Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Homefront

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Homefront

Игра с интересна история..
    War, war never changes..

Малко ми прилича на Freedok Fighters сюжет.

Comment

Стари идеи за рециклиране....Виж:

We don't see things as they are, we see them as we are
      ---Anais Nin----

For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
      ---H. L. Mencken---

Comment

Ха,тези които са я създали да не са по погрешка корейци.
        Изглежда не лошо.Малко ми напомни на кал оф дюти 4 и 6.Странна история,но хубава,защото задръстените американци падат под корейците.

Comment

по-добре да бяха направили корея не толкова ненормално силна за сметка на подкрепа от Русия и Китай на нейна страна срещу нато и щатите и японците някъде по средата е тогава щеше да стане яко мазало и поне щеше да е малко по-реалистично

Comment

Може би така.
            Ще бъде готино,ако ЕС с Русия(и Корея,да не обидим разработчиците) да се обединят и да почне войната!

Comment

Като изключа изсмуканата история, то има някаква подобна игра Operation Flashpoint: Dragon Rising. Тя е също с такава "история" и освен хубавото интро, нищо друго не струва в играта. Първоначално си мислех, че е стратегия и си помислих "Хубаво, може и да излезе нещо интересно.", но виждайки, че ще е FPS, то ми стана ясно, че освен трейлърите (историческия) нищо друго няма да е хубаво. Директно към коша.
              Единственото реално в историята, което ми се струва, че е възможно да се случи, е сриването на икономиката на сащ, ала понеже Европа все още е свързано с задокеанските братя (засега), това не би вещало нещо хубаво тук.
              Послепис:Студиото разработващо играта е от Южна Корея нали?

Comment

Working...
              X