Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Явно всеки различно усеща нещата!
    За мен второто оръдие беше повече от добро, в смисъл, че си пробивах спокойно всичко по което стрелях, попаденията ми с него бяха 80%+.
    Не е имало причина да не го харесвам, разбира се не отричам превъзходството на последното оръдие, но и без него танка ме радваше и правех страхотни неща с него, ако не греша този танк е на второ място по ефективност в хангара ми само след Батмана, т.е. справял съм се добре и с тази пушка.

Гоги с М103 имах едни от най-високите си постижения като потенциално поражение, мисля че дори с Е-100 не съм стигал такива стойности.Разбира се странично си картон и машинки подобни на 13 90 могат много болка да ти причинят, ако те врътнат.
    Но играеш ли го хъл даун перманентно, бронята е супер ефективна.На моменти обаче почва да им връзва и нямат пропуск в командирската купола, буквално 100% пoпадение и пробиване (разбира се има ги и другите моменти, когато даже и от упор не могат да я целнат), тогава е много изнеряващо и имаш чувството, че всичката броня на купола е безполезна.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Мене и двата пъти ме врътваха, при това не е като да съм тръгнал сам, но в един момент виждаш някой до тебе, в следващият този решава да се самоубие, а аз със стоковото окачване дори не мога да се завъртя достатъчо бързо...за капак може и някое непробитие (срещу АМХ-13) да ми даде...та много бързо свършва танка. иначе екипажа е доста приличен. но днеска слагам хубавото оръдие и ще видим. после ще пълзя към купола, окачване и двигател последен.

Comment

Моят стоков Т25 АТ да знаете само как го мачка ММ-то не е истина първите 13 битки само тиър 9,даже почнах да се чудя да не би да има някакво специялно ММ тоя танк едва изтраях да взема второто 90мм което е също толкова кекаво,но с тея 10мм повече дупчене по се трайва днес с много зор ще трябва да допълзя до 105мм да ми се облекчи живота дано на повечето да им е свършил премиума та да имам по-леки битки.

Comment

Fюююю, друго нещо е второто оръдие, с първото като видях че съм има 250 ефективност и ми се изправи косата, ама в Т10 битки с кекаво оръдие и толкова е добре. само след първата битка с новото и ефективноста стана 450, хем загубихме, и то основно защото много време загуби с едно 4502, гати нещото нямаше пробиване това, дори в борда, накрая го помпах със злато и пак не винаги пробивах..той си замина ама сума време ми отне и накрая бях останал сам, пак двойно повече щета от вторият ама каква файда....но определено чувството е по-добро.

Comment

Набират се добри играчи за ESL 3 vs 3
            Ако някой проявява желание --> тук

Comment

Дефинирай "добър", иначе имам Т32 със звероидален екипаж (62 % победи при соло игра, екипаж на 74% на 4-то умение), Ис-3 с приемливо добър.

П.П. оказва се че който прояви желание трябва и да се регистрива в друг форум...бая желание ще да е това.
              Last edited by Gaden Gogi; 19-08-2013, 12:54.

Comment

Здравейте първи пост в този форум .

В 0.8.9 се очаква нърф на Фоч, Фоч 155, Т57 и на КВ-1С му махат 122мм.
                Dosis sola facit venenum!
                WoT_EU - Krena_BG , WoT_RU - krena, ESL- Epic - Black Sea Unit

Comment

krena написа Виж мнение
                  Здравей и добре дошъл! Успех!
                  http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Колеги, аз съм дърт геймър в прекия и преносният смисъл Съответно имам малко закостеняло мислене и винаги съм смятал, че игри се играят най-добре на стационарен, десктоп комп, а не на лаптоп. Знам, че това вече е погрешно мислене и понеже мисля да си купя нов компютър, кажете какво мислите - лаптоп компромис ли е, когато става дума за игри? Препоръчайте модел (наясно съм, че няма да е евтин)
                    Предварително благодаря!
                    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Не е погрешно мисленето. Лаптопите винаги са по-бавни от съответното поколение стационарни компютри, а подходящите геймърски модели са безумно скъпи. Не могат и да се клокват, което дава още няколко капки живот на старата конфигурация. Нямат и добро охлаждане, което означава, че като ги натовариш ( а със игра ще натовариш лаптопа със сигурност при това много) прегряват с всички произтичащи негативни последици. По-трудно и по-скъпо се ъпгрейдват. Като цяло, ако искаш хубав и евтин компютър, вземи си стационарен интелски. Има дъна по 80-90 лева за сокет 1155. В момента нов процесор целерон 1620 струва също към 75 лева. Паметта обаче е скъпа. Но пък можеш да намериш читава видеокарта втора употреба, за под 200 лева. Като цяло без да изпадаме в подробности за точни модели, за около 600 лева грубо ще си сглобиш нова конфигурация (със топ модел геймърска видеокарта втора употреба). Която пък конфигурация ще е сравнима или по-добра като скорост, или дори по-бърза от геймърски лаптоп за 1500-1800 лева примерно.

