Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.8

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Sharana написа Виж мнение
    Ех жалко, аз от колко месеца му се точих ... сега 33К злато какво да ги правя
    Точно за това няма да ги има в играта, а само в магазина. Прекалено много подарено злато в обръщение.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Вторият тест почна всичко е ресетнато така че си тествайте на воля вече с мисия дават безплатно двата китайци и СП и вече можете да си включите от настройките автентичните езици на различните нации(китайският е много забавен).

П.П:Сега забелязвам на СП оръдието дупчи 170мм а преди помня че дупчеше 175мм...Мамицата им водкосмучеща и с тоя танк се изгавриха!

Comment

Езиците ги имаше и на първия тест.
        Но жена ми ме бие, като почна да си повтарям германските реплики на висок глас. Къщата кънти, а тя обяснява, че говоря немски като пиян австрийски фермер

Comment

1951 написа Виж мнение
          Ще има.
          След 9 септември идва 8.8 на отделните сървъри.
          Скоро е, няма да имам време значи.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ай карамба, този обект 140 е просто очарователен....като знаех че играта е рска защо ли си губих времето с американската линия?

Comment

Сравнен с т-62 обект 140 как е като цялостно представяне. Нямам възможност да тествам, за това питам. То е ясно, че още една десетка за кланови си е от полза, но да ли трябва да се дава приоритет на тези 206к експириънс.

Comment

Почти са еднакви, 140 е една идея по-добре брониран корпус което предполага по близък бой. Но командрирския купол е по голям и лесно се цели.
                Еднаква мобилност, скорост и оръдие.
                Dosis sola facit venenum!
                WoT_EU - Krena_BG , WoT_RU - krena, ESL- Epic - Black Sea Unit

Comment

моят окомер казва че 140 е по-повратлив, отделно субективно май стреля по-добре от движения...но не гарантирам за последнот защото екипажите с които тествах не са съвсем еднакви.

Comment

Това ще ви хареса:

- all the users, who had top engines on either E-75 or E-50 unlocked, will recieve 25000 free XP on their account in 8.8 (you will get this free XP even if the tank isn’t bought in the hangar, you will get free XP only for one, so even if you have both unlocked, you will get 25k, not 50k, because the engines were identical and they were unlocked once)
                    - ALL the engines that are unlocked, bought, installed on vehicles will be sold for the price they were purchased for when 8.8 goes live
                    - new top E-75/E-50 engines will be unlocked for those, who had previously the top engines unlocked
                    - Superpershing will be possible to sell for gold purchase price in 8.8
                    С две думи. Всеки, който е отключил топ двигателя на Е-50 или Е-75 ще получи за компенсация 25 000 свободен опит. Двигателите ще се продават на цените на които са купени, новите топови двигатели ще са отключени, SP-то ще се продава на цената си в 8.8.

Comment

1951 написа Виж мнение
                      Това ще ви хареса:

С две думи. Всеки, който е отключил топ двигателя на Е-50 или Е-75 ще получи за компенсация 25 000 свободен опит. Двигателите ще се продават на цените на които са купени, новите топови двигатели ще са отключени, SP-то ще се продава на цената си в 8.8.
                      Звучи добре...

- new top E-75/E-50 engines will be unlocked for those, who had previously the top engines unlocked
                      А дали някъде има информация за параметрите на новите топ двигатели?
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                        А дали някъде има информация за параметрите на новите топ двигатели?
                        Click image for larger version

Name:	shot_006.jpg
Views:	1
Size:	277.6 КБ
ID:	537232

Comment

Новите двигатели са 900кс вместо 1200кс на Е-серията и 700кс вместо 870кс на Тигър/Пантера и производните им. Но за това пък съпротивлението на веригите е намалено а скоростта на завиване е увеличена, така че би трявало да е горе-долу същото.
                          War, war never changes..

Comment

Колеги, успя ли някой на тестовия да пробва как се държат в новото си амплоа на тежки танкове VK30.01H и VK36.01H? Специално VK30.01H в ролята си на тежък танк 5 тиър как се справя в единоборства с КВ1 например?
                            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                              Колеги, успя ли някой на тестовия да пробва как се държат в новото си амплоа на тежки танкове VK30.01H и VK36.01H? Специално VK30.01H в ролята си на тежък танк 5 тиър как се справя в единоборства с КВ1 например?
                              Успях, но нямам време да седна да напиша подробно за новите танкове, а има какво да се сподели.
                              Надявам се в сряда да съм по-свободен.

