Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Generals видео проблем

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Generals видео проблем

Купих си днес експанжъна заедно с оригинала (за сефте на РС то ми)
    550 MHZ
    196 RAM
    64 MB GeForce DDR
    Direct X 9.1
    last drivers

... и повърхноста на земята в играта е ЧЕРНА! сао пътечките са кафяви. кога излизам в менюто за част от секундата премигва в правилния цвят земята, после пак се обръща на черно

в ридмито пише туй:
    Be shure that you have disabled anti-aliasing in your Windows display properties before running Generals. Leaving the feature enabled might conflict with some of the game effects

какво да правя? къде се променят настройките на алайсинга във Win 2000?? помощ!!! плптих 80 рубли за това нещо

Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Generals видео проблем

do kolkoto taka uspqvam da precenq purvo videoto ti e baq staro za toq Dx 9.1.. kakto i za nai novite driveri na Nvidia..ne sa ti nujni 4ak nai novite a za antilaisnga po skoro v setingite na igrata mislq 4e trqbva da proveri6 dali go ima kato opciq za mahane i slagane .. btw ne mojah da go namerq toq anti alaising is setingite vuv Wina... hm az za pruv put 4uvam 4e go imalo i tam..

Comment

мда, много ме съмнява че въобще върви играта на тоз комп...

АА се настройва от Display Settings > GeForce > Antialiasin&Quality или нещо подобно
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

зеачи видеото ми е толкова старо че не би трябвало да бачка с Директ Х 9?! защо тогава смених ТНТ 2ката си с ГеФорс 256... :x :cry: мислех че е добра карта...
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

oleii ama ti hubavo si smenil TNT2kata.. to po mladite sigurno ne q i pomnqt taq videokarta ama za6to ne si kupi ( tuk estestveno predpolagam $$ sa pri4inata kakto vinagi no G Force 256 e dosta stara karta su6to.. ti koga si pravil upgrade.. predi edna godina li?! az do skoro bqh s G Force 2 Ti koeto e dosta po mo6tno ne6to ot tvoeto..no i to se zaduhva6e kato nqkakuv kekav starec po nanagorni6te... do model 2...nqmat 4ip NfinitiFX..i ne potdurjat suma ti i efekti.. eto naprimer s GF 2 Ti ne mojeh da igraq MAX Payne 2 kato horata viziqta mu be6e pulen 6it.. i to to4no poradi lipsa na sumati i efetki.. taka 4e ako moje6 kupuvai ne6to novo...

Comment

айде айде аз кат си зех първото TNT и ми падна шапката

айде кат си толкоз голям, виждал ли си VooDoo Rush? :lol: е тая карта беше нечовешка просто

я момент....

абе

Севаста май още си пази неговата :lol:
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ха, в Гефорса да ти е проблема ....

никой ли не е забелязал, че на момчето компа му е на 550 мх?

как си мислиш, че ще подкараш Дженералс на такава машина?
              и да го подкараш случайно ше изглежда мега грозно и ще се тътри като
              Хироус 3 (искам да кажа че ще е походова...)
              ми земи си 1500 мх поне и се успокой)))

Comment

мда, напълно съгласен. Че то при мен сече като играя с-у 2 компа....
                albireo написа

Comment

Минималната изсиквана тактова честота на процесора е 800 MHz, така пише в readme-то на играта. Така че - не се учудвай.
                  А видео карти ... последните няколко години всяка има някакъв проблем с нещо. Ама айде.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

мда

:cry: :cry: :cry:
                    лятото почвам работа. дано събера пари

Comment

не знам какво става с компа ми. не само битките в медийвала дотолкова се забавиха че не се играе, но дори емотиконите се като в забавен кадър. КАКВО става? от директх 9 ли е?

Comment

ili ima6 nujda ot preinstalaciq na OS-a ili prekaleno mnogo edinici sa se sabrali na boinoto pole 6toto i na men na staroto PC AMD DURON 1.3Mhz 512 RAM G Force 2 Ti 64 RAM mi padaha kadrite pri po golqm broi uniti ... a ne mislq 4e DirX 9kata ti e problem... v slu4aq... moje da probva6 da si sloji6 drugi driveri za videoto.. nali kaza 4e si s nai novite.. sloji si po stari4ki.. no nqma garanciq 4e 6e se opravi.. taka e malko trudno na izust da se govori ... no moje da probva6 edna preinstalaciq na Win-a

Comment

ее айде бе, нали като има много юнити има още един куп неща да им се смятат освен графиката, а тия неща само процесора ги мисли. Нали ти казвам че и при мен влачи. Някои неща не зависят от картата.
                          albireo написа

Comment

Уханов, текущата версия на драйверите за карти на NVidia е 45.33. Проблеми нямам.
                            scharfschutze ®

Comment

ха, ами преди поне 2 седмици излязоха най-новите сертифицирани 53.нещо си, вземи си ги.
                              albireo написа

Comment

Working...
                              X