Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Моето наблюдение от форумните бърборанства е- руснчете обичат мнооог да бърборят и да се превъзнасят по даден продукт и да говорят как непременно ще си го купят и изобщо много голямо бла-бла-бла генерират. В същото време американците и японците, без много шум си купуват в пъти повече. Наблюдението е базирано на моят каталов в който има повече руски/съветски неща отколкото западни.Кака да, имат си счетоводители, те знаят най-добре

Comment

Снощи - тоталният невървеж. От 15 рандом битки - една (1) победа, при която загинах тъпо в началото като поведох атаката и двойният опит беше 700.
      Е-50, Е-75, КТ... нъц. Кофти вечер.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Aз бях 50/50 на една битка на клифт как левашки ми заседна М5-цата на едни скали...с нос ана горе, д ане мога и да стрелям....не че не пуцнах един непредпазлив хетцер
        Това със засядането по разни места бъг ли е или е направено нарочно?
        Иначе в една друга битка , само разни 8-9 тиър звергове, аз си се кефех да ги пуцам..и женат ас еобади да я прибирам от метрото...и докато управлявах с една ръка се лумнах в стена и ме гръмнаха...а беше толкова забавна битка...забелязвам че като съмс този танк, или всички дружно ме игнорират, или всички дружно стрелят по мене, без средни положения....но е доста приятно да се играе с гаубичен танк...ако картата предполага къси дистанции..трябва да пробвам и германските аналози.

Comment

Засядането си е бъг...

А аз не игнорирам, горчивият опит ме научи да не подминавам небрежно такива дребосъци като теб :Р

Има поговорка - когато се съмняваш, изпразни пълнителя. В моя случай обикновено е 88 или 105мм снаряд
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

пък аз много си падам да издебна нещо голямо и д аму се метна точно поради тази причина сега дерзая да си взема М7и ще му сложим ингилизко оръдие, подозирам ще е същото като чрчилското, което е много хубаво, и ще правя гадости.
            Но М5 е определено много приятна машинка, особенно по високоте тиъри...а ще изпразниш пълнителя ако видиш само мене, но ако аз избягам зад големите батковци ще се замислиш...
            Иначе забелязвам че хората почват да ми бягат от Чърчила, което не е приятно, трябва да ги гоня, а иначе самички ми скачаха пък и вчера само един от съотборниците се опита нещо да измрънка...

Comment

QF 6-pounder? Не съм особено запознат с оръдията на британските/американски танкове.
              Май е крайно време да поразвия малко железария и по това дърво. И в бетата, и сега нямам нито един американски танк.

Всъщност какво ще препоръчате да пробвам от американците?

Имам 80-85к свободен опит, ще ги инвестирам.
              Last edited by feersum; 13-10-2011, 18:04.

Comment

ооо-дааааа, 30 парчета в минута, пробива прилично много, и е много точно. Една от причините чърчито да е толкова противно...пъпля си аз...изкача ми Пз4 с онази фантасмагоричната купола...гръмва веднъж...много малко вероятно д аме оцели, ама и да ме оцели, голяма работа...докато презареди аз съм му мушна 5 снаряда...още на 3-тия той се осеща че нещо не е наред и тръгва да бяга...и гарантирано не ме оцелва вторият път...до трети не доживява....ако спре за да се рпецели по-добре за вторият си изтрел...пак не оцелява до трети...ако оцелее до втори изобщо
                съвсем нормално постижени си е да имам 25 от 28 попадения, и то като имаш предвид че често докато маневрирам го пускам на автосъпровождане, кето ще рече че при заредено стрелям...а тойможе да е зад нещо...но снаряди бол, евтини са, бързо се зареждат...много забавно...особенно ако съм на върха на нашият списък.....аз пък предимно с американски играя и попринципни съображения само с инстинскимашини, фантасмагориите ги избягвам. Германските малко с ТД се забавлявам..може и средни да развия, но само истинските...трябва да проверя обаче дали ще мога да сложа гаубица на Пз 4 в стандартната купола, че другата е грозно безумие, и е фантасмагорична при това.

Comment

feersum написа Виж мнение
                  Всъщност какво ще препоръчате да пробвам от американците?

Имам 80-85к свободен опит, ще ги инвестирам.
                  За начина по който аз обичам да се забавлявам- от леките- М5 с гаубица, иначе М3 е импотентен и неприятен, М2 е забавен но едва ли всички обичат д аиграят с такива машини.
                  М3 среден е кошмар, аз изиграх две битки и го минах с конвертнат опит. М4 е супер, и с гаубица и с 76 мм, аз сега съм с гаубица, ама като ми омръзне си слагм и другото, М4Е8 приятен но не ми е толкова любим. Сега събирам уж пари за джъмбо че го ресърчнах,ама гихарча по други глезотии

Comment

PzIV има 105мм, обаче само на втория купол.
                    M4A3E2 пробвал ли си?