Comment

Опряхме най-накрая до време за писане...
                                Ще гледам да опиша усещанията от новата техника, почвайки с двата нови премиума, след това германските тежки (нови и променени), германските средни (нови и променени) и надявам се да стигне времето за новите руски средни.
                                Та така Т-34-3 и 112 са за днес!

Т-34-3 Тиър 8
                                Често казано този танк ми беше адски интересен, защото се чудех колко близък до Type 59 ще е и дали той ще е новия масов и досаден премиумен тиър 8 танк.

Тествах танка най-вече от гледната си точка на притежател на Type 59, така че прехвърлих зверския екипаж на Т-34-3 (има BIA) и го оборудвах по същия начин (вентилатор, стабилизатор и дотиквач, плюс Speed Governor). Заради екипажа може би това, което видях от танка е малко по-добро от това, което някой с чист 100% екипаж ще види. По същество.

На външен вид Т-34-3 е много сходен с Type 59, но са се постарали да има достатъчно отлики, така че да не ги бъркат хората в боя. Т-34-3 няма зенитна картечница и външни резервоари, а има дулен спирач. Освен това е синьо-зелен (както е цялата китайска линия), а не чисто зелен.

По незнайна причина Т-34-3 е мъничко по-голям, най се усеща по-голямата височина. Това е лек минус.

Живучестта е интересна тема. Живота е равен (1300), но бронята е малко по-лоша при Т-34-3. Корпусът му е 90/50/50 (100/80/45 при Type 59), а куполът е 190/120/60 (200/130/60 при Type 59). Как това се усеща? Куполът е железарка, точно както при Type. Тия 10 мм не се усещат въобще и куполът може спокойно да се подава и да сте сигурни, че няма да го дупнат челно. Слабите места по купола са същите - двата люка, като този на командира е най-лесен за отстрел. При корпуса бих казал, че не нещата са сходни. Той челно се дупчи по норматив, дори и от оръдието на Т-34-3. Рикошети има само при много сериозен допълнителен ъгъл, под който е корпуса. За трошенето на модули - май ще се амораква танка по-лесно, отколкото ми се ще. От друга страна не се пали толкова често, колкото Type 59, който има един шибан резервоар челно.

Мобилността по документи е почти еднаква, като единствено Type 59 има с 6 км/ч по-висока скорост. Усещането, обаче е леко по-различно. Сякаш Т-34-3 е малко по-муден в ускоряването. Не съм правил тестове, просто така се усеща, че ускорява една, две идеи по-зле. Максималната скорост не се достига лесно и през повечето време ще карате с около 45 км/ч. Може би заради по-ниската скорост и това уж по-лошо ускорение, ми се струва, че Т-34-3 е леко по-спънат.

Въоръжението е голямата разлика между двата танка. Т-34-3 получава стандартното китайско 122-мм оръдие Д-25ТА. Подобни оръдия не са много типични за средните танкове и аз не съм им свикнал. Единственото сходно с оръдието на Type е бронепробивността (181 срещу 175 мм). Горе долу, кактото дупча с Type го дупча и с Т-34-3. От там нататък разликите. Прицелва осезаемо по-бавно (3,4 срещу 2,9 сек.) и точността му е компромисна (0,46 срещу 0,39). Най-лошото е липсата на каквото и да е накланяне на оръдието на долу по вертикалата. Отклонението е смешните 3 градуса, срещу напълно приличните 7 при Type. Единственото хубаво на оръдието е сериозната алфа (390) и малко по-добре дупчещите "златни" (250 срещи 241 мм). Друг плюс е че Т-34-3 носи малко повече снаряди (40 срещу 34). В описаната по-горе конфигурация и екипаж правя изстрел на около 12,5 секунди (на око мерено с часовника в играта).

