StrEagle написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Мм до колкото знам кодовете са валидни за всички сървъри?
I have confirmation from the russian support centre about the collector's edition: There will be two versions of the collector's edition, one german edition, one soviet edition. the soviet edition comes with a BT-SV, the german edition comes with a Pzkpfw 2 J. Both versions will be available to all servers (EU, NA, RU and SEA) MTLS-1G14, Pzkpfw 4 hydraulic and SU-85i are not being released in any collectors edition and are being held back for later specials however it is possible an American version will be made with the MTLS-1G14 but it has not been announced like the german and soviet editions have.War, war never changes..
Comment
-
Financial transaction.
Date: 12 юни 2013 18:36
Gold added: 10,000
Receipt.
Vehicles received: Pz.Kpfw. II Ausf. J (100% crew)
Slots received: 1
Premium.
Premium days added: 90
Receipt.
Date: 12 юни 2013 18:42
Vehicles received: BT-SV (100% crew)
Slots received: 1
War, war never changes..
Comment
-
-
Нова порция информация от WG за т.нр. Free-2-Win модел!
Доколкото разбрах от говорещия индивид имат намерение да продължават с укредитяването на играта!
Дали не можем да си мечтаем за гаражни места и легла в казармата за кредити???
Ето и видеото: http://worldoftanks.eu/en/news/44/wg-news-free-to-win/
Comment
-
Преди два дни получих неочакван подарък от моя компютър.
До момента играех с 50-60ФПС като графиката беше сложена на Стандарт и почти всичко беше на Low или Medium, с изключение на Draw distance.
С Windows update дойде обновяване за драйвъра на видеокартата, спрях всичко, инсталирах каквото ми казваше да инсталирам и реснах компа.
И като влезнах в играта изненада - ФПС-то скочи от 50-60 на 100+ като рядко пада под 95
Разликата между 60 ФПС и 100 се усеща, а ако се играе много подвижна и скорострелна машина е драстична.
Пробвах да жертвам част от новополученото ФПС, за да подобря графиката, но нещо не ми се получи и паднах под 40 за това се върнах на оригиналния вариант.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Това с fps-a във WoT си е малко шментикапелско. Инсталирам последни заглавия игри, само за да ги тествам на максимум и вървят гладко без никакъв проблем.
Помня преди година и половина забавяше в снайперски режим при трева. На картата Крим при лозето дори ми сечеше. В последните ъпдейти я пооптимизираха малко. На моя компютър ситуацията е следната: Играя всичко на максимум. Единствения минус при геймплея е, че при билото на хълмчетата се губи представа за повърхността на земята заради тревата по нея. Много често или не съм стрелял по видима цел заради това или нубски удрям в пръстта но за едно-две такива изпълнения няма да слагам терен само с текстура. Не съм овърклоквал нито видеокартата, нито процесора. На максимални настройки фреймовете са 61, в снайперски режим падат понякога до 40. На минимум фреймовете са пак 61, при снайпер понякога до 40.
помня в някои битки преди време ми е показвало равно 100 без да съм пипал нищо по драйвъри и ъпдейти.
Иначе това ми е видеокартата:
а това ми е охлаждането към 8 ядрен процесор I7 ....8 гб рам
сигурно е писано за това, но за мен извода е че реално fps-а не може да се вдигне над 62 , за резолюция 1920х1080. Ако греша някой да ме поправи, защото изобщо не ми се рови по форуми и тестове
- - - -
Не издържах и ровнах малко V-sync ограничава кадрите на играта на 60, защото мониторът ми работи на 60hz. Дори играта да върви на 10 000 000 кадъра в секунда, ако мониторът поддържа 120hz реално ще виждаш 120 fps. При изключен V-sync на максимални настройки кадрите са ми 75 (на минимум - 130), от които на практика мониторът ми излъчва 60.
Така че дори да си достигнал до 100 (те и преди това са били горе долу толкова, но сега си явно с изсключена вертикална синхронизация с монитора, от настройките на самата видеокарта, при инсталирането на новите драйвъри) то те реално не може да са повече от честотата на монитора тиLast edited by Петър Илиев; 16-06-2013, 16:55.
Comment
-
Аз съм с лаптоп и нямам представа от честоти и разни други неща на машината - не разбирам много от подобна техника.
Но факт, че сега със ~100 фпс по показания се усеща някак по-мазна играта, най-осезаемо е при въртене на купола и стрелба в движение с 50км/ч +
Т.е. окото ми усеща положителната разлика между 50 и 100фпс по показания, а колко реално излъчва монитора нямам идея.
П.С. V-Sync и другите две неща (Antialiasing ; Triple buffering) са ми изключени. Някаква заигравка с тях какво реално би променила?Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ако не ти се рови в контрол панела да видиш каква ти е матрицата на лаптопа включи vert sinc и в играта fps ще са ограничени (най-вероятно на 60) значи монитора ти е с честота 60hz. Препоръчвам ти да го включиш, защото при изключена опция видеокартата изпраща (примерно) 100 кадъра, а мониторът ти опреснява само 60 за секунда. Значи 40 кадъра отиват на вятъра. Те понякога искат също да се вместят, защото се разминават с тези които показва монитора (т. е. не са синхронизирани) тогава се наслагват два кадъра на веднъж и се получчава нещо като премигване или черта през екрана. При изключена опция поради ненужно рендериране на неизползваемите кадри машината грее повече, защото за процесът заминава повечко електричество.
Triple buffering се използва при видеокарти от среден клас нагоре и общо взето компенсира с допълнителни кадри, ако се появят смущения. Активен е само при включена опция vert sinc
Antialiasing - изглажда ръбовете на триизмерните обекти, за да не са като на пикселчета, но намалява фреймовете. Можеш да експериментираш като ги дадеш на LQ - ниско качество
Иначе може би новите драйвъри са оптимизирали работата на видеокартата ти и от там виждаш разликата
Comment
Comment