Поинтересувах се, сега вече почти всичко 8 тиър ще пробива челно СПто, така че, смело го продавайте като го пуснат за пари. Чакам да видя колко ще е Т-34-3, който май ще е добър за замяна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.8
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнениеПо някаква извратена схема пуснаха за тестване двата нови китайски премиума.
Ето им данните:
Т-34-3
[ATTACH=CONFIG]20848[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20849[/ATTACH]
112
[ATTACH=CONFIG]20850[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20851[/ATTACH])
На мен не ми харесаха тежкия по външен вид и способности си е копие на ИС-6 и доста често гори(в една битка пробих с моя 112 друг 112 в долния бронелист и го запалих и в същата битка един Т-34-3 мен ме запали по същия начин) а средния с това оръдие не ми се вписва в концепцията за среден танк(лошо дупчене,слаб РоФ,слаба точност) не става за друго освен да дебне зад ъгълче и да се подава за стрелба само.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеДа с мисия ги дадоха 1 битка=два премиум осмака (Де тоя късмет и на нормалният сървър...)
На мен не ми харесаха тежкия по външен вид и способности си е копие на ИС-6 и доста често гори(в една битка пробих с моя 112 друг 112 в долния бронелист и го запалих и в същата битка един Т-34-3 мен ме запали по същия начин) а средния с това оръдие не ми се вписва в концепцията за среден танк(лошо дупчене,слаб РоФ,слаба точност) не става за друго освен да дебне зад ъгълче и да се подава за стрелба само.
112 . Това чудо по бързо ускорява от руския ИС 6 леко са го копнали от него, с по нисък профил е погледнато челно. Оръдието му е по бързо от другия китаец и прави по голям демижд. Когато го стрелят фронтално при мен имаше много рекушети и сравнено с ИС 6 е много по здрав. Накратко спорна работа тук.
П.П. Чудя се ако влошап моя супер перш като се говори усилено какво да го правя, да го продавам или оставям, ако го продам какво да си взема 112 или ИС 6 но за двата се налага май да понядя финаси или да си взема СУ 122 - 44 което е 7 - мо ниво. За сега на 60 % съм решил при продан на перша да си взема ИС 6 но ще видим все пак или както е казано времето ще покаже.
Comment
-
Вземи си КВ-5 на някоя примоцийка. Грозен, но копа парички.
8.8 – VK3001H and other German
Basically, if you have a VK3001H in garage by the time the 8.8 patch goes live, it will be transformed into the tier 5 heavy tank (your crew will automatically be retrained), AND you will recieve a VK3002M (new tier 6 medium) for free with a free 100 percent crew, plus one free garage slot.
- А дали е така, кооой ще ми кажееее!!!!
А дано, ама надали. http://ftr.wot-news.com/2013/08/23/8...other-germans/
Аахааа !! http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=1kW6SgUgzucLast edited by bigbeer; 08-09-2013, 12:56.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеКога излизаше тоя пач? Аз не играя от месеци, но мога да погледна дали мога лесно да взема 3001H (май не ми е отключен тоя клон)."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеТ-34-3 и 112 няма да се купуват за злато. Ще се купуват само за пари през магазина. На мен както не ми работи картата (незнайно по какви причини) тези танкове са ми недостъпни.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеТеста от вчера е изключен. Не се знае дали ще има втори.
След 9 септември идва 8.8 на отделните сървъри.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment