не им куца, просто ти си направил две мисии
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Офф и аз се напрегнах максималУно с тая мисия начи.То всичко озверяло за фрагове не може да се вреди човек например ей сега на степите в базата на врага беше един афк СУ-122-44 а ние бяхме 4 тежки седмици един Т29 стреля веднъж за 350 кръв и тук почна голямото надцакване СУ-то беше останало на 490 кръв а ние бяхме аз и още един с ИС един тигър П и едно Т29 никой нямаше щетата сам да го убие и за това всички чакахме на кой няма да му издържат нервите и ще стреля към 30 секунди сме чакали като на каубойски дуел значи показалеца на мишката и най-бързият печели другият ИС не издържа и стреля но не успя да го убие и в тоя момент ПРАС! ПРАС! ПРАС! и другите трима стреляхме явно Тигър П е имал най-бързата ръка.
А колко фрага ми откраднаха...просто не е истина какво правят парите от човека!Last edited by falcon_bg; 03-08-2013, 15:23.
Comment
-
Най-първата ми битка с КВ-5, е баси звяра е тоя танк,
Victory!
Battle: Mines 03 август 2013 г. 01:20:54 ч.
Vehicle: KV-5
Experience received: 3*006 (x2)
Credits received: 379*075
Battle Achievements: Steel Wall, Master Gunner, Sharpshooter, Spartan, Mastery Badge: "2nd Class"
срам ме е но си купих руският пакет...освновно заради М3, някак ми е кеф д аиграя с руски леки премиуми по ниските нива...има си един екипаж с койт 4 или 5 танка карам
Comment
-
Raste написа Виж мнениеУлтрамарине - весели са, но ги пренабрегвам, защото на ниските нива винаги има към 30% и нагоре нубове, които комбинирани с още толкова ретарди ти оставят две опции - или да ги изколиш сам всичките или да умреш в началото и да не се мъчиш. От много време единствения ми фън от соло рандъмите ми идва от това да играя с отбора СИ, който често играе СРЕЩУ мене и да успея аз и още 2-3-та в битката, които имат мозък и воля за победа в главата да извъртим нещата така, че да спечелим. На ниските нива това е много по-трудно. Иначе малките танкчета са фън, да!
Comment
-
Ако си с "хубава" статистика през последният месец ММ-то много серизно се "шегува", аз имах няколко много фрапиращи дни, дневните ми статове за ефективност и щета в битка много над средните, победи за деня 28-33 %, или пък премиум Т8, премиум акаунт, и предимно Т10 битки където при това дупчи в долната част на допуска тъй че и злато не помага много.
Comment
-
Като резултати при мен от доста време тенденцията не се променя - пълзя леко нагоре като процент победи, процент попадения и рейтинг.Имам леки спадове на моменти - в процента попадения например, когато играя картечници или артилерия.Имам и дневни сривове в процента победи - да кажем 1-2 лоши дни на месец.
"Наказващия ММ" съм го усещал само когато ми се е налагало да гриндя ниски нива танкове и то при продължителна игра с един или два танка.
С Т10 е трудно да те накаже, понеже няма как да те сложи на дъното, в Т5 като ме хвърли със 7ци адски се забавлявам и си правя най-добрите резултати( поради особеностите на техниката, която играя).Но това общо взето са двата вида танкове с които играя по-интензивно, съответно ММ-то не му е много лесно да ме наказва.
Откакто почнаха промоциите обаче, популациите на танковете леко се измениха.Първо заради месеца на ТД-тата и нърфа на артилериите популацията на разрушители сериозно се покачи, което значи, че в игрите вече има много повече броня и много повече неща, които могат да те наранят здраво.Когато имаш повече такива сили в битките повече зависи и от играчите, които ги играят - повече, но по-слаби единици означaват, че дори и да има няколко "гнили ябълки", другите могат да компенсират - по-малко, но по-силни означава повече трудности в компенсирането на слаб играч.
Второ заради промоциите с премиум акаундите популацията на Т10 рязко е скочила - аз самият играя двойно-тройно повече десетките си.
Което значи, че Т8 страдат ужасно много от ММ, а след тях и деветките поемат част от удара.
Т.е. в момента не е времето да се играят 8ци, тъй като шанса да си на дъното е доста по-голям, не е и времето да се играят танкове, които се контрират от разрушители.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Мен "наказателният " ММ ме отказа д аиграя с Матилда, непрекъснато Т6 срещу Квасове, при това със съотборници идиоти. После при догриндването на Центуриона, понеже само с него играех, доло горе нормални нива, обаче само кретени който практически нищо не правеха. А щуга дори е желателно да те метне високо, да жънеш халонени
По по-нискит енива аз само премиумните си джиткам, но пак като цяла вечер ти пуска Т-127-цатат срещу матилди и хетцери, почва някак да досажда, пак хубаво че сега всички тестват новият подарък та се получават приятни битки.
