Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Триба"
Collapse
X
-
Ами честно казано не съм виждал качествено РПГ в българското WEB пространство, ама тея дато не са на български пък им се губи частта с богатството на изразните средства от моя страна, защото аз английски може и да знам добре, ама като се стигне до изразяване на някоя по-сложна мисъл и се запъвам неприятно :roll: Е сега ще видя правилата и може и да се включа ако ми харесат :o<<..........>>
Comment
-
Първо:
Не е на английски! .....Щото и аз не зная английки
Второ : това е play-by-mail RPG ....българско такова досега не съм срещал А това има определена политическа насоченост ......е , естествено зависи от играчите.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Tova sa osnovnite pravila koito smqtam che sa nujni ....kyshtite sa primer ....vqrno pouvlqkoh se s tqh Ostanalite pravila sa gyvkavi i ne mogat da se opishat taka lesno , a pyk spored men i ne trqbva Ako vyznikne takava neobhodimost - shte go napravqДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
А ти що не каза че я правиш ти, аз мислех че просто участваш и за това така реагирах :roll: та тя тая игра сега ще я довършваш или сте я почнали вече? А и ти някъв админ ли си му на тва сайтче или някой друг го прави?
Добре, а я сега вземи и обясни на един неук човечец, какво е точно play-by-mail RPG щото не ми е ясно много. Освен това що не вземеш да направиш едно мъъъничко форумно RPG за тука, ама като за некъдърници и мързеливци(дето не пишат по една страница описание на климатичните условия ), щото аз по едно време много се бях запалил, ама като ви видях какви романи пишете в Огнекрас и се отчаях... аз някво просто такова искам... освен това имам чувството че Ендивал си го взимате като някаква задължителна база, а пък мен това не ме радва особено :roll:<<..........>>
Comment
-
Ами виж сега ....играта е само идея ...мисля сега да я тествам. затова ми трябват 10-тима човека , желателно с интереси в областа на историята Сайта аз си го правя и е посветен на Настолните РПГ.
Play-by-mail означава че както ходовете си така и положенията ще се получават и изпращат по меил ...на сайта само ще се отбелязват основни събития ....нещо тако вестник На форума? изисква много място за една добра такава игра по форума ... а и нямам къде да го туря този форум ...трябва ми сървър който поддържа php ;(Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Ти май не ме разбра, аз имах предвид да направиш едно форумно RPG в този форум Правиш си една-две теми в "Игри" и готово - място колкото искаш А за "Триба"-та... айде ще се прежаля можеш да ме имаш предвид, само трябва да ми кажеш като я почвате, а аз ще се опитам да си измисля някакъв герой дотогава :lol:<<..........>>
Comment
-
За този форум? РПГ ... ненам дали ще се навие ръководството Мога да опитам нещо такова с историческо-познавателна тематика ...но периодите които са ми добре познати са Италия по време на Римската империя и Италия през Ренесанса ... Та ако кажете ..мога да опитамДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Добре ...но с риск да бъда нагъл искам да питам.
Мога ли да разчитам за целите на играта на отделен форум към портала на Бойна слава ...
Нужно е с оглед на по-добра организация на играта и с оглед на това че в нея могат да се включат много хора които иначе нямат какво да правят във тематичния форум. Освен това активно ще се налага да се ползват потребителските групи.
Ако е възможно моля ИГЩ да ме уведоми по свои си канали за да обсъдим подробностите.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment