Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Гати, или този е ужасен късметлия или ММ-то на руският сървър не е като нашето...и като им чета коментарите най-веротно е точно така. ако срещаха предимно Квасове хич нямаше да са толкова доволни.
Иначе двамката с АТ-2 са ударили фжакпота с противници който са практичски безпомощни срещу тях.
Ех ако и в европа беше така...самос него щях да си жулкам.
Comment
-
Има някакъв проблем с openid-то на wot. Вмомента не може да се разлогнете от сайта/форума, или ако си изтриете cookies не можете да се логнете обратно. Проблема е от вчера и няма офицялна информация по въпроса. Явно проблема е голям.
edit:
най-накрая офицялна тема:
edit 1800:
проблема изглежда е решенLast edited by StrEagle; 25-06-2013, 19:05.War, war never changes..
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеАз го играя с Мк.ХВ и много ме радва. Според мен е най-силната машина в Т4.
Първи по дмг в тиър 5.Оцелях непипан.А господата премиумни тежки тиър 5 дето останаха накрая се криха като мишки от мен, малко не ми достигна да ги овършея и тях.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеСтранно, матилдата е много лесен противник за двата мои тиер 5 премиума (Т-25 и чърил 3), не виждам защо тези двата ще се крият. С малко повече прицелване и те ще я дупчат.
Comment
-
Напоследък повечето от хората във отбора ми не правят никакви щети все на 0.днеска не мога да взема победа със кв1 толкова битки и толкова много поражения супер,явно хората са зомбита там тръгват напред за да умрат без пречина еи така разбирате ли,за какво става въпрос хора който влизат в битката само да за умрат, за да дадат фраг на врага и най-вече за да ти скапят играта и повечето умират за броени секунди
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]20018[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20017[/ATTACH]
Гати, или този е ужасен късметлия или ММ-то на руският сървър не е като нашето...и като им чета коментарите най-веротно е точно така. ако срещаха предимно Квасове хич нямаше да са толкова доволни.
Иначе двамката с АТ-2 са ударили фжакпота с противници който са практичски безпомощни срещу тях.
Ех ако и в европа беше така...самос него щях да си жулкам.
Comment
-
Колеги, изключих динамичната камера, но прицелът продължава сякаш мазно да ме дразни. Знам, че има някакъв фикс направен, за да отстрани това. Моля, някой ако го знае, да даде линк. Искам да пробвам. Благодаря предварително!
P.S. Намерих го сам, но не върши работа. Моля, изтрийте този пост!!!Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеСтранно, матилдата е много лесен противник за двата мои тиер 5 премиума (Т-25 и чърил 3), не виждам защо тези двата ще се крият. С малко повече прицелване и те ще я дупчат.
Comment
Comment