Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Първото ми впечатление e силно негативно!
    Машините, чиито снаряди са били променени откъм цена се оказаха без снаряди, вече втора игра попадам на играчи, които са пуснали битка с артилерия без да имат снаряди.
    За мен инвестицията да си презаредя машините беше ~500к, не знам какво им е на хората с много танкове.

Щуга се чувства малко по-точен, но не и драстично, за сметка на това новата формула за камуфлажа е сериозен нърф за него откъм камуфлаж - лампата ще ми гръмне от светене.
    При руските оръдия промяната се усеща повече, но то е нормално.

Артилерията в средните нива за сега се усеща като силно доминираща - Т5-6 танкове срещат Т7 арти и въпреки повечето пропуски може да ни събира с един удар по двама.

С ъпдейта се включват и някакви нови опции за камерата и подобни шитни с които още не мога да се справя - силно дразнещо е, особено в моментите на преход от движение към спиране и обратно.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Дали някъде е изтекла актуална таблица за matchmaking-а? Интересно ми е как са разпределени артилериите.
      Не мога да отворя официалния форум от тук...
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
        Дали някъде е изтекла актуална таблица за matchmaking-а? Интересно ми е как са разпределени артилериите.
        Не мога да отворя официалния форум от тук...
        Заповядай:

Click image for larger version

Name:	mm86.png
Views:	1
Size:	62.8 КБ
ID:	532383
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Излиза, че SPG-тата са със същия MM като и Heavy tanks.
          War, war never changes..

Comment

StrEagle написа Виж мнение
            Което значи,че моя Т29 редовно ще е в битки с онова чудовище ГВтигър П бая ще ми вкарва а шестички и петички ще ги трепе само със сплаша...
            Добре,че целия месец няма да мога да играя,че старият добър Geforce 8500GT сдаде багажа(в момента пиша с розово-лилави чертички по екрана и не мога да играя нищо по сложно от Stronghold:Crusader ) и така докато избера ново видео пък докато го взема то 8.7 вече ще е изгрял!
            Така че приятни ви изнервяния с 8.6! МУХАХАХАХАХАААА!

Comment

Абе момчета аз така и не разбрах в крайна сметка, ще има ли компенсации с нови танкове плюс гаражи както беше едно време с ис 4 и кв или по скоро не. Вие които сте в Европейския вече трябва да знаете

Comment

StrEagle написа Виж мнение
                Точно така излиза

Comment

bir4ok написа Виж мнение
                  Абе момчета аз така и не разбрах в крайна сметка, ще има ли компенсации с нови танкове плюс гаражи както беше едно време с ис 4 и кв или по скоро не. Вие които сте в Европейския вече трябва да знаете
                  Не казаха го вече няма безплатни танкове повече новите ще са ти като сиви петна в линията докато не ги проучиш и купиш.
                  А като се замисля че цялата тая врътка беше за да се изнърфи артито... а те взеха,че го направиха още по-привлекателно.
                  Казаха че с разтягането ще има по-малко артита във високите тиъри.Скриина който е показал Алекс показва обратното!
                  Казаха че ще нърфят точността здраво.Да ама само на хартия!Новите точности изглеждат ужасно на пръв поглед ,но като си помислим с новата механика на прицела това са си почти същите точности както при 8.5!
                  Казаха че с дългото презареждане артито ще е по-малко опасно. За кво ми е ниска скорострелност като ще има по 4-5 артита в битка да не говорим,че тиър 5-8 артитата ще трепят по двама с един изстрел!
                  Заключение: WG се издъни тотално! Вълна от ревльовци във форумите им след 3,2,1...

Comment

Колеги от доста време играя със су8 и си докарвах приличен доход с него. След новия пач изиграх за сега само две игри и в двете бях на загуба. Такова нещо не помня да ми се е случвало преди. Струва ми се че прицелването е по тегаво, нанесения дмг е много по малко въпреки че имах доста точни попадения, съответно и прихода е малък. Май наидтина са ги орязали артитата. Всичко това е наблюдение от само две игри все пак.

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                      Не казаха го вече няма безплатни танкове повече новите ще са ти като сиви петна в линията докато не ги проучиш и купиш.
                      А като се замисля че цялата тая врътка беше за да се изнърфи артито... а те взеха,че го направиха още по-привлекателно.
                      Казаха че с разтягането ще има по-малко артита във високите тиъри.Скриина който е показал Алекс показва обратното!
                      Казаха че ще нърфят точността здраво.Да ама само на хартия!Новите точности изглеждат ужасно на пръв поглед ,но като си помислим с новата механика на прицела това са си почти същите точности както при 8.5!
                      Казаха че с дългото презареждане артито ще е по-малко опасно. За кво ми е ниска скорострелност като ще има по 4-5 артита в битка да не говорим,че тиър 5-8 артитата ще трепят по двама с един изстрел!
                      Заключение: WG се издъни тотално! Вълна от ревльовци във форумите им след 3,2,1...
                      Новата механика на стрелбата не важи за артилерията, тя си работи на досегашния принцип.

