Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Исторически битки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Голям дразнител си с това Т-26

Ягера здраво налива Т-28, но е почти безполезен срещу Т-34 за това и немския отбор много бързо осъзнахме, че е по-добре да вкараме Пз 3 или Бизон вместо него.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

По малко ама хапя! На Комарин имах 22изстр., 21попадения и ......... 3 пробива.

Comment

Тук нещо потъна работата...
        Да направим няколко битки тия дни?
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
          Тук нещо потъна работата...
          Да направим няколко битки тия дни?
          Ако още джитках танкчета бих подскочил от кеф. Сега вече, може да ме броите като последно попълнение за допълване на сетъпа. Дори и да нямам нужната машина в гаража ще купя и оборудвам.

Comment

Доста рядко влизам вече в играта, предимно събота и то за 1-2 часа.
            Като следващите 2 съботи изобщо няма да ме има.
            Нямам вече възможност да го организирам за съжаление.
            А и приятелите, които виках, за да попълнят отборите са на същото положение и няма шанс да ги събера.

От опита в предишните битки - трябва да сме поне 8-9 човека в отбор, за да е що годе забавно, иначе нещата са много мудни и общо взето след 1-2 игри стават досадни.
            Ако се прави в същия времеви период, ще трябва да се ограничат сериозно КВ-1 и Т-34, а от немска страна да има минимална бройка артилерии.

Според мен, ако ще пробваме нещо трябва предварително да има нещо като записване и ако не съберем нужните танкове и хора просто да не го правим.Примерно за дата Х в У часа.

Пример
            Немци - 2хStPz; 1XBison; 2xPz II /PzJag I; 5xPzIV / Pz III
            СССР - 1xKV-1 ; 2xT-34 ; 2xT-28 5x T-26 / Bt-2.....

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
              Според мен, ако ще пробваме нещо трябва предварително да има нещо като записване
              пишете ме откъм немската страна.

Comment

Мечтата се сбъдва.... в 0.9.0 ще има исторически битки.

Изтече малко информация:

Менюто за избор:

Балатонската операция
                Достъпни машини:
                СССР: ИС, Т-34, Т-34-85, ИСУ-152, СУ-100, СУ-76;
                Германия: StuG III, Tiger II, Panther, Pz.Kpfw. IV, JagdTiger, JagdPanther.

Курската дъга - Прохоровка
                Достъпни машини:
                СССР: СУ-152, КВ-1С, СУ-85, Т-34, Т-70, СУ-76;
                Германия: Ferdinand, Pz.Kpfw. IV, Panther, Tiger I, StuG III, Pz.Kpfw. II, Pz.Kpfw. III.

Битката за Ардените - Ерленберг
                Достъпни машини:
                САЩ: M10 Wolverine, M18 Hellcat, M36 Jackson, M4A3E8 Sherman, M4A3E2 Sherman Jumbo;
                Германия: JagdPanther, Pz.Kpfw. IV, Panther, Tiger I, StuG III, Tiger II.

Избирате машината и страната, за която искате да се биете. Ако нямате някой от танковете в гаража си, иконата ще бъде затъмнена.

Ще се използва екипажа, който имате на съответния танк - с всички налични умения.

В раздел "Историческа справка" можете да видите подробности за съответната битка.

Битките се провеждат в три режима - стандартна битка, насрещен бой и щурм.

Над бутона "Битка" ще видите подробности за боекомплекта. Не можете да го промените. Купувате го при влизане в битка, след края на битката ви се връщат парите за неизстреляните снаряди.

Не можете да променяте модули по танковете. Но даже и да нямате отключени съответните модули, те ще бъдат поставени на танка безплатно и няма да повлияят на комплектацията на танка в другите режими на бой.

В този режим мачмейкърът работи по различни правила. Основният параметър е индивидуалното балансно тегло на всяка машина, участваща в историческите битки.
                Отборите могат да се различават по количество техника и тиъри на машините, но винаги ще са равни по балансно тегло.

Гласовият чат няма да работи в този режим на битки. Може да се използва обичайният игрови чат.

Източник: Panzer Journal
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ето това вече е интересно. Значи ще мачкаме руски тикви с Тигърчето.

Comment

aiwara написа Виж мнение
                    Ето това вече е интересно. Значи ще мачкаме руски тикви с Тигърчето.
                    И ще се падат по десет Т-34 на едно Тигърче... елате повече

Comment

Това значи ли, че със същия Щуг, накичен като коледна елха за нормална битка, мога да влезна в историческата, там системата да го пригоди към стандартите и след това като си влезна пак в стандартен бой да си е с всички неща по него?

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                        Това значи ли, че със същия Щуг, накичен като коледна елха за нормална битка, мога да влезна в историческата, там системата да го пригоди към стандартите и след това като си влезна пак в стандартен бой да си е с всички неща по него?
                        Да, поне за модулите.
                        Никъде не пишеше обаче нищо за оборудването - вентилации, дотиквачи и т.н. Предполагам, че ще важат и за историческите. Много пари струват, няма да ги махнат. Щом екипажите ще си важат, би трябвало и оборудването да работи.

Comment

въз ми е любопитно как ще балансират американците (освен количествено) защото техните машини в топова конфигурация отговарят на историческите (за разлика от всички други) и ако ме пусне срещу германци с техните исторически машини ще е голямо нагибателство.

Comment

Мдааам. Аз имам вече некои концепции Мисля, че Тигър 2 с историческото си 8,8 оръдие ще е добър вариант М10 Росомахата също не е лоша идея с историческото си 76,2 оръдие. За другите сега чета да видим в кои машини ще е далаверата. Струва ми се, че Кваса май няма да е атрактивен. Исторически е със ЗиС5 76мм, ако не се лъжа. Ще видим.
                            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Всичко зависи от баланса. Ако ще са по 15 машини в отбор - повече от два тигъра/ИС/Су100 и примерно по един КТ/Ферди/Jpanther/Jtiger/Су-Ису-152 едва ли ще пуска, та с такива машини може би ще се чака доста за битка. По-скоро ударната сила ще са масата средни танкове.

Също и от това какво ще решат да означава "историческа конфигурация"...

едит: А на Прохоровка и изобщо Курск КВ-1 не е ли имало, та го няма в списъка?

Comment

feersum написа Виж мнение
                                едит: А на Прохоровка и изобщо Курск КВ-1 не е ли имало, та го няма в списъка?
                                Цъ, нямало е вече. Иначе игра със среден танк в 5-6 ниво е убер кеф....

Comment

Working...
                                X