Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Забавен пач. И в добрия, и в лошия смисъл на думата...
    Точността наистина е осезаемо по-добра, звуците са ужасни, артилерията е топ в бая битки, въобще, совите не са това, което бяха...
    По-подробно като насъбера впечатления.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
      Точността наистина е осезаемо по-добра...
      Много слабо казано, в повечето битки е рядкост някой да има 3 пропуска. Все са 9/10, 10/10, 12/14. На всичко отгоре това е тест и всеки стреля сватбарската едва ли не. С Бат 25т два барабана от 300 метра си влязоха на 100%, същата работа и 13 90. За 8 боя два пъти артите ме ваншотнаха и аз двама ваншотнах. На един Т54 от пряко попадение му взех 29 хп (с новата френска арта 9 лвл). Някакво Е100 насред полето го видях едва на 250 метра. Тоя тест много ще се проточи.

Comment

Дам, артилериите продължават да наакват всичко що светне по картата, но пък ако доходността наистина е такава терминът "фармене" става неактуален - нито една игра с десетка на минус, независимо от резултатите. Няма нужда от стрелба в снайперски режим и въобще - привет олигофрени, сбогом нормална игра! Вече и четири-пет годишните ще се чувстват комфортно в играта А и с тея реклами на WOT дето вървят по телевизията...

Преди време махнаха фактора "броня", сега махат фактора "точност", след няколко пача ще махнат и "скорост" и играта ще стане перфектен клонинг на Pacman...
        Last edited by stasun; 31-05-2013, 09:45.
        У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
        Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Чета и се плаша...
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
            Чета и се плаша...
            И аз! Ама нищо, има и други игри.
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
              И аз! Ама нищо, има и други игри.
              Натам отивам и аз. Последните два месеца влизам веднъж-дваж седмично, и не намирам удоволствие в играта.
              Ще пробвам и новия пач - ако наистина е станала толкова CS-образна, както си мисля, ще се пенсионирам
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

И аз наоследък мнооого рядко я играя...но ми е жално за парите котио съм налял в нея...

Comment

За съжаление тъжната истина е , че WG не се стреми да направи играта по-приятна на 5-10% играчи, които и така се справят добре (че и пречат на останалите да се чувстват комфортно ), а именно на останалите 90-95%, които не искат да си мръднат мозъчетата или не дай Боже да земат да научат нещо освен "дишам-ям"! Защото WG иска печалби, а те идват от масовост, достъпност, привлекателност на продукта за именно тези 95% . И естествения ход на нещата е играта да е все по-обърната към нуждите на тези играчи. Един рекламен елит за кибер спортовете е достатъчен, останалото са донори!

Comment

Тия неща ги четем преди всеки пач. Реалността обаче е, че все още хората не са се отказали. Аз честно казано ако имах излишно време за ММО, това въобще нямаше да са танковете. Играя ги, защото нямам време, а тази игра позволява прекъсвания и инцидентна игра. Естествено, ако някой предложи алтернатива, бих се замислил. Но за сега тук единствено виждам нужната комбинация от достатъчна масовост, за да е възможна отборна игра и едновременно с това липса от нужда от постоянна ангажираност и постоянни финансови транзакции.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                      И аз наоследък мнооого рядко я играя...но ми е жално за парите котио съм налял в нея...
                      Това е една от причините, поради които не съм я зарязал още - две години премиум, няколко премиум танка...

stasun написа Виж мнение
                      За съжаление тъжната истина е , че WG не се стреми да направи играта по-приятна на 5-10% играчи, които и така се справят добре (че и пречат на останалите да се чувстват комфортно ), а именно на останалите 90-95%, които не искат да си мръднат мозъчетата или не дай Боже да земат да научат нещо освен "дишам-ям"! Защото WG иска печалби, а те идват от масовост, достъпност, привлекателност на продукта за именно тези 95% . И естествения ход на нещата е играта да е все по-обърната към нуждите на тези играчи. Един рекламен елит за кибер спортовете е достатъчен, останалото са донори!
                      Факт.

А на мен лично не ми харесва това, че играта се променя така, че личните умения, познаването на машините, тактика, стратегия и т.н. не са вече толкова важни в рандом игрите, например.
                      Всичко отива на Counter-strike-стил детмачове.

