Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.8

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Поинтересувах се, сега вече почти всичко 8 тиър ще пробива челно СПто, така че, смело го продавайте като го пуснат за пари. Чакам да видя колко ще е Т-34-3, който май ще е добър за замяна.

Comment

По някаква извратена схема пуснаха за тестване двата нови китайски премиума.

Ето им данните:

Т-34-3
      Click image for larger version

Name:	shot_002.jpg
Views:	1
Size:	479.5 КБ
ID:	537184 Click image for larger version

Name:	shot_003.jpg
Size:	404.9 КБ
ID:	537185

112
      Click image for larger version

Name:	shot_004.jpg
Size:	482.1 КБ
ID:	537186 Click image for larger version

Name:	shot_005.jpg
Size:	405.4 КБ
ID:	537187
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
        По някаква извратена схема пуснаха за тестване двата нови китайски премиума.

Ето им данните:

Т-34-3
        [ATTACH=CONFIG]20848[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20849[/ATTACH]

112
        [ATTACH=CONFIG]20850[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20851[/ATTACH]
        Да с мисия ги дадоха 1 битка=два премиум осмака (Де тоя късмет и на нормалният сървър... )
        На мен не ми харесаха тежкия по външен вид и способности си е копие на ИС-6 и доста често гори(в една битка пробих с моя 112 друг 112 в долния бронелист и го запалих и в същата битка един Т-34-3 мен ме запали по същия начин) а средния с това оръдие не ми се вписва в концепцията за среден танк(лошо дупчене,слаб РоФ,слаба точност) не става за друго освен да дебне зад ъгълче и да се подава за стрелба само.

Comment

На тестовия сървър не пуска игра с 9 и 10 тиъри. Само до 8 тиър. Поради това всички цъкат само с новите китайци.

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
            Да с мисия ги дадоха 1 битка=два премиум осмака (Де тоя късмет и на нормалният сървър... )
            На мен не ми харесаха тежкия по външен вид и способности си е копие на ИС-6 и доста често гори(в една битка пробих с моя 112 друг 112 в долния бронелист и го запалих и в същата битка един Т-34-3 мен ме запали по същия начин) а средния с това оръдие не ми се вписва в концепцията за среден танк(лошо дупчене,слаб РоФ,слаба точност) не става за друго освен да дебне зад ъгълче и да се подава за стрелба само.
            Онзи ден пробвах на тестовият сървар двата китаеца. Т- 34- 3 добри форми които наподобяват тайпа 59 , оръдие което стреля 4 изстрела в минута и най лошото неточно, със слаба пробивност а е 122 мм. Накратко това дърво НЕСТРУВА.
            112 . Това чудо по бързо ускорява от руския ИС 6 леко са го копнали от него, с по нисък профил е погледнато челно. Оръдието му е по бързо от другия китаец и прави по голям демижд. Когато го стрелят фронтално при мен имаше много рекушети и сравнено с ИС 6 е много по здрав. Накратко спорна работа тук.
            П.П. Чудя се ако влошап моя супер перш като се говори усилено какво да го правя, да го продавам или оставям, ако го продам какво да си взема 112 или ИС 6 но за двата се налага май да понядя финаси или да си взема СУ 122 - 44 което е 7 - мо ниво. За сега на 60 % съм решил при продан на перша да си взема ИС 6 но ще видим все пак или както е казано времето ще покаже.

Comment

Вземи си КВ-5 на някоя примоцийка. Грозен, но копа парички.

8.8 – VK3001H and other German

Basically, if you have a VK3001H in garage by the time the 8.8 patch goes live, it will be transformed into the tier 5 heavy tank (your crew will automatically be retrained), AND you will recieve a VK3002M (new tier 6 medium) for free with a free 100 percent crew, plus one free garage slot.

- А дали е така, кооой ще ми кажееее!!!!

А дано, ама надали. http://ftr.wot-news.com/2013/08/23/8...other-germans/

Аахааа !! http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=1kW6SgUgzuc
              Last edited by bigbeer; 08-09-2013, 12:56.

Comment

Super Pershing-а се пробива в предния лист броня с 200мм бронебойност в 75% от случаите. А ако е завъртян - в 50% от случаите.
                Предната броня на купола се пробива от 200мм бронебойност в 25% от случаите.
                И като си спомня че съм рикоширал на BL-10..
                War, war never changes..

Comment

Т-34-3 и 112 няма да се купуват за злато. Ще се купуват само за пари през магазина. На мен както не ми работи картата (незнайно по какви причини) тези танкове са ми недостъпни.

Comment

Могат да ти ги подарят, или да платиш на някой да ти ги прати.
                    War, war never changes..

Comment

Кога излизаше тоя пач? Аз не играя от месеци, но мога да погледна дали мога лесно да взема 3001H (май не ми е отключен тоя клон).
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                        Кога излизаше тоя пач? Аз не играя от месеци, но мога да погледна дали мога лесно да взема 3001H (май не ми е отключен тоя клон).
                        В момента върви първи тест, ако е ок - може би до седмица ще го пуснат на RU.
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Теста от вчера е изключен. Не се знае дали ще има втори.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                            Т-34-3 и 112 няма да се купуват за злато. Ще се купуват само за пари през магазина. На мен както не ми работи картата (незнайно по какви причини) тези танкове са ми недостъпни.
                            Ех жалко, аз от колко месеца му се точих ... сега 33К злато какво да ги правя

Comment

Mitko написа Виж мнение
                              Теста от вчера е изключен. Не се знае дали ще има втори.
                              Ще има.
                              След 9 септември идва 8.8 на отделните сървъри.
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Вторият тест започва скоро.

Comment

Working...
                                X