Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

В клановите войни не се ползва по съвсем други причини.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

сигурно и в рандъмите се среща рядко по други, но фактът е факт

Comment

Не знам как е на другите сървъри, на американския е по-често срещан от Т-54. Може би наравно с Е-50.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Между другото в момента слотовете на ЕС сървъра са на половин цена!
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Gogi - http://wwiimodeller.co.nz/tag/amusin...kpfw-vii-lowe/

Ако някой продаваше готово боядисано моделче 1:72 бих си взел.
            albireo написа

Comment

Imperial написа Виж мнение
              Gogi - http://wwiimodeller.co.nz/tag/amusin...kpfw-vii-lowe/

Ако някой продаваше готово боядисано моделче 1:72 бих си взел.
              има доста професионални модлеисти, трябва да видиш какви пари искат, но на око би ти струвало от порядъка на 100 евра.

Comment

Imperial написа Виж мнение
                Не знам как е на другите сървъри, на американския е по-често срещан от Т-54. Може би наравно с Е-50.
                може да е от фенщина, в европа ако има два за двата отбора е цяло чудо...то и един д аима е чудо..ама оикновено това съм аз та не с еброи...сег аможе да се пръкнат повечко защото хората ще с енабират за М48/...който на тестовият на мен еми звучи повече като М26 ...т.е ми харесва...ако и да е все така бавен и прозирен...но оръдието е добро

Comment

Гоги, може ли да те помоля докато е време да пробваш отново супер пършинга и да си кажеш мнението, специално ме интересува, дали ще става да вади някакви пари.

Comment

20-30К при мене, ако ММ-то е такова не бих си го купил. особенно ан фона на Типа дето го гледам само като играя с Е8.
                    20-30 за нормална битка, иначе съм стигал до 100К чисто, но беше много хубава битка на насечена карта и можех да с екрия...преди рестарта...селд него някак има чувството че челната броня изчезна, или поне всичко си ме дупчи спокойно..и то от дистанци на които може да се прицели в мене, но не и в конкретна точка...също так алсожи 5К на всяка битка з абензин, че иначе е още по-трагично.

Comment

Defeat
                      Battle: Ensk 22 юли 2012 г. 16:35:34 ч.
                      Vehicle: T26E4 SuperPershing
                      Experience received: 10*078
                      Credits received: 912*798
                      Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, The Lion of Sinai

прилична битка, бях звер просто, 4 фрага, и още 4 осакатени..ама ме награбиха 4-ма накрая и ме прикончиха..един Т-34 (гризнах си 20% от него) ИСУ-152 (40%) КТ (той ме фланкн аи не го стрелях) и ИС-8 (оставих го на 4%)
                      На тази карта ако ММ-то е като за премиум и съм в настроение мога и цял отбор да трепна, им акъде дас екриеш, не могат да те заобикалят, абе готино... 19 от 19 попадения...но аз го броя за добро...такова е ако с такова оръдие стрелна 30+ пъти...

Comment

Victory!
                        Battle: Murovanka 22 юли 2012 г. 16:53:29 ч.
                        Vehicle: T26E4 SuperPershing
                        Experience received: 15*321
                        Credits received: 657*483
                        Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"

само трима този път, но това Е-75 е гадно нещо...не ч ене го гръмнахнего един ИС-8 и една Ягодова пантера..отделно си гризнах от някакво ВК и още една ягодова...но ако го пускат в такив абитки просто не си струва да се купува

Comment

гати какви олигофрени има, пръснах му задника с подкалибрени и това веднага щяло да ме докладва за нередовен акаунт...аман от лапетии...един ИС-6 това. бай бай акаунт
                          Last edited by Gaden Gogi; 22-07-2012, 20:01.

Comment

Мен сигурно 1000 пъти са ме "докладвали" вече... Игнорирай.
                            albireo написа

Comment

'що пък да игнорирам? аз обичам да се забавлявам..ама биткат асвърши и не можах да си комуникирам с тоя то от къде да знае че М26 ми е любимамашина и като така съм си купил подкалибрени да си пукам по лошите ако се наложи и/или ми се прииска.
                              М103 изглежда приятна машинка

Comment

Мен ме заплашваха с бан,защото изплющях един от нашите.С КВ-1 дълго се прицелвах в един противников Щуг и стрелях,а в същото време едно наше AMX12t бърза бърза да мине,при това пред огневата линия.Е,не успя да мине и остана пред мен,а аз с 7к пари назад за ремонта му Та питането е някой обръща ли внимание изобщо на тези репорти и има ли някакъв критерий за бан?

Comment

Working...
                                X