От един следобяд битки с GW Type E/GW E100 мога да кажа, че средната бройка на артилериите в тези нива е 3-3.5, което изглежда като намаление.
                      Нърфа за топ тиър артилерията си е сериозен. При мен Type E с модули сега се усеща като GW Tiger без модули в 8.5, та даже и малко по-зле.
                      Според мен обаче това само ще допринесе за вдигане нивото на хората играещи редовно арти - ниската скорострелност ще ги принуди да си вдигнат процента попадения.
                      Друго интересно е, че промените в сплаша всъщност ми разширяват достъпните места по картата, ако мога така да се изразя, вече мога с нормални снаряди да ползвам сплаш като елемент от играта си.
                      Нещо което ще продължава да го има са попаденията от артилерия докато се движите на пълна скорост - въпрос на време е да се свикне с новата скорост на снарядите.Аз например направих няколко такива удара днес, като един беше срещу WZ-132 на пълна скорост със сплаш.

Дупката между точните и неточните оръдия е сравнително намалена, а това изобщо не ми харесва!
                      Прецизните пушки усещат разликата, но аз и досега в рамките на 300-350м удрях почти всичко, промените ми дадоха повече точност в диапазона от 350-400м нагоре, но над 600м например разсейката пак си е голяма.

122мм на СУ-100 и 1С обаче и другите подобни се ползват от подобрена точност на всякаква дистанция.
                      Не помня досега 1С да ме е удрял докато се движи на пълна скорост от 100-150м.

Ако трябва да направя някакво сравнение СУ-100 със 122мм сега е много близко като точност до СУ-85 преди.
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Тоя пач е тотална подигравка с артито, не стига това с точността и презареждането, което сигурно щях да преживея някакси, обаче новия ММ направо ме изкарва от нерви, 80% от игрите са пълни с 5-6 левел скаути и средни танкове движещи се с 40-50(аз съм с GW Panther), то и преди беше трудно да ги уцелвам, ама поне бяха малко, а сега... последните ми няколко фрага бяха буквално от упор, чудя се тд ли играя вече или арти...
                        <<..........>>

Comment

Eкселсиор- първо екипажа е съвместил с чърчилоидите, за горните ниво тряба странчиен радист. после танка е подвижен, много добре се врътка, орудието е отврат. парите са добре....с тази чочност срещу квасове е убер неприятно....повече впечатленеи по-късно...че една нормална игра съм нямал още...току що капнаха на насрещна битк аи май най-многоедин да бяхаме загубили...отидоха тима и капнаха...аз бях на друг фланг, а онези просто спаха иос е криеха зад къщите, прохоровка това.

Comment

Много е подвижен, спокойно се държа заедно с Пз.4-ки...но броня няма, поне до сега ен съм видял да е спряла нещо. Т5 средни го дупчат, оръдието е отвратно.

Comment

Ултра за артито се бъркаш казаха,че точно заради новата механика,която важи за всички, се правят толкова неточни за да се уравновесят и както се изрази разработчика "да се избегнат свръх точни артита"
                              А КВАС,СУ-100,ИС и другите съветски изчадия ще са големите тролове вече!
                              Аз лично не мисля,че новата точност ще се запази и в 8.7 просто сиемките и подобните на тях зомбита ще ореват света,че вече не могат свободно да си пърпорят с Т34 в долината на Уестфилд без да ги разстрелят след макс 20 секунди. И като казах Т34 как стои въпроса с командирските куполки на Т29 и Т34 защото ако както си мисля аз вече всеки може да ги улучи и на средни разстояния какъв е смисълът на хълдауна което сериозно ме притеснява(имам Т29 )

Comment

ха ха, Квасовете били тролове. в такъв случай Т34 е тролозавър, първата игра за днеска и нашматках 4К щета просто на шега, само един пропуск и то защото стрелях по сльове дето не се виждаше добре..че и аз бях зад два ката храсти.
                                Но ме дразни едно подскачанена амерата при сйаперски режим...а проверих, махнал съм подобните изпълнения...отделно курсорът някак мудно ми се движи при прицелване....Това за Т34, екселсиора нящо тврде ентусиазирано го пробвам и умиргам бързо... съвсем няма декларираната броня и ще трябва по-скоро като среден да се играе.

Comment

Working...
                                X