Може ли някой да ми обясни в общи линии как точно се играе тази игра щот все се опитвам да играя ама накрая се изнервям и излизам... сега пробвах Semper Fi ама пак същата работа. Тва там с HQ-тата се опитвах да управлям войските ама нещо пак не се получава... сега се мъча с атаката над Франция от Semper Fi ... пробвах да нападна както е било по плана на Манщайн ама така и неможах да си открия танковете... плс хелп
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 3 help!
Collapse
X
-
bonebiter написа Виж мнениеМоже ли някой да ми обясни в общи линии как точно се играе тази игра щот все се опитвам да играя ама накрая се изнервям и излизам... сега пробвах Semper Fi ама пак същата работа. Тва там с HQ-тата се опитвах да управлям войските ама нещо пак не се получава... сега се мъча с атаката над Франция от Semper Fi ... пробвах да нападна както е било по плана на Манщайн ама така и неможах да си открия танковете... плс хелп"...а крилете биват всякакви-каза враната..."
-
Здравейте,имам един проблем.Не ми излизат Sprite-овете а само онези символчета за дивизии,дори и да съм zoom-нал на максимум.Инсталирах си спрайт пакета от замундата и пак ништо.Сложил съм всеки пач,дори и Semper Fi - пак същата работа.PC-то ми е с 2.93GHz 2-ядрен процесор,4GB RAM,Windows 7 и Ge-Force 9600 видео карта.Може ли някой да ми помогне?
Comment
Comment