Взех си я, но имах много малко време да я разгледам (няколко десетки хода с Илюзионист). Засега изглежда доста добре. Има промени по интерфейса (не са много, но са добри); сменили са шрифтовете в посока атмосферност, добре са, запазила се е и четивността; добавили са в менюто разни настройки (да речем, за размера на шрифта, което е полезно); има два нови класа - илюзионист (още не съм му хванал цаката: трупа камъни (донякъде като маговете, но няма значение цвета на камъка) и прави огледала, но още не съм направил такова и маркграф, който е хобург с достъп до некроманти. Най-големите промени са по световете (вече има няколко различни свята в добавка към основния, т.е. мъртвите си съществуват в техен си свят, демоните също; тези светове могат да се посещават) и в сраженията. Промените в сраженията засега ми допадат: сраженията са станали по-бързи (защото всички действат едновременно, както в Доминиън, но без възможностите за контрол, съществуващи в него), малко по-трудно е да се проследи къде какво се случва, но е по-зрелищно .
Укрепените места са много по-трудни за превземане, както пише Деймос - бях оставил само двама стрелци и двама копиеносци в цитаделата си и ме нападнаха група от 20-тина бандити (доста от тях слингъри). Тъкмо бях решил, че ще трябва да почвам отново (играта беше в началото си), но за моя изненада спечелих - вразите убиха трима от войниците ми, остана само един лъкаджия на стената, но след това се съсредоточиха да разрушават портата. През това време той ги изби.
Мисля че се движат в правилна посока. Може би следващата стъпка ще е да добавят частот контрола, който съществува в "Доминиън" (отряди и простички заповеди преди сражението да е започнало). Между другото, тази презентация на битките е по-ясна, отколкото използваната в "Доминиън".
Укрепените места са много по-трудни за превземане, както пише Деймос - бях оставил само двама стрелци и двама копиеносци в цитаделата си и ме нападнаха група от 20-тина бандити (доста от тях слингъри). Тъкмо бях решил, че ще трябва да почвам отново (играта беше в началото си), но за моя изненада спечелих - вразите убиха трима от войниците ми, остана само един лъкаджия на стената, но след това се съсредоточиха да разрушават портата. През това време той ги изби.
Мисля че се движат в правилна посока. Може би следващата стъпка ще е да добавят частот контрола, който съществува в "Доминиън" (отряди и простички заповеди преди сражението да е започнало). Между другото, тази презентация на битките е по-ясна, отколкото използваната в "Доминиън".
Comment