Така, как всичко изброено се усеща в играта. Пробвах да играя Т-34-3 както играя Type 59 и не се получи много добре. Поради малко по-спънатата мобилност, но най-вече заради въоръжението. Оръдието на Т-34-3 сякаш иска по-друг ритъм. За времето, което Type 59 ще се появи, ще вкара два и ще се скрие, Т-34-3 ще вкара един и до там. Бавното прицелване ме изнервя, а точността понякога е наистина притеснителна. Примерно на 300 метра се правят дебилски пропуски, докато Type 59 има доста прилична стрелба на средни дистанции. Отклонението на оръдието надолу също пречи много. Танцуваш си около жертвата и изведнъж се оказва, че си на някакво баирче малко и не можеш да го стрелнеш. Прицела сочи небето. Също стрелбата в движение хич не е препоръчителна, за разлика от Type 59, който раздава шамари на пълен ход. С две думи динамичната и агресивна игра леко не му се отдава. Особено пълзенето по баири и досаждането на тежките (на Ерленберг примерно). От друга страна по-голямата алфа в някои моменти е от полза.

Относно парите, нещата са особени. Танкът изкарва толкова, колкото изкарва Type 59 (на око), но чистата печалба е по-ниска заради бая по-скъпите снаряди (1025 срещу 252 сребро), тоест за да вкараш един и същи демидж ще вложиш повече сребро. Златните снаряди са си направо безбожни (14 злато или 5600 сребро). Така, че се пригответе за по-малки чисти приходи.

Не знам колко ще струва играчката. На тестовия го броят, че струва 11 000 злато (на база на това за какви пари го продаваш).

В заключение какво мога да кажа? Не мисля, че ще е ултра масов танк, особено ако цената му е висока. Това не е Type 59, макар, че се доближава толкова, колкото друг премиум няма да се доближи. Лично на мен стандартния Type ми харесва повече, дори и само заради това, че съм му свикнал. Но ако имате Type, това не ви трябва. Ако търсите динамичен среден премиумен танк, за сега това е най-добрият наличен избор. И да не забравяме, че по-зле от тиър 9 няма да виждаме.

И в заключение една лека хвалба:
                                Click image for larger version

Name:	shot_007.jpg
Views:	1
Size:	489.1 КБ
ID:	537247

112 Тиър 8
                                Това е танк, който не ме впечатли много и няма да съм кой знае колко разточителен в думите си.

112 е танк мелез. Корпусът на топовия 113, купола на WZ-111 и познатото 122-мм оръдие. Добрите, лошите и "горе-долу" нещата:

Добрите. Челно танкът е юбер. 120 мм челен горен лист под ебати ъгъла (ефективно - към 250 мм, поне на око преценка), куполът е 240 мм и няма пробиване. Максимална скорост от 45 км/ч (реално лесно се стига и държи 38 - 40 км/ч). Няма да виждате по-лошо от тиър 9 с него. Оръдието се отклонява почти прилично надолу и може да правите хълдаун при определени условия. Алфата е сред високите за тиър 8 тежък.

Лошите неща. Долният челен брониран лист е някакъв картон. Освен това се вижда бая и е труден за криене. А още по-лошото е, че танкът се пали и то бая често, когато го продупчите там. Направо е ужасно! Танкът е въз дългичък и отстрани няма никаква броня практически, нито ъгли. Дупчи се по норматив. Златните снаряди са скъпи (виж Т-34-3). Точността и времето за прицелване са зле (пак същите като на Т-34-3).

Нещата, които са "горе-долу". Оръдието е поносимо. Има стандартно DPM за тиър 8 тежък, с дупченето човек може да се оправи, ако иска. Животът е ок за премиумен тежък, обзорът и радиото са нормални за нивото. Маневреността е прилична, парите също.

Като цяло е танк на ситуацията. Ако си скриете долния лист и няма как лесно да ви заобиколят ще раздавате шамари и ще носите страшно много на бой (челно ако не броим долния лист единствения друг шанс за пробитие са командирската куполка и куполката на мерача). Скоростта дава възможност за бързо разполагане по ключови места. Проблемът е, че ако ви заобиколят или ви се вижда долния лист дори тиър 6ците ще хапят и то здраво. За да се оправяте със 175 мм пробитие битките трябва да са близки, защото надалеч оръдието не целят слабите места. Със златото не трябва да се прекалява, защото сметките хич няма да излязат.

Като цяло 112 е вариация на ИС-6. За едни неща е по-добър (максимална скорост, златни снаряди, челна броня, обзор), а за други е по-лош (DPM, странична и задна броня, ускорение и маневреност, по-големи размери), но като цяло е много, много сходно.

Comment

Working...
                                X