Команден бой
Collapse
X
-
-
Хм, без да се заяждам, но ако само свети и разбива захват, не е ли загуба на годен ствол в друго направление? Те дори Т1 с рогатка стават за светене и в краен случай за светулка за еднократна употреба
Разбира се при един командир и при един стил на игра печели един сетъп, при друг не, така че всичко зависи. Вече не веднъж играхме срещу такъв/подобен отбор и пак казвам, че въбоще не съм впечатлен. Освен това ние имаме предимството да се знаем добре и да играем в редовен състав, така че можем да поекспериментираме за да намерим "златната среда". А живот и здраве като я намерим то ще се чуе
Comment
-
Незнам но трябва да пробваме комбинация от рода 4х8,1х7 и 1х3. В комбинацията трябва за мен да има 3 ТТ + едно солидно ПТ - САУ; 1 ТТ седмо ниво и 1 среден или ЛТ 3 то ниво ( може да се помисли и за арт ). При тежките танкове за мен т.е. за нас е задължителна Т 34 Другите два тежки ТТ трябва да са ИС 3 задължително но незнам кой от двата е по полезен КТ или КВ 4; 7 мото ниво трябва да е ИС или Китайския ИС 7 мо ниво; за 1х3 май трябва БТ 7 с просветльонка. Другия вариант някой панцер 3 то ниво. Тези светляци трябва да пуцат само със слато зада нанасят щета при самозащита.Хм, без да се заяждам, но ако само свети и разбива захват, не е ли загуба на годен ствол в друго направление? Те дори Т1 с рогатка стават за светене и в краен случай за светулка за еднократна употреба
Разбира се при един командир и при един стил на игра печели един сетъп, при друг не, така че всичко зависи. Вече не веднъж играхме срещу такъв/подобен отбор и пак казвам, че въбоще не съм впечатлен. Освен това ние имаме предимството да се знаем добре и да играем в редовен състав, така че можем да поекспериментираме за да намерим "златната среда". А живот и здраве като я намерим то ще се чуе
Въпросния тежък танк 7 мо ниво ще партнира на Т 34 при отбрана, а при атака ще пази фланговете на ТТ които са 8 мо ниво.
Абе проба му е майката. Между другото може да си взема отново ИС -а но да видим Везира кво ще каже.Comment
-
Става, става, съвсем добре си става
Просто шило в торба не стои, доколкото ви знам кои играете 
Ние ползваме 2 сетъпа за тийм плей:
50 100
ИС3
ИС3 <-> Фафла
Fcm
Fcm <-> 50 100 <-> Фафла(само една, две стават много и сетъпа не издържа ръшова атака срещу добър отбор) <-> ИС3(с трети ИС3 е по-тегаво)
С този сетъп единствените проблеми идват срещу много тежки сетъпи играещи пасивно на градска карта. Примерно 2 КВ5 и други тежки на Химелсдорф и Руинберг на дълбока защита. Срещу нищо друго не сме имали проблеми. Пък и тия с които имахме проблем (всъщност само един път и не можах да измисля как да ги изровиме) бяха разни ЕКСНОМ и друга подобна паплач. Иначе с този сетъп бихме 4х1390 плюс 1 ис3 на ЦСА и ЕФЕ на степите - тръшкаха се че това им е първата загуба за деня. Като цяло с този сетъп успеваемостта е около 80% победи.
50 100
ИС3
ИС3 <-> Фафла <-> Fcm
13 90
WZ 132
Втория сетъп е по-"майсторски", т.е. необходими са ти много добри играчи с леки танкове и изобщо. Но пък е много весело и играеш на тотален контрол на картата. Успеваемостта е малко по-ниска, най-вече заради това, че не сме свикнали все още - около 70-75%.
Това го казвам след 150 битки, 76% WR. От тези битки около 30 са мое соло участие със случайни отбори, когато не мога да събера хора от нашия.Last edited by Raste; 07-11-2013, 14:33.Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League AdminComment
-
Аз нямах предвид въобще без активна светулка, а АМХ - а да си се ползва пълноценно като поддръжка и да се свети с нещо друго.
За немците - наистина имахме няколко боя в които Ягдпанера 2 ни изпоти доста.
