Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Europa Universalis III: Steppe Wolf

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Europa Universalis III: Steppe Wolf



    Оригиналната версия на "Степен вълк" е официален мод за една от най-популярните стратегии - Europa Universalis III.

    Europa Universalis III е пристрастяваща с възможностите, които предоставя, а именно да се въплътите в лидер на някое от съществувалите в света племе или държава в периода 1399-1823г.
    Ще се наложи да се подсигурявате както на политическата сцена, така и на военните фронтове. И все пак преди да правите каквито и да е планове проверете, дали имате достатъчно средства.



    Степен вълк: Модът разширява времевият период за игра от 11г. до 2010г., което е около 6 пъти по-дълго от оригинала. Картата на играта е променена и съдържа повече от 2 пъти нови провинции. Отделено е особено внимание на историческата точност (от българска гледна точка), а провинциите на Балканите са специално съставени, за да придадат вкус при промените в границите между Византия и България.

    Основната цел на играта е да изведете държавата си на политическата сцена и да оцеелеете в жестоката историческа ситуация възможно най-дълго. Някой играчи стигат и по-далеч ламтейки да владеят златен Константинопол, слагайки ръка на търговията между Азия и Европа, да държат свещенния град Йерусалим или да възстановяват отдавна загиналите империи на Рим и Македония на Александър Велики.

    Други по-дипломатични стратези предпочитат да управляват над малка търговска република, като Генуа, Пиза или Венеция и да се набъркват в световните конфликти с тежки чували злато.



    В тази игра политиката ще е неотменна част от съществуването на подопечната ви държава, желаете или не ще се забърквате в династически борби, кралски бракове, съюзи или шпионски игри.

    За обръгналит играчи на стратегии, тази игра е така желаната смесица от Age of Empires II, Mediveal Total War и Civilization III.



    Линк за сваляне


    Ръководства за игра на български език:
    Ръководства по икономика
    Видове съветници
    Поводи за война
    Транспортиране на войски с кораби.

    Видео от по-стара версия на играта
Working...
X