В клановите войни не се ползва по съвсем други причини.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gogi - http://wwiimodeller.co.nz/tag/amusin...kpfw-vii-lowe/
Ако някой продаваше готово боядисано моделче 1:72 бих си взел.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеGogi - http://wwiimodeller.co.nz/tag/amusin...kpfw-vii-lowe/
Ако някой продаваше готово боядисано моделче 1:72 бих си взел.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеНе знам как е на другите сървъри, на американския е по-често срещан от Т-54. Може би наравно с Е-50.
Comment
-
20-30К при мене, ако ММ-то е такова не бих си го купил. особенно ан фона на Типа дето го гледам само като играя с Е8.
20-30 за нормална битка, иначе съм стигал до 100К чисто, но беше много хубава битка на насечена карта и можех да с екрия...преди рестарта...селд него някак има чувството че челната броня изчезна, или поне всичко си ме дупчи спокойно..и то от дистанци на които може да се прицели в мене, но не и в конкретна точка...също так алсожи 5К на всяка битка з абензин, че иначе е още по-трагично.
Comment
-
Defeat
Battle: Ensk 22 юли 2012 г. 16:35:34 ч.
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 10*078
Credits received: 912*798
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, The Lion of Sinai
прилична битка, бях звер просто, 4 фрага, и още 4 осакатени..ама ме награбиха 4-ма накрая и ме прикончиха..един Т-34 (гризнах си 20% от него) ИСУ-152 (40%) КТ (той ме фланкн аи не го стрелях) и ИС-8 (оставих го на 4%)
На тази карта ако ММ-то е като за премиум и съм в настроение мога и цял отбор да трепна, им акъде дас екриеш, не могат да те заобикалят, абе готино... 19 от 19 попадения...но аз го броя за добро...такова е ако с такова оръдие стрелна 30+ пъти...
Comment
-
Victory!
Battle: Murovanka 22 юли 2012 г. 16:53:29 ч.
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 15*321
Credits received: 657*483
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"
само трима този път, но това Е-75 е гадно нещо...не ч ене го гръмнахнего един ИС-8 и една Ягодова пантера..отделно си гризнах от някакво ВК и още една ягодова...но ако го пускат в такив абитки просто не си струва да се купува
Comment
-
гати какви олигофрени има, пръснах му задника с подкалибрени и това веднага щяло да ме докладва за нередовен акаунт...аман от лапетии...един ИС-6 това. бай бай акаунтLast edited by Gaden Gogi; 22-07-2012, 20:01.
Comment
-
Мен ме заплашваха с бан,защото изплющях един от нашите.С КВ-1 дълго се прицелвах в един противников Щуг и стрелях,а в същото време едно наше AMX12t бърза бърза да мине,при това пред огневата линия.Е,не успя да мине и остана пред мен,а аз с 7к пари назад за ремонта му Та питането е някой обръща ли внимание изобщо на тези репорти и има ли някакъв критерий за бан?
Comment
Comment