Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.8

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

В руските блогове е изтекъл пачноута на 8.8:

Нов клон руски средни танкове:
    * А-43 (тиър 6 разучава се от Т-34)
    * А-44 (тиър 7)
    * Обект 416 (тиър 8)
    * Обект 140 (тиър 10)

Промяна в германски танкове:
    * VK 30.01(H) се пренася от тиър 6 в тиър 5 и се преквалифицира в тежък.
    * VK 36.01(H) се преквалифицира в тежък.

Добавят се нови германски танкове:
    * тежък от тиър 4 Durchbruchswagen 2
    * среден от тиър 6 VK 30.02 (M)

За свободна продажба се пускат следните премиумни:
    * среден от тиър 8 Т-34-3
    * тежък от тиър 8 112

За изпитания на супертестърите се дават следните машини:
    * китайски лек от тиър 6 - Type-64 (това е М42 Duster с купол на Hellcat, тайванско изобретение)
    * японски среден от тиър 5 - Type 3 Chi-Nu Kai
    * руски среден от тиър 7 - Т-44-85
    * руски среден от тиър 7 - Т-44-122

- Пребалансиране на T26E4 SuperPershing (челна броня и други параметри), добавя се възможност да се продаде обратно за злато и танкът се връща за свободна продажба
    - Китайските комулативни снаряди Po-471 за 122-mm оръдия се нърфят, като пробивността им пада от 300 на 250 mm
    - Промяна в двигателите и параметрите на следните германски танкове: Е-50, E-75, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, Panther II, Panther, Tiger, Tiger II, VK 28.01.
    - Повишаване на алфата и намаляване на скорострелността за руските 100 mm оръдия - ЛБ-1, Д-10Т, Д-10С, ЛБ-1С

- Добавя се нова карта - "Тундра" (800 х 800 m)

- Завръщане на следните карти след доработки:
    * "Тихият бряг" (силно преработена)
    * "Комарин" (силно преработена)
    * "Блатото" (слабо преработена)

- Добавяне на режим "насрещен бой" на "Проходът"

- подобряване на функционалността на мисиите с добавяне на интерфейс в клиента, който ти показва актуалните мисии и напредъка по тях
    - допълнителна защита срещу случайно продаване на танкове и танкисти
    - Значительно улучшено качество стандартного FXAA сглаживания (?!?!?!?! това не знам как да го преведа).
    - Напълно променена страница с постиженията и статистиката. Промяна в изчислението на игровия рейтинг за играчите.
    - добавяне на различни гласове за екипажите от различни националности, всеки ще говори на собствения си език
    - оправяне на бъговете в ММ-а, появили се в 8.6 и ненапълно изгладени в 8.7
    - връщане на надписите: “Иосиф Сталин”, “За Сталина!”, “Сталинец”.
    - доработка на игровия прицел и добавяне на секундарник показващ презареждането
    - усилените торсиони (модулът) ще помага не само за намаляване на пораженията по веригата, но и ще намаляват пораженията, които идват през веригата към танка (от падане или изстрел)
    - ако при загуба си получил медал (снайпер например), или си получил епичен медал, или медал за взвод, то ще получиш кредити и опит все едно си спечелил (по 1,5).... малка компенсация за епичните загуби
    - доработки по системата за обучение
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

По повод на това което обсъждахме в другата тема
      - връщане на надписите: “Иосиф Сталин”, “За Сталина!”, “Сталинец”.
      Това ми прилича на двоен стандарт едва ли нещо подобно може да бъде открито сред немците
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

1951 написа Виж мнение
        - ако при загуба си получил медал (снайпер например), или си получил епичен медал, или медал за взвод, то ще получиш кредити и опит все едно си спечелил (по 1,5).... малка компенсация за епичните загуби
        Е, това е може би най-важното подобрение от всичките.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Какво ще стане с моя Т-44?

Comment

don4o написа Виж мнение
            Топовото оръдие ще прави по-голям демидж, но ще стреля по-рядко.

Comment

Значительно улучшено качество стандартного FXAA сглаживания
              Буквален превод
              Значително подобряване на качаството при стандартното FXAA изглаждане.
              Това е анти алайзинга.

Comment

80% шанс тестът да започне в четвъртък, а релийз да има след 9 септември.

Comment

Точно на праздника!
                  Бяха говорили, че на Супер Пършинга ще му правят пенетрейшъна 200, нещо чува ли се?

Comment

ако искат д аго правят исторически трябва да дупчи поне 200, и да стреля доста по-бавно, снарядите с абили унитарни и доста дълги, освен това трябва по-бодро да ускорява.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                      ако искат д аго правят исторически трябва да дупчи поне 200, и да стреля доста по-бавно, снарядите с абили унитарни и доста дълги, освен това трябва по-бодро да ускорява.
                      Незнам какво правят със Супер Пършинга, но имаше дни когато с него без проблем се дупчеше ИС 3 в "щучия нос" с нормални снаряди, а сега това трябва да го правя с подкалибрени снаряди. Може би има логика в това, а може и да няма, но принципно подкалибрения снаряд само дупчи бронята и след като я пробие ватре за почва да обикаля като прави поразии с всички модули и екипажа. Независимо от това мога да кажа че съм си доволен от супер пършинга, като искам само да не го развалят. С него играя много добре а и съм доволен от това което ми носи като печалба.

Comment

don4o написа Виж мнение
                        Т 44 - "Зажигалка" по смотан танк от този не съм виждал в играта. Много ми е готино някой с тази измислица да ми се изперчи когато съм със Супер пършинга и то като използва скорост и даме стреля ... та въпросното днище го изгарям за отрицателно време и на блядката му пиша след това че е "МЯСО" - Месо.

Comment

Този танк не ми е направил много добро, но все пак с добро впечатление останах, а сега като си гледам статистиката - бая добре съм се справял..

Много странно, има танкове които не са ми били приятни, пък по статистика бая добре съм се справял..
                          War, war never changes..

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                            По повод на това което обсъждахме в другата тема

Това ми прилича на двоен стандарт едва ли нещо подобно може да бъде открито сред немците
                            Ами какво да ти кажа Ултра , чичко Сталин е "добрия" чичко , и името му може да краси руските машини , нямам думи.........................
                            Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

don4o написа Виж мнение
                              1951 написа Виж мнение
                              Топовото оръдие ще прави по-голям демидж, но ще стреля по-рядко.
                              Което ще скопи машината. Поне на мен ми е много приятен тоя танк. Но орежат ли му скорострелността - ...
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Най-добре е да му подобрят бронебойността, защото така Т-44 е направо импотентен.

Comment

Working...
                                X