If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честно казано супер пършинга е доста дебалансиран танк. Не е най-способния да променя резултата на бойното поле, но не се и вписва в общата картина на другите танкове. За мен лично не е особен проблем. Качествата му се уравновесяват с недостатъците. Но предполагам мнозинството, което се изправя срещу този танк не е особено очаровано от качествата му.
Ясно, на маймуните им беше трудно да го пробиват без да се целят, дай да ги олесним...
СП трудно се пробива заради рандъма в прицелването. И да се целиш и да не се целиш - ВБР решава. Ако оставят точността както е в момента на теста, СП с тая ниска скорост ще го бият като врабец. Изобщо на всички бавни танкове живота им на бойното поле доста ще се съкрати. Гледах клип с Фош 155, човека за целия бой стреля 9 пъти, 7 от изстрелите бяха на дистанция над 350 метра, всичките 9 попаднаха в целта, имаше едно попадение в Чафи на което стърчеше само куполата и това от 400 метра. Не знам дали WG не сгрешиха с тоя ход, много от ветераните (ветеран не означава задължително добър играч) в играта могат да я напуснат, а тези с малко битки много лесно могат да се прехвърлят на някой друг подобен проект. Ако нърфнат точните оръдия от теста, пак рискуват отлив на играчи (лично на мен хич не ми се влиза на основните сървъри като знам как хвърчат на майната си снарядите в момента).
СП трудно се пробива заради рандъма в прицелването. И да се целиш и да не се целиш - ВБР решава. Ако оставят точността както е в момента на теста, СП с тая ниска скорост ще го бият като врабец. Изобщо на всички бавни танкове живота им на бойното поле доста ще се съкрати. Гледах клип с Фош 155, човека за целия бой стреля 9 пъти, 7 от изстрелите бяха на дистанция над 350 метра, всичките 9 попаднаха в целта, имаше едно попадение в Чафи на което стърчеше само куполата и това от 400 метра. Не знам дали WG не сгрешиха с тоя ход, много от ветераните (ветеран не означава задължително добър играч) в играта могат да я напуснат, а тези с малко битки много лесно могат да се прехвърлят на някой друг подобен проект. Ако нърфнат точните оръдия от теста, пак рискуват отлив на играчи (лично на мен хич не ми се влиза на основните сървъри като знам как хвърчат на майната си снарядите в момента).
Ти махни СП ами Т29 и Т34 с техните огромни командирски люкове ще ги дупчат като нищо и тая броня дето е отпред на купола няма да е никакво предимство щом ИС-2 със 122мм от 250м пробива купола на Т29 2 пъти (днес го направих тва) къде отива предимството на хълдауна тогава!?!Е отива там където отиват и другите тактики,хитринки и мислене в тая игра тоест на майната си!
Вече се угажда на зомбита мислещи по следния начин: Мой танк по-голям от твой танк значи мой танк БУМ! БУМ! твой танк!
Да помоля ако някой мерне на теста Е25 да и се метне отгоре и да качи някъде риплея. Много интересна премиум машина се очертава.
25 тона с 700 к.с. двигател, направо ми се подкосяват краката
Тая машина ще се купува заедно с оня нов английски премиумен който го има на тестовия ама Е-25 я няма сигурно е още за супертестърите.
И като отворих дума ето впечатленията ми за A33 Excelsior тиър 5 тежък струва 1500 злато и си струва всяка стотинка добре брониран отвсякъде което е странно защото прави 38км/ч ускорява бързо за тежък и се върти добре а и е компактен за тежък като го играех ми напомни нещо за ВК 3601 с 88мм може би защото оръдието дупчи само 91мм което си е зле сигурно заради това ще го резнат откъм броня и пуснат със специален ММ като Чърчил 3 е тогава тоя танк ще владее тиър 5!
Ето данни:
Точки живот-670
Тегло-41-44 тона
Мощност на двигателя-600 к.с.
Максимална скорост-38,6 км/ч
Скорост на завъртане-32 гр/с
Броня на корпуса-114/31/108мм (интересна конфигурация твърд отпред и отзад но страните са картон)
Броня на купола-114/92/92мм
Поражения на стандартният снаряд:84-138
Бронебойност на оръдието:68-114мм (средно 91мм)
Скорострелност-15,89с/м
Скорост на въртене на купола-36г/с
Обзор-350м
Обхват на радиото-570м
т.е. СП става абсолютен боклук, защото ме съмнява да му дадат нещо за да компенсира, язък за похарчените евра, не че не съм имал забавно моменти...но може да ги налегне съвет и д аму сложат историческото оръдие...тогава ще е забавно, ако и да стане съвсем друг тип игра.
Не знам какво толкова го мислите SP-то.
И в момента, който знае къде да го стреля го дупчи и без злато. Който не знае къде и как думка със злато в купола.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Проблема е, че от средна дистанция няма кой да улучи уязвимите зони. Също така танка е слабо уязвим за бавно прицелващи оръдия, както е на Т34 примерно, дори и от малка дистанция. Ако челната му броня стане уязвима за оръдието на Т34, то оцеляваемостта на супер пършинга рязко ще спадне.
Мисля го, защото беше любимия ми танк. От далечно разстояние беше най добрия снайпер. Излизаш на удобна позиция, спокойно се прицелваш и стреляш. А отсреща те стрелят, но понеже си далеч няма как да ударят пружините или картечницата). Издържал съм дори удар на БЛ-10. От близко по не ставаше, но винаги има шанс да не улучат картечницата или пружините. А сега, ИС-3 без да се цели ще те плющи където му падне.
Трябва за компенсация да му дадат читав двигател, та поне да може да се кара като среден танк.
Двигателя си е наред, проблемаът е че оръдието няма нищо общо с историческото, отделно двигателят на истинският е останал същият, но са променили предавателното число, така че скороста е паднала, но динамиката се е запазила...
Comment