-много с екефя на статистиката, в повечето битки съм направил най-много експи...абе приятно си е
      също так аима осещането че всички машини се движат доста по-бодро, осожбено забележимо е на супер пършинга, вече спокойно си вдига 30 , преди за това упражнение бях избрал много дълъг участък от асвалт и ускорявах половин карта докато я постигна тази скорост.
      Теч трито е наистина отврат.

Comment

забавен бъг открих....на зигфрид, предположих че физиката ще ми позволи да премина през противотамнковите заграждания...и тръгнах през тях...стигнах до средата...там се бъгна нещо, завъртя ме на пумпал и ме върна в началото на ежовете...трябва да изровя някой от леките танкове за да пробвам до къд еможе да стигне човек

Comment

8.0 ми харесва много, освен, ме ярката графика малко дразни в началото. Играх с КВ-1 - като че ли ускорява по бавно, но по надолнището вдигнах 45!!! км/ч. Жалко защото довечера ми е последната битка с него - остават ми 900 опит до елитен и минавам на 1с.

Comment

Интересно - новият Panzer IV става за игра. Освен че е доста по-красив и много по-пъргав, въпреки гадното оръдие направих две игри с две победи и по три фрага всяка. Възможно е да са ми се паднали нубове за противници или пък всички да са се прехласвали по новата графика, но машината не се оказа чак толкова отвратна колкото се боях. Играх го като Panzer III/IV - на скорост и нагло. Дори пробвах да цикля един КВ -С и се получи. С помощта на един Хелкат го довършихме гада.
            Новата графика обаче яко цеди ресурси. Боя се, че май ще ме откаже от играта. Фреймовете ми паднаха под 30 при стандартна графика и всичко на абсолютен минимум. Когато опитах да поиграя с Хумел направо се сринаха до едноцифрено число. Да уцелиш нещо с арти при 6 фрейма в секунда си е направо невъзможно. Преди пача нямах такъв проблем. Определено е виновен хардуерът ми, но за съжаление за сега не мога да си позволя нов. Да си призная не очаквах чак такава лакомия за ресурси. Вярно, че ползвам лаптоп, Dell Studio 1737 с 4 ГБ рам, Core 2 Duo процесор и отделна видео карта ATI mobility Radeon с 512 памет, но до преди пача нямах никакви проблеми с играта. С такъв фрейм рейт ще се наложи да се откажа поне от артита, а може би и от играта като цяло.

Comment

mnogo приятен спешъл са пуснали покрай пача, осещам как целият уйкенд ще играя със супер пършинга и екипажа ще стане още по-зверски
              а може да ми стане съвестно и да реша да поработя малко

Comment

Намалете си осветлението на средна степен. Помага. То иначе направо ти зема очите. И моля, кажете на мен ли ми се струва или контраста на картината като цяло леко е паднал? Мъничко замазанко ми стои в сравнение с преди. Инак почти всичко на макс съм сложил в графиката и няма грижи. Видеото е Ge Force 450 GTS, с 4 гиги рам съм.
                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

uzi71 написа Виж мнение
                  8.0 ми харесва много, освен, ме ярката графика малко дразни в началото. Играх с КВ-1 - като че ли ускорява по бавно, но по надолнището вдигнах 45!!! км/ч. Жалко защото довечера ми е последната битка с него - остават ми 900 опит до елитен и минавам на 1с.
                  Задръж си го, КЖ-то, хубави битки стават, ако и КВАС-а да е просто звер в сравнение с него, много бърз, и много събат за класа си...но иска свикване

Comment

Оооооооо, аз няма да го продавам, защото наистина ме кефи, просто ще прехвърля готиния му екипаж в 1с, а него ще го оставя в хангара, защото сигурно пак ще ми се доиграе. Засега ще се съсредоточа върху развитието на КВ-1с и се надявам, че ще ми носи удоволствие поне колкото единицата.

Comment

Добре се е получило след ъпдейта, шаренийката малко дразнеше отначало, но като поиграх малко даже почна да ми харесва, не са се оляли и с физиката, сега остава само да оправят филтъра който изключва assault/encounter битките да работи и когато си в platoon и ще е чудно.

Всъщност някой пробвал ли е КВ-2 след ъпдейта, струва ми се че са му орязали много сериозно вертикалният ъгъл на прицелване, на El Haluf от хълма не мога да стрелям в долината вече, пък имам 800 игри с тоя танк, все щях да съм забелязал ако и преди е било така...
                      <<..........>>

Comment

За всички, които имат проблем с яркостта на картите - сложете "post processing" на "low" или направо на "OFF". Нещата стават идеални
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

kato стана въпрос за пост процесинга- той на какво влияе? освен очевидно на яркоста.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            kato стана въпрос за пост процесинга- той на какво влияе? освен очевидно на яркоста.
                            Постобработка. Разного рода дополнительные графические эффекты — преломление воздуха, эффект засветки (bloom) и т.д. Сейчас находится в стадии оптимизации, однако уже готова к использованию. Сильно зависит от производительности видеокарты и умеренно — от объ¸ма видеопамяти. На слабых компьютерах рекомендуется ставить на минимум или отключать. Опция доступна только при использовании улучшенной схемы графики.
                            .
                            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

звучи като глезотия...ще взема да я махна интересно и в техният форум хорат асе тръшкат че са им паднали фреймовете...а при мене се качиха.
                              Може да е от това че аз веднага си върхан настройките за графика от преди пача, който по дефаут го бутва на макс...и ако човек е на слаба машина и не ги пипне разликата във вървежа може да е много голяма.

Comment

Тотално са смачкали системата за доходи на високите тиъри.
                                Снощи извъртях по няколко игри със всичките ми машини тиър 7+, пробивността и поражението са като преди пач-а, а доходите са орязани сериозно.
                                Даже Lowe и Type 59 носят по-малко пари.
                                Оправдават се с промените в нормализацията на снарядите, но си пробивам/повреждам противниците както преди. Не усещам разлика изобщо, но приходите са намалени.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...
                                X