Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Goldnoobmeter

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

kemegabi

В чиста Т10 битка си пореше през централния път на Карелия cъс IS-7.
    Изненадващо оцеля около 3 минути без да се крие или да излиза от спот :
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
      kemegabi

В чиста Т10 битка си пореше през централния път на Карелия cъс IS-7.
      Изненадващо оцеля около 3 минути без да се крие или да излиза от спот :
      Добре де, как по дяволите такива играчи изобщо стигат до машина тиър 10 О.о

Даже и да са набили една голяма купчина пари за премиум машини и gift пакети със злато и кредити, за танк тиър 10 трябват около 600-650 хиляди опит...

Оф, сега му видях статистиката:

Битки през последните 7 дни - 2,681, което значи... 380 битки на ДЕН!!!

Battles: 16,435
      Average experience: 236

16435х236 = 3 878 660 опит...

Човекът дори няма премиум танкове...

Тъп и упорит?
      Last edited by feersum; 12-07-2013, 18:35.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Тука май хванах мулти акаунтър http://worldoftanks.eu/community/acc...rn_the_Legion/
        Няма как с 1250 битки да имаш такава статистика.
        Слагам го тук защото е изкупил всички възможни премиум ТД-та.

Comment

мечтата за съотборник на всеки нямам идея как го прави това ама ако е в моя отбор ... първо него ще гръмна в началото на боя за по сигурно
          Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Comment

И аз се позачудих как става това, но сигурно е намерил начин - изчаква съотборниците да излязат от капа, унищожава отборната артилерия и започва да разчиства отбора от най-задните позиции, докато съотборниците се усетят да го унищожат вече е дал голямо предимство на противника и е разстроил играта на отбора, но трябва да е добър играч за да успее да постигне 1%

Comment

Медалите му вижте - някои са уникални, а е и клан лидер...
              У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
              Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Мисля, че повечето никове са само не един играч.

Comment

stasun написа Виж мнение
                  Медалите му вижте - някои са уникални, а е и клан лидер...
                  Уникальны...
                  Супер уникальны!
                  Медаль Героев Расейняя (14-15 фраг) + 7 медалей - Той е получил само през един бой.

Уникален случай.
                  Човек е прекарайте десетки часове в игра... по някакъв начин (фантастично) засяга вреда техни екип (иначе невъзможно да се получи 1% победи). И в резултатът - единствения "звездна" битка.
                  http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

току що попаднах в битка с този играч и понеже съм с ХВМ видях че е изцяло лилав (първия подобен който срещам) реших да му разгледам инфото след боя
                    Detailed statistics of player xMorti in World of Tanks: battles fought, victory rate, player achievements

много интересни ми се видяха машините с които е играл и най вече тия с които не е явно си е направил нов акаунт и играе само с това което му е паснало на стила а всичко останало се отваря с преобразуван или свободен опит за да не си разваля статистиката

Comment

току що имах "честа" да попадна в бои с тази личност с 12000 битки и 41% победи като го видях на ХВМ-а щях да падна (добре че бях седнал ) та човечеца се навря в единия ъгъл на картата (буквално) и за цялата битка не изстреля нито един снаряд просто нямам думи

Comment

mirror2 написа Виж мнение
                        току що попаднах в битка с този играч и понеже съм с ХВМ видях че е изцяло лилав (първия подобен който срещам) реших да му разгледам инфото след боя
                        Detailed statistics of player xMorti in World of Tanks: battles fought, victory rate, player achievements

много интересни ми се видяха машините с които е играл и най вече тия с които не е явно си е направил нов акаунт и играе само с това което му е паснало на стила а всичко останало се отваря с преобразуван или свободен опит за да не си разваля статистиката
                        Това се нарича "Его акаунт", в нуубметъра топовите по процент победи са точно такива. Бях пуснал тема за това.

Comment

mirror2 написа Виж мнение
                          мечтата за съотборник на всеки нямам идея как го прави това ама ако е в моя отбор ... първо него ще гръмна в началото на боя за по сигурно
                          http://worldoftanks.ru/community/acc...nOpTuT__cTaTy/
                          Това е някакъв гавраджийски акаунт. Човекът явно е достатъчно добър съдейки по процента попадения, макс. опита и медалите, но е решил да се гъбарка, като според менен ги убива а ги поврежда, такак не всеки (особенно в ниските нива) ще се осети. а с артилерия експериментира за да плеска със сплаш...даже за да има такъв процент попадения при толкова много битки трябва да е МНОГО добър, освен ако не стреля от упор, но това може в началото да го направи, а тогва все ще се осетят и ще го претрепят...
                          При желание би трябвало д амогат да му намерят основният акаунт и да го баннат.

Comment

Аз пък ще постна себе си http://www.noobmeter.com/player/na/1...cs/1004660188/
                            И по-специално последните 7 дена.Не знам ММ колко може да е извратен,но един пример - вчера ми трябваха 22 игри, за да взема бонуса от първа победа на ИС.То бива зомбита, ама чак пък толкова.Че и моят процент свалят.Някъде по-нагоре имаше цитат от официална информация, че дори да не играеш, ще имаш поне 48% победи.Да, ама не.Проблемът при мен последната седмица е, че аз играя.По-големият проблем е, че в нашия отбор се случва да играя само аз (нанизвам 80-90% от целия демидж на отбора).И най-големият проблем е, че винаги ме пускаше +2 тиър - колкото и да играя, нямам шанс сам срещу по-големите.И така се стигна до това срамно 45% победи.А само за вчера е ... 1/22 тоест 4.54%.Думите са излишни.

Comment

не си само ти, аз вчера героствах за да вържа 45%, а ноща преди това 28%, хванаха се за главата, то няма такива зомбита просто. просто невероятни загуби.

тъкмо сега- 6 олигофрена без щета. най-големият 23 снаряда, нула попадения, погледнах му статистиката, 6% попадения, общо.
                              Last edited by Gaden Gogi; 01-08-2013, 00:04.

Comment

Зомбита много! Ето пример: Click image for larger version

Name:	6396412y.jpg
Views:	1
Size:	118.5 КБ
ID:	536841
                                Вижте нашият прекрасен топ тиър взвод от 3 ИС-6 какво е направил...за щастие поне не са българи както си мислех заради името на клана.
                                Та битката беше на Карелия и ние трябваше да защитаваме всички които оцеляхме бяхме по левият фланг на защитата където доста кадърно обкражихме вражеската групичка която атакуваше в състав Центурион,Т-34-1,разузнавателна пантера ,Т29 и Хелкат (един от малкото случаи в които съм виждал някакъв тактически замисъл в рандом битка) и така танк по танк ги превършихме само Центуриона остана,но и той беше на привършване,но в тоя момент дясното крило е пометено и 3 танка вече капват базата и тук идва епичната глупост на ИС-6 взвода който се беше сгушил незнайно защо в ъгълчето зад левия фланг и не прави нищо пиша аз в чата да отиват да ресетват базата 3 ИС-6 танка със сигурност биха отхвърлили врага....но не ония си стоят в ъгъла и даже по едно време единият е гръмнал наш човек идиоти кво да ги правиш.Като гледам после статистиката всички с под 40% победи ,поне 2 премиум осмици и едва 2-3000 битки.

Comment

Working...
                                X