Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Завръщането на Black Mesa

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Завръщането на Black Mesa

След броени часове излиза дългоочакваната игра Black Mesa, която пресъздава култовия оригинал Half-Life от 1998 година. Графичният дизайн до такава степен е подобрен със Source енджина, че почти можем да говорим за една нова игра. Поне в това се опитват да ни убедят разработчиците. Сюжетната линия също е пипната.
    Като човек който винаги е бил крайно скептичен към PC модификациите, трябва да призная че този проект грабна вниманието ми още преди няколко години като гледах трейлъра:

The Black Mesa Trailer is good to go and up for viewing!You can download the high resolution version straight off of Monkey-Junkie's website: Monkeyjunkie.co...

Дали се задава нещо велико или това ще бъде поредното разочарование, поне аз смятам да проверя.
    Truth will save the world

Играх го през октомври и беше добро.

Аз съм голям фен на първия халфлайф и бях приятно изненадан как промените са минимални. При някои от нивата има малки размествания, но като цяло е добавено повече отколкото е взето. Основните неща са запазени и играта представлява точно каквото се искаше - Халф Лайф 1 със обновена графика. Може да спойлна, но трябва да знаете - играта свършва във Lambda Core и няма нива във Ксен, както беше в оригиналната игра.

Comment

Working...
    X