If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бира, това са потресаващи клипове!!!
Изключително образователни!!! /жалко че нямам толкова нерви да ги изгледам целите/
Как ги намери и не са ли и за майтапи?
Бира, това са потресаващи клипове!!!
Изключително образователни!!! /жалко че нямам толкова нерви да ги изгледам целите/
Как ги намери и не са ли и за майтапи?
Oбичайното, краднах податката от друг форум. Но там бяха пуснали клип, който дори и в майтапи не бих сложил. По скоро в Трагедии. После маллко ровене, малко изумление, ужас... и те ги на. Нека ги има да се знае на какво подлагаме децата си понякога и какъв е резултата.
Като ги гледам тея клипове си мисля, че ако бяхме като население колкото Полша, в рандома израза Siemka щеше да се посреща с облекчение, за разлика от "Ko staa pi4uvi..."
Браво!Както казва една моя позната рускиня-просто да ПАДЛАДЕЕШ!!!!!!Ако продължаваш с такива клипове ще получа комплекс за малоценност!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!
Между другото, какво предпочитате Обект 416 (8.8) или Т32 (8.9)?
И двете Ханкоо, и двете. Единия е измежду най-предпочитаните 8-мици за турнирни формати, а другия все още не е от най-популярните машини и доста народ има трудности с нагаждането към него. Ако може на малки хапки. Едно по едно с известни интервали
Браво!Както казва една моя позната рускиня-просто да ПАДЛАДЕЕШ!!!!!!Ако продължаваш с такива клипове ще получа комплекс за малоценност!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!
Защо да те комплексира ? Това са " показуха", като би казала твоята приятелка. Тоест има идея, за онагледяването на която се взима подходящата игра, с пиково представяне в нужната насока. Тя е просто за онагледяване на идеята. Според статса му, достъпен за всеки, едва 60-тина процента от всичките му игри са такива. В другите едва крета, с нормалните1-2 килнати и няколко напукани. При това Unikum рейтинга му ( опс WN8 имах предвид) все още е под 5000, като за последните дни се е качил с има - няма 100-тина пункта. Още може .....
За сравнение моя, който се води "много добър" е 1521, към момента. Да е добър, колко да е по-добър? Има - няма 3-4 пъти над много добрите. Нищо работа.
Oсновния акцент в клиповете пада не върху конкретното постижение, а върху отношението му към битката и анализа на причините довели до една или друга ситуация.
Благодаря за позитивните коментари. Материал има колкото искам, напоследък играя доста. Много съжалявам, че не записах няколко игри с Т-54 и Т29 преди 8.9....сега виждате колко е неприятно да не се виждат снарядите, а понякога и маркерите.
За Об. 416 няма да има нещо особено, защото не е мой тип танк, от сега мога да препоръчам - избягвайте тази линия като цяло. Определено не е за начинаещи и изисква определен стил игра. А Т32, хехе...утре ще се види.
---
Между другото понякога изпускам някои неща, защото няма как да се изразя за секундите, в които се развива ситуацията.
Пример: Виждам, че М103 напредва.
1. Ситуация и план за бягство
Благоприятна, ще заредя преди той да ме атакува.
Затворен, няма път за бягство. Задължително трябва да се унищожи М103 с един барабан.
2. Приготвям се да понеса един негов снаряд срещу един мой барабан.
Анализ оръдие - 120мм оръдие, 400 щета, над 9с време за презареждане, бързо и точно оръдие.
Анализ броня - Труден за пробиване купол, само в краен случай. Горната плочка е посредствена, въпреки това да се избягва. Долна плочка, лесна за пробиване, дори от по-малки оръдия.
3. Извънредни решения (Т-44 се появява)
Анализ оръдие - 100мм оръдие, 250 щета, ~6с време за презареждане, бързо и точно оръдие. Трябва да се унищожи, има вероятност да ме удари два пъти, докато убия М103.
Анализ броня - Пренебрежима
---
П.П. В момента не гледайте WN8. Има някакъв масов проблем със статистиката от 8.9. Реално съм 1820 WN7 и 2400 WN8. Тези луди числа, които излизат са грешни (5000 WN8 за последните 1000 игри ). Но принципно да, към момента съм по-добър от 95% от играчите (Колкото и не-скормно да звучи). Точно затова реших да снимам образователни клипчета и то на български
Благодаря за позитивните коментари.
............
Но принципно да, към момента съм по-добър от 95% от играчите (Колкото и не-скормно да звучи). Точно затова реших да снимам образователни клипчета и то на български
Благодарим за което.
А освен, че си много добър играч, ти липсва и намааната селяндурска арогантност, което те прави особено приятен за четене и гледане.
Респект.
Comment