Аз точно за М4 си мислех, в бетата доста играех с Т-34 и PzIV, искам и този да видя как е.

Леле, като гледам статистиките, тоя QF пробива доста повече от 75мм оръдието, и стреля почти два пъти по-бързо!

Comment

за джъмбото парите ги дадох за някаква глезотия, иначе ми е ресърчнат, ама трябват 800К за танка и екипажа....оръдието е отвращение, единственият проблем е че няма фугази, ама е точно и може да си стреляш където си искаш.
                      Аз в едн абитка с любимият ми Чърчил, в някаквъ град беше, та си пъпля, сам понеже другите не искаха с мене...и зад ъгъла ми изла чисто нов Кв съ с107 мм оръдие...та си се стреляхме челно....той остана аз продължих и опуках още 2-3 неподозиращи неща...иначе очевидно няма да играем с Пз4. А шърмъна е много приятен, добре се движи, и напред и назад, оръдията са точни и стрелят бързо. н амен еми е много приятен, даже сега основно с базовият си играя, просто гаубицата е много приятна, но трябва да да си с някой, сам е рисковано...аз затова гледам в началото дали има платуни и се присламчвам към тях, страшно добър тандем се получава с тежки танкове.
                      Обратно към QF-то - то и в реалноста си е било многодобро оръдие, само дето не вдявам защо на американските машини са го кръстили така, а не с лицензионното му име...ама ресърча си им куца на хората....трябва да погледна М7 с какви го пуска...но ако е предимно с ниски тиъри...ох на батко Впрочем забелязал съм че по следобедните часове основно ме пуска с мешана скара тиъри но предимно около моето ниво...към полунощ вече са само зверунгели с високи тиъри. Аз понеже има навика да работя до към полунощ и си разнообразявам с битка....

Comment

Оръдието на Pz IV e KwK 42/L 70 + 10% ускорено презареждане за тази игра.Назад по постовете говорих за това по-подробно.Събаря Чърчил с 2 до 3 изстрела без шанс да те забележат по време на стрелбата,от недостижима за противника дистанция.Маскировъчната мрежа и оптиката + 100% умение за маскировка на екипажа го правят практически невидим.Рядко напускам битка с по-малко от 4 фрага.Рекорда ми за този танк е 8 убити + 3 асистенции за една битка.Но като скорост е муден.Най не-маневрената машина в играта е и бронята му определено е слабичка(ако изключим челната проекция и купола.М4А3Е2 е съвсем друго нещо.Брониран,подвижен,прилична скорост и оръдие което на близки дистанции направо кърти.Може да се стреля челно с всички ТТ от класа си и да ги изкърти.Но на дистанции дава голяма разсейка.Задължително при него е +25% ускорена поправка и умение на екипажа за ремонт.Другите екстри според начина на игра.Въпреки,че основно играя с Е-50 и Е-75,тези двата ги държа за чисто удоволствие.Изискват съвсем различен стил на игра,но са много приятни всеки по свое му.

Comment

Е аз не споменах ли че с Чърчила се играе на близки дистанции? има карти на които не става, но в град изкъртвам всеки Пз4 които дръзне да ми се покаже, пусийството от далече е друга бира но не на всяка карта става.
                          А за да къртнеш половинат ачужд отбор самосинфикално се иска или късмет да целваш все последните проценти, или твоят собствен отбор (плюс чуждият) да се доста завеяни...защото се пита какво аджеба правят те докато ти пусийстваш?
                          Иначе на мене най-добрите битки са ми с по малко фрагове : 2-3, но сме се движили група от 3-4 танка и сме опатквали целият отбор с дружни усилия...примерно веднъж много приятна битка се получи на Енск, някакво германско тъгър 2 подобно, американски тежък от сорта на т-30, аз с гаубичното шермънче и един М7, омазахем всичко по пътя, всички оцеляха и капняхме базата накрая...но много маневриране падна...а другаря с М7-цат адори повече...но мног оуспешно покривахем тежките....иначе аз почнах да развивам германските ТД-та точно с идеята да стрелям от далече...но някак не ми е интересен подобен стил на игра

Comment

Ex, ako rusначетата ен ги избият комплексите с британската линия ще да е изключително приятно да се играе, да се препуска насам натам с Кромуел или комета

Comment

Attached Files

Comment

Направо си ги смлял

А до неделя опитът от първите победи за деня ще е х5. Мисля да изкарам стотина хиляди опит набързо

Comment

Working...
                                X