Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.7
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнение
Това, което всички най-много чакат - Е-25 (цена 7000 злато):
[ATTACH=CONFIG]20167[/ATTACH]
.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеколко ли му се върти оръдието по хоризонтала? На мен малко кекава ми се вижда за тези пари машинката....но пък с това радио и подвижност може да кацен някъде рано и да спотва/снайпи....
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеИ артилерията от тиър 7 до тиър 10:
[ATTACH=CONFIG]20173[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]20174[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]20175[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]20176[/ATTACH]
Това е новото съдържание.
За тестване в момента не може и дума да става, защото на моя сървър има 108 човека.
А Е-25 ми харесва. Прилича на сплескан, назобен Хетцер. Остава и да е прилична машина. Пък и с тия евтини 75мм снаряди май ще носи добри парички."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеПовечето изглеждат като... ъъъ, оръдие, грубо монтирано на танково шаси със задницата напред? Британска (или WG?) идиотщина...
.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеПовечето изглеждат като... ъъъ, оръдие, грубо монтирано на танково шаси със задницата напред? Британска (или WG?) идиотщина...
А Е-25 ми харесва. Прилича на сплескан, назобен Хетцер. Остава и да е прилична машина. Пък и с тия евтини 75мм снаряди май ще носи добри парички.
3 руски са на T-26 шасито макар и напред, 3 на T-28 - последните 2 силно модифицирани, 2 на KV шасито, последната е на IS7..War, war never changes..
Comment
-
feersum написа Виж мнение
А Е-25 ми харесва. Прилича на сплескан, назобен Хетцер. Остава и да е прилична машина. Пък и с тия евтини 75мм снаряди май ще носи добри парички.
Comment
-
L70 закарано в тила на врага ще е нещо много зверско стига да имаш достатъчно снаряди.
Най-дебелото животно което съм пробивал и убивал с него е СТ-1 - в задницата с нормален снаряд.Това значи че дори в ММ Т9 машинката ще е способна да налива поражение.
Като гледам обаче и тук снарядите ще са недостатъчни и ще трябва пестене. В Т7-8 ММ вероятно ще стигат, но има ли Т9 ще е трудно.
Как е откъм мобилност и камуфлаж?Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеL70 закарано в тила на врага ще е нещо много зверско стига да имаш достатъчно снаряди.
Най-дебелото животно което съм пробивал и убивал с него е СТ-1 - в задницата с нормален снаряд.Това значи че дори в ММ Т9 машинката ще е способна да налива поражение.
Като гледам обаче и тук снарядите ще са недостатъчни и ще трябва пестене. В Т7-8 ММ вероятно ще стигат, но има ли Т9 ще е трудно.
Как е откъм мобилност и камуфлаж?
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение60 снаряда носи и като маневреност бива, и за снайпер става....може да се кара с екипажа от хетцер почти е сигурно че ще си го купя.
Comment
Comment