Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Noobmeter или някой друг сайт за статистика има ли опция с която могат да се видят постиженията на най-добрите играчи на сървъра с определена машина?

Аз примерно искам да видя как стоят нещата с StugIII и къде се намирам спрямо най-добрите.
    В Planetwot мога да видя, но само на регистрираните там играчи.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

XVM ти показва топовите постижени за средна щета и фрагове.

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
        Noobmeter или някой друг сайт за статистика има ли опция с която могат да се видят постиженията на най-добрите играчи на сървъра с определена машина?
        wot-news.com показва десетимата с най-много игри на всеки тип:
        Server statistic for tanks and players for all three servers
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

ХVМ не ползвам, а и нямам намерение да го слагам, не харесвам всякакви допълнителни шарении, пък и като срещна противник незвестността и в последствие откриване на възможностите му е част от забавлението.

Повече ме интересуват - Процент победи; Performance Rating; Efficiency Rating; WN6 Rating; WN7 Rating.
          В noobmeter мога да вида топ50 по процент победи, но там всички са с под 100 битки, което автоматично значи, че този топ50 не съответства на реалността.
          Мога да видя и топ50 с поне 200 битки, но и там положението е същото.Като им прегледам показателите излиза, че са имали по-скоро първи 200 битки с доста късмет.

wot-news.com показва десетимата с най-много игри на всеки тип:
          http://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en
          Погледнах го дава някаква информация.Проблемът е че покрива много малка част от играчите, при това броя битки не е добър показател.Специално за StugIII, първите в класацията по брой битки имат ужасна ефективност и едва този на десето място е с приличен показател.Сигурен съм обаче, че има хора в диапазона от 1-6к битки, които тук не са обхванати с много по добри показатели.
          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
            ХVМ не ползвам, а и нямам намерение да го слагам, не харесвам всякакви допълнителни шарении, пък и като срещна противник незвестността и в последствие откриване на възможностите му е част от забавлението..

Че кой те кара да слагаш всички модули? Аз съм сложил само базовият, показва колко попадения има и каква щета съм анправи, това по време на битка, друго нищо (ужасно е изнервящо като видиш че т епуск само с идиоти в червено а отсреща има лилави)
            Но в прозореца за статистиката показва някой интересни неща.

Comment

Баси, днес от 10 рандом битки, 5 се паднах на Перловската река... ПиснА ми.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

ММ-ът е...........

Click image for larger version

Name:	shot_124.jpg
Views:	1
Size:	309.2 КБ
ID:	536650

Този Е-75 беше като пор в кокошарник и практически изнесе играта.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Човек като се опитва упорито и ефективно с едно и също да гринди и ММ-то почва да не го обича много силно.Пример- мините, само трима вършим работа, аз 3,5К, 3 и 2,7К, другите нямат никой с повече от 1,5К...ама от тях почти всеки е направил нещо, от нас само ние...7:15, преди това 2:15, сеха 1:5 в момента в който ме гръмнаха...
                  При соло игра е страшно неприятно....а само 7,5К не ми достигат за следващият центурион.

P.S естествено загубихме, при положение че съм се гътнал пру 1:5, т.е рано, и пак съм втори по експи...и не мога да си го въобразя в Т8 битка как АМХ-50-100 и Ис-3 са без нанесена щета....е мога де, АМХ-а е с 270 ефективност, Ис-а е с 550...ама цяла вечер с такива зомбели ме пуска с центуриона

Comment

Ето ги предложенията от конкурса за дизайн на тениски някои са наистина много добри!

Comment

хехехе 1 shot, 1 kill, 1 enemy top tank down

Name:	shot_025.jpg
Size:	477.7 КБ
ID:	536742 Click image for larger version

Name:	shot_026.jpg
Size:	468.3 КБ
ID:	536743

До преди няколко дена се целех само в двигателя или резервоара.Но след това целя само зоната, която покрива едновременно аморака и резервоара.При всеки възможен пробив противникът избухва.Сигурно го знаете, но аз чак сега прозрях истината.Вече уаншотвам всичко, което мога да пробия без значение кой тиър е

Comment

Ха, виждам някой с никнейм "бирчок" Само да го пипна и веднага му спретвам 1 в 1. Ще ми пунтира ника той. За да носи тоя ник, трябва да е наистина добър. Взима ми 3 от 5, с посочен от него танк, или трие акаунта. Това, че съм спрял да играя не значи, че може да се разхождат всякакви Бири, да объркват хората.

Oпс, грешкаа. Не е на Европския, значи можеее. Нека се популяризира бир-фена. Да мачка здраво.
                        Last edited by bigbeer; 16-07-2013, 22:08.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                          Ха, виждам някой с никнейм "бирчок" Само да го пипна и веднага му спретвам 1 в 1. Ще ми пунтира ника той. За да носи тоя ник, трябва да е наистина добър. Взима ми 3 от 5, с посочен от него танк, или трие акаунта. Това, че съм спрял да играя не значи, че може да се разхождат всякакви Бири, да объркват хората.
                          Бира патентовай го тоя ник де! Ако искат да имат БИРА в името да ти плащат по 100 злато авторски права!

Comment

bigbeer написа Виж мнение

Oпс, грешкаа. Не е на Европския, значи можеее. Нека се популяризира бир-фена. Да мачка здраво.
                            Не просто някой, а шефа на клана Иначе ето още 1 уаншот на Тог.Макар да не беше на пълен живот пак щеше да отнесе всичкия дмг.

Name:	shot_023.jpg
Size:	445.4 КБ
ID:	536744

Успях и един Ис6 да уаншотна с КВ1С, ама забравих да направя шот.Онзи каза, че ще ме репортне

Comment

Здравейте, търся хора за клана [NEREZ], за сега си цъкаме взводове и чат пат роти с други кланове. Всеки, който има желание е добре дошъл. Ще се радвам да се съберат хора и за кланови.

Поздрави.
                              Last edited by Kangiev; 17-07-2013, 13:30.
                              WoT BG Clan [NEREZ]

Comment

Хм..... странно име...... ама симпатично /май/.

Comment

Working...
                                X