След 40% победи в понеделник - снощи почивка за лекуване на нервите!
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
След близо тримесечна почивка, миналия ден реших да завъртя някоя друга игра. Оказа се, че до покупката на нов компютър съм окончателно разжалван до артилерист трети разряд
Освен това разбрах как без да си даваш много зор, можеш да го докараш до 41% победи
Comment
-
Такава липса на умения не бях виждал много отдавна.
От релсите покривам и хълма, банана и около мен си следя нещата - на хълма става битка, свалям двама от пълен живот, наяждам трети и на практика ги оставям със сериозно числено превъзходство и единият фланк на хълма прочистен.Викам си, време е да помогна на друго място - обръщам се и отбивам атака близо до мен и в следващия момент хълмът е празен, мойте за измрели
всички до един докато аз изстрелям 3 снаряда на друго място (30 сек.), при съотношение на силите 7/5 в наша полза.Докато се опитвам да направя нещо на хълма и около мен всичко е измряло, пак за около 30 сек.
.
Заставам зад гарата да спасявам положението от 4 на 12
- единият ми съотборник обикаля безцелно картата в напълно различна посока от мястото да действието, другият е ресетнат от артилерията, но продължава да стои в средата на релсите при 10 капнати точки и такова разпределение на силите 
Аз и 10к да бях набил нямах шанс да спечеля!Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Някой има ли представа какво става с клановите?Ключат ми поголовно танковете и то не за земя ами на осмина и четвъртфинали!!!?Че аз така оставам без танкове!Някакви нови правила ли има?Някой ако знае нещо да каже!!!Сетих се и друго-за първи път играя кланова на първи сървър!Comment
-
бъга подозирам е от това че клановите са на 1-ви сървър, а на него са останали някакви стари сетинги.иначе на нас първата кланова ни излезна 5 минути преди самата битка и половин час преди графика.Comment
-
Гоги,и при нас имаше леко объркване на времето.Трябва ли да им се обаждаме на тия от WG и кога да очакваме отключване?Аз и компенсация бих искал!Наложи се да играя с Е 75 и Е 50!Сега и те са ми заключени=Ха ХаComment
-
-
Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
-
Аз не мога да разбера как може да направиш такъв малоумен мачмейкинг.Някакви танкове ниво 3 срещу КВ-1 и чърчили...
Не могат да очакват всеки играч да е достатъчно добър за да играе максимално ефективно със своя танк срещу танкове ,които ги бият по абсолютно всяка статистика освен бързина...
Не може да пращаш нов играч с Pz 38t срещу 2 КВ-та и 2 чърчила...Comment

Comment