Comment
-
Като каза КВАС-ове и се сетих и за нещо друго.
За да хващат промоцията масово хората в момента играят 1С и КВ-1 или други подобни ОП машинки в средните нива, за това и Т4 вероятно получава много неприятен ММ(преди да хвана премиум аз си правех промото със Щуг и Су-85, а приятели играеха комбинация от КВ-1 и КВ-1С). Заради ЛТП пък двойките доста често са в Т3.
Което значи, че Т4-8-9 в момента са най-мачкани откъм ММ.
Доста се отклонихме от темата обаче!Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Пренесено от съседната тема
Ultramarine написа Виж мнениеКато каза КВАС-ове и се сетих и за нещо друго.
За да хващат промоцията масово хората в момента играят 1С и КВ-1 или други подобни ОП машинки в средните нива, за това и Т4 вероятно получава много неприятен ММ(преди да хвана премиум аз си правех промото със Щуг и Су-85, а приятели играеха комбинация от КВ-1 и КВ-1С). Заради ЛТП пък двойките доста често са в Т3.
Което значи, че Т4-8-9 в момента са най-мачкани откъм ММ.
Доста се отклонихме от темата обаче!
Иначе точно сега си взех М103 и понеже всичкият свободен отиде за топовото оръдие на М48 бавно и мъчително гриндя със стоковото оръдие, 105 дето дори като топово на Т32 е кекаво, толкова фугасни снаряди не съм стрелял друг път. Все пак вързах 60% победи, ама дорикато скаут играя, даже вчера един фреснки ТД ме питаше "М103 'кво по дяволите правиш там" та му обяснявах че в моята конфигурация мога само да спотвам и че поне мога да издържа под огън повечко, 1000 еьп остана до хубавото оръдие но ми балдиса душата.
Comment
-
Аз в Т2 играя с Т18, а за него даже и Т4-5 мишени стават, за това и Т3 машините много ги обичам
Не съм правил много игри наскоро и нямам много точно представа за нещата, но ми се струва, че заради многото ЛТП-та популацията в Т3 трябва рязко да е скочила, което неминуемо ще се отрази на ММ-то на двойките - сега дали ще праща ЛТП-та надолу или те ще остават в Т3, а останалите тройки ще ги бута с двойките не е ясно, но ми се струва, че по-скоро се случва второто.
Представям си каква мъка е това М103 сега!
Аз умишлено го забавих с няколко седмици, за да мога да му взема веднага оръдието, съответно нещата веднага тръгнаха нагоре и много го харесах.
Дано не го намразиш заради това оръдие - второто е страхотно, а третото изобщо не го слагах - сега като го играя на Е5 си представям М103 с него как ще вършее.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Срещу каквото ме пуска и второто оръдие няма да помогне, но прекалено картонен ми се вижда, в две битки АМЬ-13/90 ме изяде с парцалите. Иначе да стреляш с фугаси по Т10-ки си е забавно, почти всеки снаряд е критикъл, и явно хич не им е приятно. Вярно щетата е малко, но я има когато те не я очакват, и повечето се дръпват.
А покрай тази мисия с 300К за фрагове всички са се овълчили и човек фрегче не може да си хване...от друга страна пък повечето дебнат да доубиват, което позволява да си наливаш много щета, което е по важното.
За ниските нива- аз обикновенно си играя с премиумните машинки там, имам всички руски ивсичи американски Т-2-4 (або то аз всички американски премиумни имма и само на ИС-6 от руските се насландисвам) и си ги карам с един екипаж, обикновено за загрявка преди да подкарам по-високите нива, Т-127 ми е най-любим, много приятен баланс от скорост/маневреност/въоръжение. Обикновенно се получват много приятни битки.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеПренесено от съседната тема
Е аз в Т2 не забелязах много от новите танквое, но там принципно си е страшно, особнно на кампиновка, изправя ми се косата като я пусне.
Иначе точно сега си взех М103 и понеже всичкият свободен отиде за топовото оръдие на М48 бавно и мъчително гриндя със стоковото оръдие, 105 дето дори като топово на Т32 е кекаво, толкова фугасни снаряди не съм стрелял друг път. Все пак вързах 60% победи, ама дорикато скаут играя, даже вчера един фреснки ТД ме питаше "М103 'кво по дяволите правиш там" та му обяснявах че в моята конфигурация мога само да спотвам и че поне мога да издържа под огън повечко, 1000 еьп остана до хубавото оръдие но ми балдиса душата.
Аз го играех само с премиум снаряди до второто оръдие. Почти поносимо е така, но си вътре 50-тина хиляди на игра. Обаче танка заблестява едва с последното оръдие да знаеш. Много хора гледт да си спестят гринда и не слагат топ модули. Може за себеси да са прави и да изкарват така Е5 по-бързо, обаче в топова конфигурация този танк е много приятен за игра, докато полуъпгрейднат е неприятен.
Comment
Comment