Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Storm за изводите от теста до сега и промените за следващия тест:

Пилим 8.6 изо всех сил. Самое важное - решили практически полностью откатить назад маскировку. Из изменений останутся: - увеличение роли масксети и камуфла. - измененные параметры незаметности техники (они были нормально перерасчитаны). - кусты будут чуток понерфлены (примерно 20%), но это же не в…

С две думи: крачки назад по отношение на камуфлажа (няма да има драстични промени, а леки корекции), няма да се нърфи артилерията повече, повишената точност ще се запази, ще се работи още по звука (който е ужасен) и ще се оправи бъга с невидимите танкове.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

На бързо за промените по картите:

Comment

Storm коментира някои резултати от теста:

- точността е повишена с 5%
        - мненията за новите звуци са поделени по равно - половината ги харесват, а другите не
        - съдбата на Super Pershing не е решена
        - статистиката показва, че артилерията е нърфена - паднала е точността и демиджа
        - камуфлажният фактор на всички танкове ще се базира на големината им
        - оправен е бъга с крашването на играта при разлеждането ан технологичното дърво

Comment

Добре, защо на теста липсват сенките на танковете и лъщят толкова? А и цялото осветяване ми синее все едно гледам през слънчеви очила

Comment

Перверзии в 8.6 - КВ-2 стреля по Маус от 650 метра.
            10 попадения от 13 изстрела с 152 мм оръдие - точността се била подобрила с 5%

Comment

Някои леки промени в бронирането в 8.6:

Внесены исправления в модели повреждения танков: СУ-8, СУ-85Б, Cromwell, Comet, Matilda Black Prince, СУ-5, СУ-76, Т95, Т92, M12, M41, M7 Priest, T57, G.W. E 100, G.W. Tiger, Hummel, Pz.Kpfw. V/IV, ИС-6, Pz.Kpfw. III/IV, Объект 268. Скринить арты: СУ-5, Т92, M12, M41, M7 Priest, T57, G.W. E 100,…

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
                Да и аз го забелязах това целих куполките на американски тежки в хълдаун с ИС от 250-300м и задника на английски ТД-та от 500м голямо реване падне ще е ако го оставят така.

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                  Да и аз го забелязах това целих куполките на американски тежки в хълдаун с ИС от 250-300м и задника на английски ТД-та от 500м голямо реване падне ще е ако го оставят така.
                  Проблема е че и ако го махнат пак ще падне голямо реване.

Comment

Подозирам, че вече КВ-1 ще се играе само с 122мм

Comment

Zerg написа Виж мнение
                      Подозирам, че вече КВ-1 ще се играе само с 122мм
                      A КВ-2 със 152мм ще изкарва снайпер медали като за световно
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

точността се била подобрила с 5%
                        Защо да не са 5%, статистиката е много разтегливо нещо. примерно може да е била 5% и + още 5 да стане 10.
                        Нагласистиката може да се издигне до степен на изкуство

Comment

feersum написа Виж мнение
                          А аз що не си ги взема и двата КВ-1 ми е любима машинка а КВ-2 царя на ТРОЛОЛО-то.
                          КВ-1 със 122мм вече ще става ама с 85мм няма да има прошка!

Comment

feersum написа Виж мнение
                            Не съм сигурен, с новата точност медал "Снайпер" ще се взема по-трудно от "Войн", човек просто няма да може да се вреди.

Comment

Не съм сигурен, с новата точност медал "Снайпер" ще се взема по-трудно от "Войн", човек просто няма да може да се вреди.
                              Напротив, слагаш някакъв игломет и бииш на поразия, примерно КВ с 57 мм, но това е моето виждане, аз просто бичам да играя с игломети, порадикоето применро матилдата ми е силно любима.

Иначе аз понеже и по ТРОЛОЛОЛО си падам, напоследък се кефя силно на СУ-152, напомпено прилично, с хубав екипаж и базовото оръдие, появи ми се някой и аз му кофва 700-800 щета да му с епреплаче...особенно ако е някой Е-75...с това чудо дори с кумулативни излизам на плюс...

Comment

Така е, само че като вкарам 7-8 точни фугаса... дреме ми, че оня отсреща е вкарал 10/10 с игломета

Gaden Gogi написа Виж мнение
                                Иначе аз понеже и по ТРОЛОЛОЛО си падам, напоследък се кефя силно на СУ-152, напомпено прилично, с хубав екипаж и базовото оръдие, появи ми се някой и аз му кофва 700-800 щета да му с епреплаче...особенно ако е някой Е-75...с това чудо дори с кумулативни излизам на плюс...
                                Имам го от една седмица, с отключени оръдия, ама го играя с базовото и само с фугаси... Бааааааахти тая щета дето прави
                                Last edited by feersum; 07-06-2013, 17:41.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...
                                X