Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои игри

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кои игри

Кои игри играете в момента

Почти не ми се случва да играя нещо. Но когато се случи, е една от тези: Eador, Advanced Tactics, Fantasy General, Civilization 4 или Age of Wonders 2, Empire of Steel, Galactic Civilizations 2 или Battle for Wesnoth.
    Last edited by gollum; 29-01-2010, 18:08.

Comment

Аз в момента наблягам на онлайн игрите а те са Ikariam,Imperia online, Global wars. От време на време изигравам и по някоя мултиплеър битка на empire total war и освен това имам една друга стратегия на компа дет съм зарибен по нея Empires dawn of modern world и по някой път Антантата.
      Last edited by recidivist; 30-01-2010, 14:36.

Comment

Mass Effect 2
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Warofdragons, FtG, Victoria, HOMM3 (обичам си класиките), Space empire (последните 2 когато ме замъчи носталгия).

Comment

Transport Tycoon Deluxe, Europa Universalis III: Pax Nomadica.

Comment

Доколкото имам време - Master of Magic
              Иначе се опитвам да се ориентирам в Emperor of fading suns. Някаква глобална и доста комплексна космическа походова стратегия.
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

като има време Dragon Age:Origins.
                Мъча се и на EU3:HTTT.
                Последно пробвах и Пакс Номадика мода за горната, ама нещо не ме накефи

Comment

Аз играя Europa Universalis 3 Heir to the Throne, World of Warcraft, Battlefield 2 и Heartls of Iron 2 Armageddon.

Comment

Call Of Duty Modern Warfare 2,Battlefield Bad Company 2 BETA
                    тези са за сега

Comment

footabll manager 2010
                      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Red Alert 2 си я цъкам вече доста години, Дота, а в момента съм се запалил по imperion.org, която е онлайн игра.

Comment

Erepublik

Comment

Аз играя ALLIANCE OF VALIANT ARMS

Comment

аз играя Making History Gold Edition

Comment

Working...
                              X