Живот и здраве довечера може да пробваме как би работило на Неди буратиното /С-51/ с един БТ-7 например. Вече съм се запасил с достатъчно водка за сериозни боеве
Comment
-
е точно нищо друго не може да свети активно, а да навреш 13 90 да се надстрелва с другите тежки си е доста тъпо, по-добре още едно 50 100.Аз нямах предвид въобще без активна светулка, а АМХ - а да си се ползва пълноценно като поддръжка и да се свети с нещо друго.
Живот и здраве довечера може да пробваме как би работило на Неди буратиното /С-51/ с един БТ-7 например. Вече съм се запасил с достатъчно водка за сериозни боеве
а за немците имах предвид новите вафлени трактори.Comment
-
AMX може да се ползва и като подръжка, това се подразбира. За чисто светене бих взел WZ-132.Аз нямах предвид въобще без активна светулка, а АМХ - а да си се ползва пълноценно като поддръжка и да се свети с нещо друго.
Comment
-
здравейте, снощи ударния отбор на двата български клана "ОХР" и "BGR" в състав моя милост - "ORKA" , "Fluffy Tanky", "nedi1", "kri4i", "Kobra" и Балчо снощи влязохме отново в бой, като командването на усиления взвод бе поета от мен поради липсата на Везира. Бойните машини бяха: Ягдпантера II, КВ 4 2 бр, Китаеца - 110 който замести ИС 3, А 44 и един светляк и М2 light. Битките ги започнахме ориентировъчно около 19,30 - 20,00 часа. Картите на които водехме бойните действия бяха: Утьос, Манастир, Рудник, Химелсдорф, Степ, Манастир и Руйнберг.
!./ Утьос: Потвърди се че основно боя се води горе на седловината, но се получи така, че имахме една битка, която се проведе долу на алеята;
2./ Степ: Стандартна тактика от страна на противника, като атакуваха от две страни, през скалите вдясно и дерето от ляво;
3./ Химелсдорф: Атакуват през банана или алеята + лъжлива атака през центъра или от замъка;
4./Руинберг: Атака през града, дъгата и зеленото.
5./ Рудник: Атака през пътя за самата мина - лъжлива с основна атака през селото и потдръжка от остров или водата;
6.Манастир: Блядките атакуват от всички страни
Като цяло за себе си установих, че нещо май съм пропуснал уроците по водене на бой в градски условия от бойни машини, но независимо от това като цяло допуснахме 5 загуби.
Благодаря на Флюфи че ми помогна воденето на бой град.Comment
-
хора абе вие не играете ли команден бой при евро захарчетата.здравейте, снощи ударния отбор на двата български клана "ОХР" и "BGR" в състав моя милост - "ORKA" , "Fluffy Tanky", "nedi1", "kri4i", "Kobra" и Балчо снощи влязохме отново в бой, като командването на усиления взвод бе поета от мен поради липсата на Везира. Бойните машини бяха: Ягдпантера II, КВ 4 2 бр, Китаеца - 110 който замести ИС 3, А 44 и един светляк и М2 light. Битките ги започнахме ориентировъчно около 19,30 - 20,00 часа. Картите на които водехме бойните действия бяха: Утьос, Манастир, Рудник, Химелсдорф, Степ, Манастир и Руйнберг.
!./ Утьос: Потвърди се че основно боя се води горе на седловината, но се получи така, че имахме една битка, която се проведе долу на алеята;
2./ Степ: Стандартна тактика от страна на противника, като атакуваха от две страни, през скалите вдясно и дерето от ляво;
3./ Химелсдорф: Атакуват през банана или алеята + лъжлива атака през центъра или от замъка;
4./Руинберг: Атака през града, дъгата и зеленото.
5./ Рудник: Атака през пътя за самата мина - лъжлива с основна атака през селото и потдръжка от остров или водата;
6.Манастир: Блядките атакуват от всички страни
Като цяло за себе си установих, че нещо май съм пропуснал уроците по водене на бой в градски условия от бойни машини, но независимо от това като цяло допуснахме 5 загуби.
Благодаря на Флюфи че ми помогна воденето на бой град.Comment
-
Comment
Comment