If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук можем да обсъждаме морските битки, ако сте ги пробвали аз наскоро се научих да ги управлям и дори ги смятам за по-интересни от сухопътните ако сте ги пробвали пишете, предлагайте тактики
Първият път,когато ги видях картината много ме изкефи,ахнах.Разгледах малко и т.н.После дойде битката,бях с най-силните кораби на фракцията ми(не помня коя беше,защото играх преди много време) и разбира се избрах опонента ми да е Турция.Не мога да разкажа точно какво стана,но загубих.
От тогава не съм играл морски битки.Просто,защото повече са ми интересни сухопътните(между другото в Шогуна 2 пише,че щяло да има сухопътна и морска битка свързано,това ще е уникално).Предполагам всички сте били отчайващо зле на първата среща(с корабите).Дано,да не се излагам.
не се излагаш и при мен беше така преди няколко дена се научих, че няма нужда да пускам всички оръдия да гърмят едновременно пък това за шогуна дето викаш ми е доста чудно какво точно ще е. Единият вариант е да бъде някакъв десант, другият да има нещо като артилерийска подготовка с кораби
Ми чи то и аз не знам,всъщност май съм сбъркал нещо не знам.Проверих в сайта и нищо не видях.Съжалявам.
На мен пък ми се доигра малко empire tw.Napoleon tw така и не го играх,защото не можах да го инсталвам от замундата.
Comment