Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Planetside 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Planetside 2

    Съвсем нова MMOFPS игра. Текущо е в режим затворена бета.

    MMOFPS - Massive multiplayer online - First person shooter.

    Сайт : http://www.planetside2.com/
    SOE :Sony Online Entertainment
    Трейлър: http://www.youtube.com/watch?v=reXlFXVsjAU

    Масова, та масова. И адски мащабна.

    Действие: 3 фракции (Terran Republic (TR) , New Conglomerate (NC) , Vanu Sovereignty (VS)) се бият за контрол върху мащабен континент.

    6 класа пехота, 11 вида наземна и летяща техника + специфични машини за всяка фракция.

    Масовите битки са правило, не изключение.

    Пример - организирана ударна Теранска група щурмувахме позиция на New Conglomerate.
    Състав - пехота - 60+, наземна техника - 6 или 7 тежки танка, отделно транспортни машини за пехотата, носещи до 12 пехотинци.
    Въздушна поддръжка - десетина щурмови кораба, отделно 4-5 летящи десантни машини, всяка от които носи до 6 пехотинци.

    Срещу нас имаше неизвестен брой противници, но определено бяха по-малко от нас.

    Битката продължи около три часа... Накрая спечелихме, доста кърваво. Поради слаба организация около 1/3 от жертвите бяха от приятелски огън.

    Колеги споменават за битки по 12 часа с по 200+ души от страна...

    Играчите се организират в отделения по 12 души, 3 отделения - взвод. Командващите взводове имат отделен voice комуникационен канал.

    Играта е безплатна, засега.

    Относно мащабността на континента - с личното ми АТВ, което се движи с около 60 км/ч (по километраж) се разхождах над час в произволни посоки... оказа се, че съм навлязъл дълбоко в противникова територия, без да разбера. Накрая май съм се доближил прекалено много до някаква инсталация на NC, разстреляха ме три танка и поне 5-6 пехотинци едновременно, беше отвъд планината Майнатаси, в долината Балия
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

    #2
    Звучи доста добре, кажи като отворят бетата, ще го пробваме със сигурност
    <<..........>>

    Comment


      #3
      На 20-ти тоя месец тръгва отворената бета.
      Ще има разни прехвърляния на акаунти от сървър на сървър, та по-добре изчакайте с регистрацията. Тези, които сме регистрирани сега от Европа, няма да можем веднага да играем на EU сървър, а ще чакаме не знам точно какво...
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

      Comment


        #4
        Очертава се интересна игра.Дано да си струва чакането.

        Comment


          #5
          Утре тръгва самата игра, а не отворена бета вечерта към 8 би трябвало да може да се играе вече. Това със смяната на сървърите и тн. нещо не го разбирам, аз си направих регистрация, че и си купих платения пакет alpha squad и ще е мега тъпо сега да не мога да играя в европейски сървъри. Иначе играта е уникално добра.

          Comment


            #6
            А, ясно, аз останах с впечатление, че започва отворена бета - нали досега беше затворена
            А това с прехвърлянето на акаунти и на мен ми е мъгла.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

            Comment


              #7
              Аз доколкото разбирам от SONY прехвърлят правата за европейските играчи на някакви Pro sieben нещо си 1 съкратено PSS1. Дефакто парите ми отиват при немците, а аз получавам от там нещо си като същевременно те ще поддържат европейската база данни ама дали става въпрост само за парите или за акаунтите изобщо не зная. Утре ще се разбере. Лично аз очаквам някакви омазваници първите няколко дни на всички игри е така и тази няма да направи изключение

              Comment


                #8
                Много забавна игра са направили и имах късмета да я играя и битките стават огромни наистина.Навсякъде танкове,летят самолети и по 50-60 души се млатим за позиция...Уникално е.

                Comment


                  #9
                  Играта изглежда много обещаващо. Чакам нещо такова от години. Само да не ми забиваше всеки три минути, особено на терминалите за управление на въздушни машини. А хаоса който цари е толкова истински, че нямам думи.

                  Ето тук за който иска да разбере за какво иде реч в HD http://www.gamespot.com/shows/now-pl...220121129&hd=1
                  This is my signature. There are many like it but this one is mine.

                  Comment


                    #10
                    Аз по-голяма анархия в онлайн игра досега не бях виждал, в първите 15 минути умрях около 30 пъти, като за около 2 от тях бяха виновни враговете, останалите 28 бяха от friendly fire, съотборници, които те прегазват с каквото имат под ръка, хора стрелящи в произволни посоки и неща от този род.
                    Мащабът е впечатляващ, но честно казано нямах никаква представа какво правя, никъде по екрана нямах ясни цели, враговете не се различват почти по нищо от играчите от твоя отбор, реално ако не стрелят по мен не мога да преценя от коя фракция са, преди да се приближа на дестина метра... сигурно е забавно за хора, които имат идея какво правят, но със сигурност разработчиците трябва да поработят върху начина, по който новите играчи влизат в играта, предполагам доста хора са се отказали, защото са видяли същото като мен.
                    <<..........>>

                    Comment


                      #11
                      Виж, прави си за анархията,но има случаи ,в които сме се събирали, и сме водили малко по-организирано битките.
                      А това,че те убиват много от приятелски огън не знам,на мен не ми се е случвало.По-скоро са ме убивали вразите и най-вече снайперистите,които понякога са изниквали отвсякъде.
                      Няма да забравя каква засада ни направиха веднъж докато превземахме ключова позиция-както се изкачвахме нагоре,биейки се с врага на върха на хълма(танковете по пътя,пехотинците по скалите), ни устроиха засада от съседен хълм снайперисти и два танка,които ни изтребиха бързо бързо и въпреки че продължаваха да нападат наши хора ни мачкаха и така и не я завзехме тая позиция.
                      Мащабите са наистина огромни и е доста впечатляващо!

                      Comment


                        #12
                        Съгласен съм с Деймост. Няма(т.е. може би има но аз не мога да ги открия) никакви читави индикации къде на огромната карта става патакламата. Май единственият начин е да отвориш картата, да видиш кое съоражение мига кръг около него и да се спалнеш там. За това си изработих следната тактика. В момента в който завземем база, се хвърлям към най-близкият камион и се метам вътре. Шофьора обикновено знае къде отива, а аз заставам зад едно от двете оръдия. Две летящи машини на вразите свалих така. В друг случай се метнах на една от десантните летящи машини. Пилота не знам какво му стана, забичи се на другият край на картата в някаква забутана база и кацна на някаква платформа в облаците. Аз слязох да видя какви ги върши тоя и оня взе че излетя. Аз останах да вися на платформата като да не казвам какво. Вече поне спря да ми забива.
                        Това че не можеш да различиш твоите от враговете е ужасно дразнещо. Дано го оправят. Ако попаднеш в добър взвод не е проблем, защото се водиш по тях. Пък и ако те гръмнат, взвода ти пази трупа докато медика те ревилне. При една атака 7 пъти ме свестяваха моите.
                        А това да те згази твой танк или камион си се случва постоянно. Дето се вика, ако си пеша, не стъпвай на пътя, щото продължителността на живота ти е точно 3 секунди.
                        Гледам че опитните водачи на камиони при атака на база, или съоражение спират и си стоварват хората извън периметъра, щото ко влетят вътре, като нищо ще згазят някой от атакуващите.
                        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

                        Comment

                        Working...
                        X