Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Silent Hunter V

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Silent Hunter V

вече я има в залива http://thepiratebay.org/search/silent%20hunter/0/99/0
    ама в замунда сигурно ще я качат след 1-2 месеца аз я тегля сега, ако някой вече я има може да коментира

Страхотно изглежда! Сигурен съм, че ще я качат скоро в замунда!

Comment

няма да е скоро тройката и четворката ги качиха някаде 3 месеца след като бяха излезли...

Comment

Не беше ли тази игра с чисто нова защита или са я кракнали за нула време ?
        Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

играя от 2 дена и ми прилича на beta,пълна аркада,няма нищо общо със симулатор,очаквах много повече,а въпросния крак подкарва играта но след първата мисия като отидеш за нова и я започнеш няма никакво инфо къде и какво трябва да направиш,от това което видяь ми хареса че можеш да се разхождаш в и над подводницата и добрата графика,аз лично ще чакам GWX или някой друг мод за да я инсталирам отново и да я игра

Comment

bonebiter написа Виж мнение
            няма да е скоро тройката и четворката ги качиха някаде 3 месеца след като бяха излезли...

Comment

Нещо впечатления, мнения?

Comment

SH-V

След като я стартирам и мине превюто излиза надпис Can not initialize 3D engine и екранът се затваря. Какво да направя?

Comment

abe .. kak da si izbera specialna misiq.. pi6e mi na
                  happy times che trqbva da pokriq nqkakvi iziskvaniq .. a tiqiziskvaniq nikude gi nqma..!! pone ne sum gi vidql
                  ako moje nqkakva nasoka ili pomo6t ? 4e sum o6te na purvata misiq.. e izkarah nqkolko patrula .. oba4e mi pi6e
                  invasion ot poland i operation wesen..ne6to si sami incomplete...
                  pomo6t 6te moje li ...

Comment

пичове става ли да се играе мулти? ако иска някой да направим една глутница

Comment

дали в тази ще има и други подводници

Comment

Така за мисията нали има един офицер дето говори с тебе и те направи капитан, отиваш цъкаш на него и ти обеснява мисията и ти избираш бритиш нещо си там ще ги видиш по карката като малки железни кръстчета . след това започване на патрул има така опция
                        аз да питам - КЪДЕ Е КОРМИЛОТО НА ПОДВОДНИЦАТА

Comment

За съжаление - няма, управлява се 4рез маршрут от навигационни то4ки по навигационната карта..

Makar 4e bqh 4el za nqkakvi mods, deto dobavqt..
                          War, war never changes..

Comment

бая труд ще има ги гонене от разрушител ЩО СА ГО МАХНАЛИ ПИШАТ ЛИ НЯКЪДЕ ИНАЧЕ ИГРАТА Е СУПЕР -л ам дали има други подводници , вълчи глутници

Comment

Kato alternativa moje6 da poso4va6 kursa na kompasa, ili da izpolzva6 key shortcuts za pulen nalqvo, pulen nadqsno i izpravi rulq..

Ima drugi podvodnici, i priqtelski i vrajeski, no nqma vul4i glutnici.
                              War, war never changes..

Comment

Working...
                              X