Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hearts of Iron 3: Semper Fi

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Hearts of Iron 3: Semper Fi

най-после май ще направят тая игра по-лесно играема аз откога и се мъча и все ми омръзва и най-много ме беше яд на тая тъпата система за реорганизиране, която май най-после ще я управят ето и линк http://www.paradoxplaza.com/games/he...on-3-semper-fi има и нещо като трейлър http://www.youtube.com/watch?v=5iZRZbaVBIU имаше и клип с интервю с разработчиците

Ако някои играе на HOI 3 1.4 версия може ли да ми каже защо като сеифам
    имам 600 IC a след като лоадна IC-то ми е 400

Comment

Линк към Semper Fi.

Току що свалям и не гарантирам че работи.

Comment

пиши ако бачка

Comment

За линка дето съм дал преди не съм сигурен, но в момента играя ето тази и работи. Единствено има малко неща на руски в интерфейса, но почти всичко останало е на английски.

Comment

Вче я има в замунда. Нещо като туториал излезна ли? Имам предвид въобще за ХОИ3. И ми е интересно експанжъна лагва ли си като оригиналната или са по-добри скоростта.

Comment

Ами има HOI3 Wiki, което е добро начало. Може да потърсиш и Manual за играта. Иначе да лагва си, но при мен е по-добре от 1.4 особено по време на война.

Comment

значи аз го разархивирах това дето го даде обаче пускам там на аркейд и пускам играта и гледам там некво американско знаме и зарежда... и така супер много време и накрая го спиран... в папката на играта ли трябва да го разархивирам или просто трябва да чакам 1 час докато тръгне...

Comment

Искам да питам как се показват войничетата вместо тези квадратчета след като пробвах всички начини за виждане на картата.?

Comment

Working...
                  X