Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

само дето докато вкараш 7-8 фугаса игромета ще е насветкал 30+...аз имах игра с матилдата в която изнесох целият отбор...после смятах че съм имам средна скорострелност 15 и/мин, това за цялата продължителност на битката...ама просто на фара целият им отбор ми се наля по долината която сам пазех (3 идиотчета умряха бързо)
    Иначе СУ-152 е страшно страшилище, но трябва много внимателно да се играе...аз му викам "тътена", звука на оръдието силно ме кефи, карам с 2 бронебойни, останалото по равно фугаси и кумулативни, и после според зависи какви ми се паднат

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
      само дето докато вкараш 7-8 фугаса игромета ще е насветкал 30+...аз имах игра с матилдата в която изнесох целият отбор...после смятах че съм имам средна скорострелност 15 и/мин, това за цялата продължителност на битката...ама просто на фара целият им отбор ми се наля по долината която сам пазех (3 идиотчета умряха бързо)
      Иначе СУ-152 е страшно страшилище, но трябва много внимателно да се играе...аз му викам "тътена", звука на оръдието силно ме кефи, карам с 2 бронебойни, останалото по равно фугаси и кумулативни, и после според зависи какви ми се паднат
      То тия със скорострелните след втория фугас обикновено спират да стрелят

Ако ги уцеля де...

Оня ден имах прекрасна игра със Су-100 - Encounter на Енск, заобиколих през града и излязох зад лошите, които изобщо не разбраха какво става и умираха с по един изстрел... последният лош остана на 10 кръв и нашите капнаха

Нооо това е за друга тема...
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

SU-152 със 122мм оръдие има невероятна скорострелност от над 8 изтрела в минута, със средна щета от 420. Оръдието е много подценявано..
        А SU-100 също го играя със 122мм оръдието - понеже алфата е достатъчна, да унищожи противниковия танк с 1 изтрел в над 30% от случаите.
        War, war never changes..

Comment

Пачноута към новия тест:

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

feersum написа Виж мнение
            То тия със скорострелните след втория фугас обикновено спират да стрелят

Ако ги уцеля де...

...
            Е товеа е ако игломета стои и те гледа, ако се върти и маневрира....орделно фугасите не винаги нанасят щета ...примерно иглометна Матилда срещу Хетцер с фугасница им амного по-големи шансове, дори фугасницатат да е със злато....поне когато аз карам матилдата....отделно дето заради екранит еи ъглите хетцера я проби, я не.

Comment

Помислете реално. Сега всички се юрват като стадо бизони, защото е трудно отдалеч да ги улучат, а отблизо размазват всичко. Сега ще има ужасяващо кемпене. Всеки ще го е страх да се покаже, защото ще бъде разстрелван на секундата. Ще се върне доброто старо време на пишкомерене от огромно разстояние.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                Ще се върне доброто старо време на пишкомерене от огромно разстояние.
                Това време изобщо не беше добро.Всеки клечи някъде и лови риба.Я дойде рибка, я не.А уж искаха да изкарат кемперите от храстите ...

Comment

Нещо ми направи впечатление в промените в 8.6.
                  Въвеждат стабилизация на всички оръдия при игра на снайпер и преминаване през препятствия! Което ще рече, че при преминаване през релси например прицела няма да подскача нагоре надолу и съответно много по-бързо ще прицелва след спиране.
                  Според мен нормално е, ако се въвежда подобно нещо, то да важи само за танковете носещи стабилизатор т.е. обвързано с модула стабилизатор.
                  Сега реално слагат вертикална стабилизация на всички танкове, без значение от това какви са.Това индиректно ще бъфне точността още повече, както от статично положение, така и от движение.

При въпрос, защо го правят за всички машини, а не само за тези които имат стабилизатор отговора беше - "Да леко излизаме от целевия времеви период, но няма значение, сега ще се играе много по-лесно и приятно".Още един опит да се улеснят играчите в опознаването, използването и преминаването на терена.
                  Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                    Нещо ми направи впечатление в промените в 8.6.
                    Въвеждат стабилизация на всички оръдия при игра на снайпер и преминаване през препятствия! Което ще рече, че при преминаване през релси например прицела няма да подскача нагоре надолу и съответно много по-бързо ще прицелва след спиране.
                    Според мен нормално е, ако се въвежда подобно нещо, то да важи само за танковете носещи стабилизатор т.е. обвързано с модула стабилизатор.
                    Сега реално слагат вертикална стабилизация на всички танкове, без значение от това какви са.Това индиректно ще бъфне точността още повече, както от статично положение, така и от движение.

При въпрос, защо го правят за всички машини, а не само за тези които имат стабилизатор отговора беше - "Да леко излизаме от целевия времеви период, но няма значение, сега ще се играе много по-лесно и приятно".Още един опит да се улеснят играчите в опознаването, използването и преминаването на терена.
                    Това от една страна е хубаво за играчи като мен, които обичат да не се спират, дори с ТД.Но пък донякъде се обезсмисля (според мен), защото някое КВ ще те изпари от 500 метра без дори да си го видял.
                    Личното ми мнение е, че масово тежките танкове ще кампят защото са бавни и лесни мишени.Което пък от своя страна доста ще промени играта и най-вече тактиката, защото все някой трябва да изпълнява ролята на тежък танк.

Comment

Аз за друго говорех в поста, но няма значение

Възможно е да се засили кампенето, не че в момента не се кампи масово де, но аз примерно не смятам да си променя стила на игра драстично.Ще си играя агресивно без значение дали съм с тежък и бавен танк или с мобилен и нищо не може да ме накара да кампя. Страхливите играчи и тези които сега кампят ще продължат да го правят, но тези които гонят демиджа по картата няма да започнат да се крият.Аз лично така виждам противника като сочен демидж и най-често ходя там където мога да набия много щета, но това става с движение и предни позиции.Така че не вярвам някои от страх да се лиши от това нещо.По-скоро ще се запазят досегашните пропорции с леки отклонения.
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

8.6 от утре е за руснаците, а вероятно от четвъртък и за нас.

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                          .Аз лично така виждам противника като сочен демидж и най-често ходя там където мога да набия много щета,
                          "Подушвам че сме от една порода"

Comment

8.6 е излязъл на руския сървър.

Проведена перебалансировка стоимости премиум снарядов (полный список изменений).
                            Проведена перебалансировка бронепробиваемости кумулятивных и некоторых подкалиберных снарядов (полный список изменений).
                            Премиум снаряды с изменившимися характеристиками выкуплены у игроков за полную покупную стоимость в кредитах по цене, установленной в обновлении 0.8.5.

Не връщат злато, гадовете
                            Златните снаряди масово губят бронебойност и им се вдига цената.
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Промените в доходността са крайно интересни:

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Comment

Някой с достъп до руския сървър може ли да погледне дали премиум Sherman M4А2Е4 е пуснат в свободна продажба?

Отговориха ми на въпроса... пуснали са го.
                                Алчни боклуци!
                                Last edited by feersum; 18-06-2013, 14:09.

Comment

Working...
                                X