If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен ми се отвори работа, трябва да преработвам един модел...ама ще прочета пак за кога точно став авъпрос...иначе е хубаво няколко тренировърчни стаи да с енаправят преди турнира, просто за стиковане на задачи, темпо и ъгли
Значи остава само Матилда - тя е готина. Tactical panel mod нямам - няма ли да се ползва тимспийк. Регистрирах се.
В началните етапи няма да се наложи ТС защото отборите са нуубски в първи кръг,но наистина няма да е зле да имаме една командна група в ТС която да ни координира в напечени ситуации аз лично с ТС не мога да говоря защото не съм преинсталвал Уиндолса от дълго време някои файлове в саунд драйвъра са се скапали и не мога да ползвам микрофон но за слушане на заповеди ТС е добра идея само кажете кой канал.
Не знам дали и другите ще се съгласят ще предложа утре като съберем окончателния отбор следната конфигурация:
3 Матилди,5/6 Валентин АТ,Мардер 2 или СУ-76,3/4 Т-46 или Крузър 4 и разбирасе 2/3 пц.1 Ц или БТ-7 и в зависимост как ще решим окончателно другите едно СУ-26 и/или Уеспе(едното за огневата мощ а другото за далекобойноста му).
Идеята е да се формират ядра около Матилдите заради силната им броня и добра огнева мощ към трите основни направления (островът с фара отляво хълмът в центъра и селцето отдясно) докато ТД-тата ще седят на около 150-250метра назад за да поддържат ядрото а скаутите ще се пробият вражеския фронт(ако има такъв де) с диверсионни цели(капване на базата) или лов на арти и заблудени ТД-та а артито ще се движи на 400-450м зад линията за да имаме подръжка във всеки момент а Т-46 и Крузър 4 ги избрах заради бързината им и защото оръдията са добри та какво мислите вие за това предложение от един играч с 3800 битки силно се надявам да го допълните ако нещо му куца или да направите друго ако съвсем не става за нищо ние по-малко опитните в отбора ще разчитаме на вас по-опитните да изберете най-добрата тактика и танк сет!
От тоя сет който представих аз мога да предложа по 1 от всички.
П.П. Също предложете и тактики ако се падне Енск защото е възможно.
Chi-Ha според мен е най-добрият тиър 3 лек. Има страхотно оръдие и може да съпортва много качествено.
Cruiser Mk. VI не е лоша машинка и има хубави оръдия, но помисли и за Cruiser Mk. II с гаубица. Ако ще скачаме на гаубично въоръжени танкове, то и М2 заслужава размисъл.
Всички тези танкове ги имам отключени и мога да се жертвам да сглобя оборудван танк с хубав екипаж в името на турнира.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Chi-Ha според мен е най-добрият тиър 3 лек. Има страхотно оръдие и може да съпортва много качествено.
Cruiser Mk. VI не е лоша машинка и има хубави оръдия, но помисли и за Cruiser Mk. II с гаубица. Ако ще скачаме на гаубично въоръжени танкове, то и М2 заслужава размисъл.
Всички тези танкове ги имам отключени и мога да се жертвам да сглобя оборудван танк с хубав екипаж в името на турнира.
To e до опита на играча ако имаш някакъв опит ето аз например с Валентин АТ като му отключих топовото оръдие и му метнах камуфлажна мрежа отгоре+75 процента екипаж правя големи мизеии от 15-та битка нататък за развитието на един тиър 3 танк до кондикция за турнир са достатъчни 100-150 хиляди пък и не трябва всички да имаме всички тия танкове утре като се събере окончателен отбор ще се нагодим кой с какво ще играе.
А иначе за Чи-Ха не ми е направил особенно впечатление може и някоя гаубица да включим(поне 1 Валентин АТ с гаубицата) но пак казвам утре ще видим с какъв сет ще се бием.
После като гледам програмата има друг турнир мисля че за танкове от 5-7 тиър другата седмица където аз имам доста добри екипажи на М36 и Т1 и ще участвм доста ефективно.
през острова с матилда е глупаво, твърде е бавна
ръша се спира сравнително лесно с групата з априкритие на артилерията, на острова (няма значение от базата) артилерия, ягдпанзер 1 з аконадира на цялото нещо+1 матилда за прикритие..ако някой ръшва матилдат асе връща и спотва, командир аи артито го раркатават.
ТД без специални качества е опасно в такава битка защото може лесно да го зациклят, по добр еМ82 или валентин в гаубични изпълнения, и предвид че не може всичко да е Т4 е добре да се вземе нещо Т2, аз предлагам егдпанзер 1,
Баси късмета значи точно като се вдъхнових най-после да участвам в турнир то точно тогава ми изникна ангажимент и от 5 до 8 часа до четвъртък не мога да играя а както се бях заловил схеми да правя отбор да организирам всичко отиде подяволите сега ако може капитана на отбора да събере 15 човека за един отбор пък да не говорим за някакви резерви до 6 днес ще го призная за герой поне ми остава утехата че ще мога да участвам в турнира другата седмица за тиър 6 машини.
P.S:Поради само ден и половина подготовка капитана не успя да регистрира отбора просто твърде късно разбрахме... както и да е правим нов отбор за участие в Крузъруейгт турнира дето е до тиър 6 знам и този път възнамеряваме да се подготвим отрано знам че след това нуубско фиаско с първия турнир не мога да очаквам каквато и да била ангажираност и доверие от ваша страна но все пак ако някой реши да се присъедини отбора е Epics(Bulgarian clan)-не е само за членове на клана а паролата epics2013
Още веднъж хиляди извинения на онези които се записаха за предходния турнир!
Comment