Angelmr написа Виж мнение
                      Тия неща ги четем преди всеки пач. Реалността обаче е, че все още хората не са се отказали. Аз честно казано ако имах излишно време за ММО, това въобще нямаше да са танковете. Играя ги, защото нямам време, а тази игра позволява прекъсвания и инцидентна игра. Естествено, ако някой предложи алтернатива, бих се замислил. Но за сега тук единствено виждам нужната комбинация от достатъчна масовост, за да е възможна отборна игра и едновременно с това липса от нужда от постоянна ангажираност и постоянни финансови транзакции.
                      О, отказват се. Просто играчите са много, постоянно идват нови, така че отпадането на разочарованите просто не си личи на фона на масата.
                      Но и ти си прав - играта не задължава играча да е ангажиран постоянно. Това е втора причина, поради която все още играя.

Поживем - увидим, както казват братушките

Comment

Аз за сега съм намерил само един начин за борба със зомбитата- играя с любимите си машини с които съм сигурен че поне в 80% от случаите дори да с епадна със зомбит амога да изнеса сам играта.
                        За съжаление това са доста малко машини, иначе победата си е чиста лотария вече

Comment

Чета ви и недоумявам. Че нали баш вие искахте ЦС образни танкчета? Ако се не лъжа, всички в форума ревахте като мечки в букова кория, че стреляте, а ВБР не ви позволява да улучите. Ето, сега вече ще улучвате. Всички недоволствате от артилерията. А именно артилерията е това което различава вот от цс, тя изпарява всеки, независимо колко добър играч е от разстояние без опасност за артилериста. Да, обидно е да си добър играч и изведнъж от нищото да те избомбят с много демидж, без да си в състояние да направиш каквото и да било. Това е изравняването между силни и слаби играчи. Ама вие не го искате. Искате си ЦС, виждам-стрелям, щом ми стреля, значи и аз мога да го стрелям.
                          Айде сега и недоволства за фарма на сребро с 10 ки. До вчера леехте сълзи, че без премиум акаунт и танкове няма игра, сега пък недоволни). То не може да ви се угоди.
                          Свалям клиента и задължително го пробвам. Тогава ще изкажа и лични впечатления.

Comment

И аз имам накупени доста премиумни машини, всеки месец си плащах лептата на WG, но щом не мога да получа поне удоволствие срещу вече дадените пари, нужно ли е да се самонаказвам повече!? Да, има вариант да си играя само с няколко любими машинки, но за мен това си е циклене на едно място и не ми е интересно. Ако не ми краднат акаунта ще влизам за по някоя битка, колкото да си припомням защо вече не играя, но вероятно с това ще си остана WG няма да загуби от това - на мое място ще се появят купчина нови играчи, готови да донаторстват Като си помисля колко семейни конфликти съм имал заради висенето в битки

Comment

Mitko написа Виж мнение
                              Чета ви и недоумявам. Че нали баш вие искахте ЦС образни танкчета? Ако се не лъжа, всички в форума ревахте като мечки в букова кория, че стреляте, а ВБР не ви позволява да улучите. Ето, сега вече ще улучвате. Всички недоволствате от артилерията. А именно артилерията е това което различава вот от цс, тя изпарява всеки, независимо колко добър играч е от разстояние без опасност за артилериста. Да, обидно е да си добър играч и изведнъж от нищото да те избомбят с много демидж, без да си в състояние да направиш каквото и да било. Това е изравняването между силни и слаби играчи. Ама вие не го искате. Искате си ЦС, виждам-стрелям, щом ми стреля, значи и аз мога да го стрелям.
                              Айде сега и недоволства за фарма на сребро с 10 ки. До вчера леехте сълзи, че без премиум акаунт и танкове няма игра, сега пък недоволни). То не може да ви се угоди.
                              Свалям клиента и задължително го пробвам. Тогава ще изкажа и лични впечатления.
                              Всички ревали? Давай конкретно, с цитати.

Comment

Да, писна ми вражеския танк да изпълва цялата окръжност и снарядите ми да минават точно в малката пролука между купола и корпуса, примерно. Вчера ми се случи няколко пъти.
                                Ето какво написа империал 2 страници по напред. Ако си мислиш, че ще тръгна да ровя целия форум, за да вадя на всеки думите, е няма да стане. Нямам нервите, нито ми се ще да загубя цял следобед само за да извадя няколко цитата. И след това ти да убиеш цялата ми дълга работа с едно изречение в стил "Това не е баш тъй, в конкретния случай ставаше въпрос за ... което е съвсем друго".
                                Затова, ще продължа да се осланям само на паметта си, все пак това не е светата инквизиция и никой няма да умре, ако не извадя точни цитати.

Comment

Working...
                                X