Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi написа Виж мнение
    ха ха, Квасовете били тролове. в такъв случай Т34 е тролозавър, първата игра за днеска и нашматках 4К щета просто на шега, само един пропуск и то защото стрелях по сльове дето не се виждаше добре..че и аз бях зад два ката храсти.
    Но ме дразни едно подскачанена амерата при сйаперски режим...а проверих, махнал съм подобните изпълнения...отделно курсорът някак мудно ми се движи при прицелване....Това за Т34, екселсиора нящо тврде ентусиазирано го пробвам и умиргам бързо... съвсем няма декларираната броня и ще трябва по-скоро като среден да се играе.
    Тролове в смисъл отношението тиър:щета на изстрел.Моята лична дефиниция за трол е танк който може да екзекутира противник 1 тиър по-нисък от него с 1-2 изстрела нещо като моя ФЦМ 36 в тиър 3 битка там всичко ми е на 2 бронебойни или един високоексплозивен или пък КВ-2 в тиър 6 битка с голямото трололо(152мм)+златни снаряди.
    Т34 прави голяма щета ама не може да трепе с 2 изстрела на неговия тиър.

Comment

e аз не го привързвам към брой изстрели, а по-скоро "бързо с огранчен брой попадения" или просто "голяма алфа", и по моите критерии Т34 си е трол, а вече има и "трололо-та" като Хетцел, КЖ-2 и Су-152, но там при наистина голям аалфа имаме доста ограничена скорострелност, применро със су-152 правя по 700 щета, но рядко съм доближавал 3К на битка, просот зарежда прекомерно бавно за да почне да тъпче в стил тролозавър, доакто с Т34 спокойно се подминават..хетцера е нещо гранично, защото хем уан шотва хем го прави бързо...а сетих за за абсол'тното Трололо- Т82 с фугасница, това дори два тиъра над него може с едно попадение да отнесе хубаво че не е толкова лесно за огра че иначе щешеш да е кошмария....нов платун с добро другарче трябва да е голямо озверение.

Comment

Проблема на ексерсора е купола.Шасито може да има много здрава броня, но само като мернах купол ала Чърчил и ми беше ясно къде да го помпам.За това и тази челна броня е леко безмислена при положение, че купола е едно голямо слабо място.
        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Колеги, не знам заблуждавам ли се, но прицела ми се движи някак мазно и сякаш с голямо закъснение. Нещо такова. Моля, ако някой знае причината и в коя настройка се пипа - нека каже :-)
          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
            Колеги, не знам заблуждавам ли се, но прицела ми се движи някак мазно и сякаш с голямо закъснение. Нещо такова. Моля, ако някой знае причината и в коя настройка се пипа - нека каже :-)
            I pri mен така, убер гнусно.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
              I pri mен така, убер гнусно.
              Изключете динамичната камера.

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
                Точно така излиза
                Според Storm това не е нормално и подлежи на оправяне.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
                  Изключете динамичната камера.
                  Амии...изключих я, ама май нямаше особен ефект от файдата, както се казва Ама хайде довечера пак ще пробвам, та да ми е чиста съвестта :-)

Comment

Су-152 със 152 мм МЛ-20 с фугаси - няма такива хедшоти просто! Мед, мед ми капе
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                      Су-152 със 152 мм МЛ-20 с фугаси - няма такива хедшоти просто! Мед, мед ми капе
                      Да зема да го пробвам това, а? Аз имам СУ 100 с екипаж с по 7-8 висящи дела за убийства. Да продавам ли стотачката преди да купя 152-ката или да си я запазя? Дай съвет, плийз.

Comment

Да зема да го пробвам това, а? Аз имам СУ 100 с екипаж с по 7-8 висящи дела за убийства. Да продавам ли стотачката преди да купя 152-ката или да си я запазя? Дай съвет, плийз.
                        Су-100 не го пробвах снощи... просто забравих
                        Мисля, че и при него ще има подобен ефект. Аз лично не бих го продал. Играя го с дебелата бургия - 122 мм Д2-5С, такива неща причинява на лошите... чак срам ме хваща
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Су-100 не го пробвах снощи... просто забравих
                          Мисля, че и при него ще има подобен ефект. Аз лично не бих го продал. Играя го с дебелата бургия - 122 мм Д2-5С, такива неща причинява на лошите... чак срам ме хваща
                          Аз врътнах една игра със СУ100 снощи. На Ел Халуф от единия баир, скрит зад едно храстче, пращах БОЛКА на един Т150, на отсрещния склон. БОЛКАТА му я пратих на три транша - повишената точност си личи - празно няма. Струва ми се обаче, че снарядът летеше мъъъничко по-бавно от обикновено, ама не съм сигурен. Рядко играя със СУ100 напоследък.

Comment

152 мм фугасницата на Су-152 е по-неточна от 122 мм оръдието на Су-100, а е станало едва ли не снайперско
                            Довечера и аз ще развъртя стотачката.

Изобщо, руснаците с тия мощни и вече точни оръдия могат да станат доминиращите машини в играта.

Comment

152 мм фугасницата на Су-152 е по-неточна от 122 мм оръдието на Су-100, а е станало едва ли не снайперско
                              Довечера и аз ще развъртя стотачката.

Изобщо, руснаците с тия мощни и вече точни оръдия могат да станат доминиращите машини в играта.
                              Да, и аз така мисля. И страдам за немските машини, щото нали уж това им беше предимството ама...какво да се прави. Ще свикваме с новите реалности и ще играем малко по-честичко с руски машини и ще "Нагибаем"

Comment

Струва ми се, че при артитата освен, че не се усеща нърф, дори се правят по-резултатни игри, стига да се свикне с по-бавното презареждане и скорост на снарядите. От друга страна TD-тата вече отново идват на мода. Както писа и колегата от клана това ще са руските динозаври

Comment

Working...
                                X