Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ММ тежестта на машините в 8.6.

Click image for larger version

Name:	83e301e2672746bdca3d11f9e46749e7.png
Views:	1
Size:	86.3 КБ
ID:	532387
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Сега статистиката показва детайлно какви критични поражения съм нанесъл:

Click image for larger version

Name:	shot_013.jpg
Views:	1
Size:	336.9 КБ
ID:	532392
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
        Изключете динамичната камера.
        Снощи на два пъти ми се случи при разминаване с друг танк камерата да се развърти самосиндикално на 360 градуса около танка ми - все едно съм направил рязко кръгово движение с мишката. За мишката съм 100% сигурен, че е ок - не е причинено от нея. На някой да му се е случвало? Динамичната камера я изключих.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

На мен подобно нещо ми се случи когато преминавах покрай постройка на 2 или 3 пъти вече. Преди не съм имал подобни случки. Също съм без динамични камери и подобни...
          У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
          Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Нещо здраво са нърфили 105 мм гаубици

С М4 стрелба по танк(вид), пробил, критични поражения, демидж

М6 1, 0, 88
            КВ 1С 6, 4, 644 - всичките му ги забих странично задната част
            Хелкат 1, 3, 189
            Ягдпц4 1, 0, 113
            М4 3, 3, 338 - единствено този го трепнах, но и някой друг го е цапнал
            Матилда 3, 4, 259

15 попадения 1631 демидж средно 108 за пробил

С Pz4 стрелба по танк(вид), пробил, критични поражения, демидж

Type T-34 2, 0, 190 - И двата изстрела отзад, втория истрел го трупяса, беше на 7-8%
            Крусейдър 1, 1, 156 - странично
            М3 1, 1, 159 - най-фрапиращо - отзад
            Матилда 2, 2, 212 - странично
            Т28 1, 2, 200 - унищожен - с един изстрел
            Т40 2, 2, 128
            Су85Б 1, 1, 161
            М5 1, 2, 340 унищожен - с един изстрел

12 попадения демидж 1548 средно 129

Comment

фугасни или кумулативни?

Comment

Само фугаси, но досега хартиените танкове 4, 5-ти тиър им правех пълен демидж и ги уаншотвах като ги ударя отстрани и отзад, а сега не е така. Преди малко на един КВ му забих два фугаса почти на 90 градуса и единия път -10 другия 25 демидж , а не ми каза критично поражение, нормално на тежкобронираните им взимам по 100 - 200 ХП

Comment

Да, нърфено е, беше обявено.

Comment

На показания си е същото - фугас 53/410

Comment

feersum написа Виж мнение
                      Снощи на два пъти ми се случи при разминаване с друг танк камерата да се развърти самосиндикално на 360 градуса около танка ми - все едно съм направил рязко кръгово движение с мишката. За мишката съм 100% сигурен, че е ок - не е причинено от нея. На някой да му се е случвало? Динамичната камера я изключих.
                      И при мен така две халби бира изсмуках докато играя, и гледам нещо като огледално извъртане на 180 градуса и си викам кво слагат в тая бира?

Comment

Верно ще е от бирата. Нещо и слагат. Тази вечер съм на Туборг и камерата понякога ми прави подобни номера.

Comment

Новата немска артилерийка тиър 2 - SPG G.Pz. Mk. VI (e) - това е новата трол машина

Вече в чатовете я наричат Mini Gw Typ E... и с право.

Оръдие - 105мм гаубица, със средно поражение 410 за фугас, адски бавното прицелване, 2.2 изстрела в минута, обаче удари ли - не повтаря.
                          Всичко до тиър 3 включително ми е на един изстрел
                          Освен това има страшно висока парабола, михихихихи

Comment

Моля, изтрийте този пост!!!
                            Last edited by BacillusBulgaricus; 02-07-2013, 00:15.
                            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Working...
                            X