Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wolfenstein: Enemy Teritory

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Wolfenstein: Enemy Teritory

Някой играе ли на тази игра все още? И в случай, че отговорът е положителен, дали има активен БГ-сървър, и ако има какъв е адреса му? В глобален план поне 10 сървъра са нон-стоп изпълнили капацитета си от играчи, а има още няколко десетки с по 10-50 играча. Т.е. играта все още е доста актуална, което говори за добре свършена работа от АйДи Софтуер вече 7-8 години. Другия интересен факт е, че официално играта е напълно безплатна (подобно на Counter Strike, дори използва същата платформа), която я прави достъпна за всеки, а и интернет връзките са вече на такова ниво (минимално), че не е никакъв преоблем да се играе пълноценно на гренладски сървър от домашен интернет за 10 лв. а месец в Бг.
    GOTT MIT UNS!

Аз я играх преди време. Общо взето си прекарвах целия ден на Call of Duty 1 & Wolfenstein ET. Преди за ЕТ имаше някакви български сървъра, но в последствие май се сринаха и играх накрая в международни. Действително сървърите бяха или малко на брой, или пълни, или те кикваха без основателна причина (поне ми се е случвало често). Иначе има и сървъри с играчи само ботове, от което няма смисъл. Голяма част от сървърите по времето, в което играх, имаха допълнителни карти и модове, а с "кварталния интернет" тези задължителни "придобивки" изискваха доста време.
    Иначе за Call of Duty 1 знам, че все още е жив, но клановете май се поодръпнаха и общо взето не е същото като преди 3-4 години. Просто се промениха нещата и за мен не е същото както тогава, но повтарям-игрите са си живи . Лека!
    *За платформата на ЦС мисля че грешиш. Играта, за Втората световна на основата на ЦС е Day of Defeat. Аз я играх само с ботове, защото просто не пожела да се кънектне с други сървъри. И нея си я бива, и ако намериш свестен сървър...

Comment

За Волфенщейн наистина не знам, но ако си фен на Call of duty 2 ела в нашия сървър. Имаме си БГ клан: Хан клан и играем поне 1-2 в седмицата в мултиплйъра.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Comment

Благодаря ти за информацията, ssbg!
        Благодаря за поканата за MP на CoD2, Overlord!

Засега съм се ограничил само до игrа на Wolfenstein ЕТ и нескромно бих споделил, че съм постигнал ниак нелоши резултати!
        Засега ми е много интересно на ЕТ, има предостатъчно сървъри (но не и БГ... и предостатъчно подобни на мен маниаци на тази игра.
        Като ми омръзне или като не остане жив солдат в ЕТ ще мина да ви видя там в CoD2!
        GOTT MIT UNS!

Comment

Ако искаш малко по-тактическо ниво, ти препоръчвам да преминеш първо към CoD1, а не към CoD2. Мое лично мнение е, че тя е най-добрата от всички Call of Duty.

Comment

CoD1 съм го минавал два пъти на най-лесната степен, много интересно ми беше, но след като минах цялата игра загубих интерес и се насочих към Return to castle Wolfenstein, после Time Gate na RCW и ето ме сега майор covert ops. с xp:8000 в ET
            GOTT MIT UNS!

Comment

Ох, таварищ. Не знаеш колко време прекарах на демото на Call of Duty 1. Как изпаднах във възторг, когато приятел ми записа цялата игра. Как знаех откъде ще дойде враг, откъде да мина и всеки път, когато съм започвал все едно почвам всичко от начало, от първия ден в който се докоснах до играта. Над 70 пъти съм я минавал на сингълплеяр, имах едва 250 часа на мулти... Ех, времена!
              Та, пробвай я като мулти. Ако има още сървъри и играчи... Просто поиграй мулти .

Comment

Working...
              X