Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

feersum написа Виж мнение
    Отговориха ми на въпроса... пуснали са го.
    Алчни боклуци!
    Не бъди егоист, и ние харесваме Шерман.Интересно дали сега ще се наводни с такива....на мен най-звероидалният акипаж ми е точно шермански

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
      Не бъди егоист, и ние харесваме Шерман.Интересно дали сега ще се наводни с такива....на мен най-звероидалният акипаж ми е точно шермански
      Не съм егоист, ама тая машина беше специална
      Като WG обявиха, че ще я пускат, имаше страшни скандали относно критериите за раздаване...
      А сега всеки ще я подкара. Няма да се чувствам част от елитното малцинство вече

Купувай и слагай екипажа - ще ти хареса.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

to хубаво специално, ама е в прекомерно малко бройки, и/или твърде рядко се кара. Аз съм го виждал само два пъти, и то при положение че много обичам точно в тези нива да играя. Тогав ами направи впечатление че е доста подвижен.

Comment

А стига бе, M4А2Е4 ми е изчезнал от статистиката О.о
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ъпдейтът е при нас утре:

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Като гледам ще си купуваме Екселсиор, но нищо не споменават за Шермана,

Comment

Като гледам ще си купуваме Екселсиор, но нищо не споменават за Шермана,
                Да не е само за руснаците Шерманчето.
                Но иначе Екселсиор го пробвах доста е добър и си струва парите.

Comment

to хубаво специално, ама е в прекомерно малко бройки, и/или твърде рядко се кара. Аз съм го виждал само два пъти, и то при положение че много обичам точно в тези нива да играя. Тогав ами направи впечатление че е доста подвижен.
                  500 битки с него - много съм доволен.

Click image for larger version

Name:	shot_009.jpg
Views:	1
Size:	363.6 КБ
ID:	532382

Comment

Ще си споделя скромните впечатления от A33 Excelsior.
                    Като цяло, много хубав тиър 5, който струва скромните 1500 злато. Според мен ще се харчи добре в перспектива.
                    Най-хубавото му е подвижността - танкът ускорява бързо, върти се добре, има максимална скорост от 39 км/ч (и си ги достига без много проблеми). Може би малко по-добре от Т1 НТ, да не говорим за другите тежки от тиър 5. Тази подвижност позволява агресивна игра, почти в стил на среден танк. Това е готино.
                    Следващото хубаво нещо е живучеста му. Бронята е много хубава. Челната е 114 мм (или 54 мм, но под много сериозен наклон и ефективно го докарва до към 100+ мм) и ако се вярва на gamemodels3d.com, то челно няма никакви слаби места. Сложете се леко под ъгъл и гледайте дали някой тиър 5 танк ще ви пробие. Отзад бронята на корпуса е стабилните 108 мм. Куполът отстрани и отзад е 92 мм. Лошото е, че страничната броня е само 32 мм, но поне върви с 25 мм екран (плюс веригите), та не е чак толкова зле. Животът е 670, което е нормално за нивото. Не се забелязва някаква сериозна тенденция към трошене на модули или умиране на екипаж.
                    Най-сериозното слабо място на Excelsior е въоръжението. Дупчи 91 мм, което е почти ок в тиър 5 битки, но за тиър 6 вече недостига. Освен това прицелва бавничко (2,3 секунди) и не е достатъчно точно (0,42) за престрелки на големи дистанции, алфата (110) също не е на нивото на другите тиър 5 тежки. Така, че ще трябва да се носят достатъчно "златни" снаряди, които дупчат прилично (144 мм). От към хубавата страна, типично по британски, танкът е бая точен в движение и има голяма скорострелност (15,79 изстрела в минута), което дава и много добър DPM (1734). Челно оръдието се отклонява по вертикала -13/+20, което е страхотно!
                    Други хубави неща са отличния обзор за тежък танк (350 м), бързовъртящият се купол (36 градуса за секунда) и скромните размери. Тествах танка с Spall Liner и да ви кажа се усеща, че артилерията е малко по-безопасна. Печалбата е, струва ми се, нормална за премиумен тиър 5. Екипажът е съвместим с останалите британски тежки танкове.
                    С две думи в тиър 5 игра ще се чувствате доста комфортно и боят с машинката е приятен.

И да, Excelsior е много сходен с Т14, и като външен вид и като игра. Но както се казва, нормално, все пак са създавани по една и съща програма.

Comment

Щом зачетох и веднага си помислих - това е моя танк.
                      Това което казваш за оръдието обаче веднага ме отказа - не ме притеснява малкото пробиване, но непонасям бавно прицелване и неточност по руски.
                      Ако ще трябва да целя слаби места ми се иска да имам точна пушка.
                      В чисти Т5 битки обаче ще вършее наред в правилните ръце.

Според мен това е направено умишлено с цел да се набиват пари в злато за снаряди.

Даже слушах подобен коментар от играч - "Защо да целя слаби места..аз това не го мога, а не се и опитвам.Сигурно е цяла наука да ги изучиш на всички танкове.Играя си с руските машини и троловете на злато и не ми пука къде ще ударя танка."
                      Last edited by Ultramarine; 19-06-2013, 11:08.
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                        Даже слушах подобен коментар от играч - "Защо да целя слаби места..аз това не го мога, а не се и опитвам.Сигурно е цяла наука да ги изучиш на всички танкове.Играя си с руските машини и троловете на злато и не ми пука къде ще ударя танка."
                        Това е идеалният клиент на WG. Ето към такива играчи се ориентира икономиката и механиката на играта с последните пачове.

Comment

За тоя пич има надежда, беше с мен в една битка аз бях с Щуга, той с някакъв трол и от първо лице видя, че от точната стрелба и правилна тактика има смисъл....съответно от тогава пита за разни неща и иска да се научи.

Но има много, който просто си стрелят каубойската без да им пука.

Аз ги разбирам напълно WG - те не са създали компанията просто ей така, за да ни правят на нас кефа.Ясно е, че основната цел там е печалба и тя се поставя над останалите неща, стига това да не доведе до обратен ефект и да я намали.
                          Грамотните играчи не набиват сериозни суми в играта - купуват си няколко танка някой камуфлаж и това е.Докарват си злато по други канали и чрез по-високо ниво на игра.
                          Тези обаче, които започват в играта наливайки средства са от голям интерес.Влизат вкарват пари и купуват веднага 4-5 премиум танкове и други глезотии.Веднага светва лампата, че това са индивиди вкарващи много пари и са готови да вкарват за в бъдеще, за това и трябва всячески да се опитват да ги задържат.Ако направят играта по-вкуса на "добрите играчи" ще сe загубят много от новите, но плащащи добре "слаби играчи".

Както и да е тези неща са ясни и за двама ни, просто трябва да се примирим и това е.
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ъпдейтът е пуснат.

Comment

Ъпдейтнахме се!
                              M4А2Е4 го няма в продажба!

Comment

1951 написа Виж мнение
                                Ъпдейтнахме се!
                                M4А2Е4 го няма в продажба!
                                Ура! Чувствам се елитен!

Някакви впечатления досега?

Comment

Working...
                                X