Моят личен опит по темата:
                      Преди около 5 години си купих геймърски лаптоп по тогавашните разбирания. Излезе ми малко над 1500 лева. Като характеристики беше малко по-бавен от негеймърския ми стационарен компютър, който бях купил една година по-рано за 450 лева, без монитора. В последствие когато и двата компютъра остаряха, за лаптопа успях да му купя само малко памет за 50 лева. Макар че на теория видеокартата му може да се сменя а и процесора. Но видеокартите за лаптопи са изключително редки и са доста скъпи. С процесора не съм си играл. Като резултат в момента лаптопа се ползва само за филми, но и с тях прегрява и е станал за ремонт. Стационарния ми компютър в момента е със сменена видеокарта (за 80 лева), сменен процесор (най-добрия двуядрен за този сокет, за 90 лева), сменено поради моя грешка дъно (60 лева но без това спокойно можех да мина ако бях внимавал повече) и следващия месец ще мина от ДДР2 на ДДР3 за около 50 лева. В момента със старата памет и без оверклок играя танковете с над 60ФПС на малко под средни детаили, а изключително тежката WOWP на 60 при минимални настройки. Докато с предния процесор трябваше да ползвам туикър, иначе насичаше и на места вървеше с 14-16фпс. С новата памет вероятно ще мога да клокна процесора на 4-4.5 гигахерца, с което ефективно ще мога да ползвам конфигурацията още няколко години. Да де купих клокърски охладител за 45 лева. Но всички тези инвестиции са само частица от парите които ти смяташ да дадеш за геймърски лаптоп.

Comment

То повече въпроса опира до това кога и къде играеш.
                        Аз я играя изцяло на лаптоп - i7; Gforce; GT525M; 6ГБ рам, нещо от тоя род е машината, като пари ми излезе около 850$ преди година.
                        Въпросът е, че при мен опцията за стационарен компютър не върви, тъй като поради естеството на работата ми пътувам постоянно и лаптопа ми върши работа и за други неща.Подобна свобода настолната машна не може да ми даде и за това играя на преносим компютър.

Хубавото е, че можеш навсякъде където има интернет да играеш (аз имам и мобилен интернет и дори да съм някъде на забутано място без нормален интернет, пак мога да влизам).
                        След последните подобрения на драйвърите играта ми върви на 100ФПС, ако не я ограничавам.В момента съм я ограничил на възможностите на екрана, които са 60ФПС, като съм сложил и опциите за намаляване на сривовете на ФПС, в резултат си цъкам на 50-60ФПС постоянно.

Най-големият минус на лаптопа обаче са температурите!
                        Без охладител няма да минеш - ще играеш известно време и ще започнеш да го прегряваш, ако нямаше свестен охладител.
                        Трябва редовно да го чистиш - поне при мен е така, защото постоянно го разнасям.

В горещи летни дни дори и охладителя не ми е помагал - примерно работил съм няколко часа с тежки програми, натоварващи и видеото, лаптопа си е загрял порядъчно и аз решавам да поцъкам танкове.След още 1 час товар в жегата тепмературите се покачват прекалено много и съм принуден да го спра, въпреки наличието на охладител.
                        Ако го ползваш по няколко часа даже и в жегата няма проблеми, но не може да издържи цял ден тормоз в горещо време.

Comment

И аз по тази причина си купих лаптоп преди време. Но ако не е критично нужна мобилност, стационарната машина си е за предпочитане. При мен нуждата от мобилност отпадна и съм замразил ремонта на лаптопа за неопределено време. При лаптопите освен всичко друго, след време се появяват и механични повреди.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_224.jpg
Views:	1
Size:	601.0 КБ
ID:	537217
                            Нека няма артилерия

Comment

Stug III танцува на 4HP

Comment

Toku що направих нещо подобно ей тука.

Загуба
                                Битка: Пристанище 06 септември 2013 г. 22:12:09 ч.
                                Танк: StuG III
                                Опит: 601
                                кредита: 20*932
                                Постижения в битки: Войн, Ловец

Comment

Working...
                                X