Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Shogun 2 Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Shogun 2 Total War

Пуснаха демото вече ! Има го в стийм.

Дано да е хубава играта!Аз лично демото няма да го играя,искам да видя пълната игра в целият й блясък.

Comment

Имам боязлив въпрос. Тръгва ли под Windows 7?
      Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Че ако чисто нова игра не тръгва под Уиндоус 7 под какво ще тръгне според теб?

Comment

някой знае ли дали е излязла кракната версия и ако има откъде може да се дръпне?

Comment

В замунда има 3 версии. Аз изтеглих първата, която е портабъл, тоест сваляш стартираш и играеш

Comment

Soul_Hunter написа Виж мнение
              В замунда има 3 версии. Аз изтеглих първата, която е портабъл, тоест сваляш стартираш и играеш
              Музика за ушите ми или по-скоро цветя за монитора ми са тез думи елейни Край, отивам да коля и да беся. Не бой се, Ода, gregorianus е с теб!!!

Comment

gregorianus написа Виж мнение
                ) Край, отивам да коля и да беся. Не бой се, Ода, gregorianus е с теб!!!
                Предател на вековните бушидо традиции.
                Да живее Тигъра от Кай! Фурин казан!
                Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Измъчих се. Нито една от замундските версии не тръгва. Имам лаптопче Dell Inspiron M5030 с Windows 7. На единия рилийз не дават гаранция, че ще бачка на лаптоп (и не бачка), другият пък е на руски (не, няма да играя Шогуна на руски), а трети не виждам.

Comment

Човече THITA рилийза просто го сваляш и пускаш от exe-то не се инсталира, не знам какви са ти параметрите може да е от това

Comment

Soul_Hunter написа Виж мнение
                      Човече THITA рилийза просто го сваляш и пускаш от exe-то не се инсталира, не знам какви са ти параметрите може да е от това
                      Какво е THITA-рилийз и къде е? В Замундата виждам само два, нито един от тях не се нарича THITA.

Comment

махнат е... беше първият рилийз и бе 16ГБ голям, тези двата не сам опитвал да ги подкарам

Comment

Тю, лошо. Сега прабвам с тоя на руски. Какво да се прави, краста. Дано да има опция да върви и на английски. Па и да тръгне.

Comment

Като се снабдя с подходящата машина, направо ще си купя и играта. При положение, че почти всички нововъведения са за мулти...

Comment

Не оправда очакванията ми.. Битките са нереални като се бият войниците..На стратегическата карта е мудно..единствено ми харесва морските битки в тази част.
                              Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Working...
                              X