Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Като заявиш "Всички ревахте", трябва да си готов да го подкрепиш. Няма смисъл от такива обобщения.

Аз лично съм много против "каунтърстрайкирането", както и ти, впрочем.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Не знам за другите, но оправянето на идиотския прицел за мен поне ще е най-добрата страна на този пач. А с това че танковете щели да станат прекалено точни не съм сигурен. Малко неща са по-дразнещи от постоянното бягане на снаряди в края на кръга. Което означава повредена формула за изчисляване на попаденията. Прекалено късно оправят тази повреда. Така че ще видим. Предполагам на мен подобрената точност ще ми хареса. Аз съм от хората, които обичат да се прицелват добре и много се дразнят след перфектно прицелване последвано от пропуск.

Comment

Феерсум, този форум все пак не е светата инквизиция. Нито обвинявам потребителите в ерес, нито някого го заплашва клада, че да стигнем дотам да вадим доказателства, цитати и прочее.
        Ти сам знаеш, че едно от най негативно коментираните неща беше точно прицела, в който снарядите летят както си искат.
        Поне аз съм силно против овъркила. В линейдж на това съм се нагледал. Идва някакъв нагрухан с итеми който може да играе и смазва цяло парти (9 човека), част от които макар и да не са добри колкото него, но пък и ръцете им не стоят в задниците. Това което ми допада в танковете е, че е почти невъзможно да излезе някакъв нагибатор и да спука от бой сам целия вражески отбор. Не че не се случва някой да натрака 10 фрага, но се случва много рядко. Харесва ми баланса на играта който дава възможност и на по слаби играчи, които вкарват поне мааалко мисъл в играта да се представят достойно.

Comment

Mitko написа Виж мнение
          Това което ми допада в танковете е, че е почти невъзможно да излезе някакъв нагибатор и да спука от бой сам целия вражески отбор. Не че не се случва някой да натрака 10 фрага, но се случва много рядко. Харесва ми баланса на играта който дава възможност и на по слаби играчи, които вкарват поне мааалко мисъл в играта да се представят достойно.
          Ето, стигнахме до консенсус

А моето мнение е, че новия пач ще намали до минимум предимството на тези, които могат да мислят и играят едновременно. За това е целият рев.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
            А моето мнение е, че новия пач ще намали до минимум предимството на тези, които могат да мислят и играят едновременно. За това е целият рев.
            +10

Comment

2 въпроса за новия пач:
              Ако имам вмомента ниво7 САУ?
              Ако имам само отключено ниво7 САУ но не и купено?

До колкото разбрах, трябва да се превърне в ниво9 а новото ниво 7 да е заключено?
              War, war never changes..

Comment

StrEagle написа Виж мнение
                2 въпроса за новия пач:
                Ако имам вмомента ниво7 САУ?
                Ако имам само отключено ниво7 САУ но не и купено?

До колкото разбрах, трябва да се превърне в ниво9 а новото ниво 7 да е заключено?
                Правилно си разбрал безплатни артита няма да има за съжаление а 7 и 8 тиър сегашни се качват на 9 и 10.
                А аз като чета секцията за бъговете има много оплаквания за камуфлажната система явно яко са я оплескали един пише,че докато си играел с ТД някакъв тежък дошъл на 50м от него и едва след като стрелял ТД-то го спотнало друг пък казва че един ЩуГ го рамил до смърт без дори да го спотне.

Comment

Да, имало е красиви момента вчера. Нещо са оплескали в новия алгоритъм за спотване(пряко следствие от новата система за камуфлаж) и енджина не рендва танкове дори да са били спотнати. Гледах скрийншотове вчера, има иконка над празен въздух, бутат се огради и дървета. Човека стреля на посоки с златен снаряд под иконката и пробива според екипажа... едно Е-50 което го рамва 3 секунди по-късно и чак тогава вече се появава...красота.

Comment

Е не направо възмутително свалих и инсталирах ъпдейта за около час и после влизам в първия сървър опашка 98 хиляди втория 81 хиляди цъкнах на втория сървър и след съмнителното удоволствие да чакам 2 часа и половина на 81 хилядна опашка дойде и моят ред и точно когато пишеше "синхронизация на екипировка и снаряжение" се показа следното малко сладко червенко надписче че съм ИЗЛЯЗЪЛ от сървъра полудях от яд и щях да си счупя клавиатурата в главата почнах да натискам червения бутон като луд и хоп пак опашчицааа 50 хиляди тоя път явно трябва да влизам в сървъра в 5 часа сутринта за да поиграя малко и аз мааму стара!

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                      Е не направо възмутително свалих и инсталирах ъпдейта за около час и после влизам в първия сървър опашка 98 хиляди втория 81 хиляди цъкнах на втория сървър и след съмнителното удоволствие да чакам 2 часа и половина на 81 хилядна опашка дойде и моят ред и точно когато пишеше "синхронизация на екипировка и снаряжение" се показа следното малко сладко червенко надписче че съм ИЗЛЯЗЪЛ от сървъра полудях от яд и щях да си счупя клавиатурата в главата почнах да натискам червения бутон като луд и хоп пак опашчицааа 50 хиляди тоя път явно трябва да влизам в сървъра в 5 часа сутринта за да поиграя малко и аз мааму стара!
                      Не баш.
                      Едното е да изчакаш да минат два - три след пускането на теста. Ентусиазмът бързо намалява, след като народа влезе за 10 - 12 игри и види за какво иде реч.
                      Другото е да пробваш да влизаш след 22 часа, когато повечето русначета тръгват да си лягат.
                      Или трето, пускаш в режим на изчакване и излизаш за по бира. Прибираш се след три часа и си готов
                      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Интересни емпирични наблюдения за камуфлажа:

Продолжая тему новой маскировки, начатую тут (внимание страшная реклама!!! травмированным пони не открывать ссыль не при каких... ибо нефих). Решил податься уговорам и сделать расширенные замеры по САМОЙ громадной ПТ-САУ в игре. Как и прошлый раз искать ЯгПц100, будет FV4202 c 100%…

С две думи - камуфлажната мрежа влияе най-много, умението "камуфлаж" за екипажа явно е пълен ташак, камуфлажната боя е от осезаемо значение.

А иначе, толкова бъгав тест не бях виждал... Нон стоп се замисля по 10 секунди в гаража, а невидимите танкове са оутрейджис просто...
                        Last edited by 1951; 01-06-2013, 02:12.

Comment

1951 написа Виж мнение
                          Интересни емпирични наблюдения за камуфлажа:

Продолжая тему новой маскировки, начатую тут (внимание страшная реклама!!! травмированным пони не открывать ссыль не при каких... ибо нефих). Решил податься уговорам и сделать расширенные замеры по САМОЙ громадной ПТ-САУ в игре. Как и прошлый раз искать ЯгПц100, будет FV4202 c 100%…

С две думи - камуфлажната мрежа влияе най-много, умението "камуфлаж" за екипажа явно е пълен ташак, камуфлажната боя е от осезаемо значение.

А иначе, толкова бъгав тест не бях виждал... Нон стоп се замисля по 10 секунди в гаража, а невидимите танкове са оутрейджис просто...
                          Мдаа даже и на 8.0 тестовият не беше толкова оакан,което пък ме кара да мисля че ще видим 8.6 много ама мноого по-късно от колкото се очакваше.

Comment

По-хубаво проблемите да лъснат на теста, от колкото да чакаме цял пач да ги оправят.

Comment

Промени по SP:

Comment

Ясно, на маймуните им беше трудно да го пробиват без да се целят, дай да ги олесним...
                                У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                                Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Working...
                                X