От миналата година със сина разцъкваме World of tanks. Хлапето вече няколко пъти играе в ротни битки на руския сървар, но да си призная нещо започнах да се нервя особено ако ме думне някой танк през скала или сграда, което ме навежда на мисълта, че май играят с хакове руснаците, но това е бял кахър т.е. не ми пука....
Та въпросите, които искам да задам тук са свързани с хора от форума, които я играят тази игра и за това Ви моля да ми отговорите на въпросите.
1./ Кой в кой сървар играе и с какъв ник е там;
2./ Кой машини най много му харесват и с какви играе в момента;
3./ Имали желание да направим един клан съфорумците, като същия да се нарече " Бойна слава - Бг.".
Като човек който е задал въпроса първи искам да отговоря на част от въпросите предварително:
В руския сървар ника ми е " Orka" а в европейския е "Orka 71". В момента в хангара съм с Т - 34 - 85, но с 100 мм оръдие , VK 3001 със 88 или 75 мм дълго оръдие ; Stug III със 75 мм дълго оръдие.
П.П. Т 34 съм решил да я достигна до Т 54 ; Немските танкове до пантера и кралския тигър , а САУ до ягдпантера.
П.С. Навити ли сте за такъв клан или поне рота?
Та въпросите, които искам да задам тук са свързани с хора от форума, които я играят тази игра и за това Ви моля да ми отговорите на въпросите.
1./ Кой в кой сървар играе и с какъв ник е там;
2./ Кой машини най много му харесват и с какви играе в момента;
3./ Имали желание да направим един клан съфорумците, като същия да се нарече " Бойна слава - Бг.".
Като човек който е задал въпроса първи искам да отговоря на част от въпросите предварително:
В руския сървар ника ми е " Orka" а в европейския е "Orka 71". В момента в хангара съм с Т - 34 - 85, но с 100 мм оръдие , VK 3001 със 88 или 75 мм дълго оръдие ; Stug III със 75 мм дълго оръдие.
П.П. Т 34 съм решил да я достигна до Т 54 ; Немските танкове до пантера и кралския тигър , а САУ до ягдпантера.
П.С. Навити ли сте за такъв клан или поне рота?
Comment