Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Call of duty

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз ще се пробвам на "Кол ъф Дюти", но от Матрицата...Някой да я посещава и да кажв как стои въпросът с мрежовата игра?
    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
    нека четат пред вратите
    нашата памет остъклена
    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Хохохо... с още хора играта просто става нечовешка. :tup:
      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
      "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Още не съм се запознал добре, но нали няма техника?

И други затворници
        нека четат пред вратите
        нашата памет остъклена

Comment

Само в Singleto - като в Медъла. Единствената техника е MG42-ките на различни места и разхвърлените из нивото сандъци с Panzerfaust.

Comment

Смятах да я пробвам първо сингъл, но като видях, че няма опция да играя с германците се отказах. Омръзна ми да правя невъзможното - американците герои.
            Ще джиткаме най-много мп. и това е.
            Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Originally posted by "Sevastokrator"

Смятах да я пробвам първо сингъл, но като видях, че няма опция да играя с германците се отказах. Омръзна ми да правя невъзможното - американците герои.
              КАКВООООООООООООООО?!?!
              обещаваха да има 3 страни: немци, руснаци,янки!!!!
              Грррр! :cry:
              а какви са системните изисквания? на колко диска е?
              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Три страни са да - Янки, комуняги и Британци.

Comment

Originally posted by "Sevastokrator"

Лошо е, че няма германци.
                  Играта няма да я играя, поради тази причина.

Във мултиплейъра има ли германци?

Сега играя online IL-2 Forgotten Battles и рядко Day of Defeat в някой интернет клуб.
                  scharfschutze ®

Comment

Има в мулти Германци - то половината сингъл се играе с немски оръжия

Comment

Ima Rusnaci, amerikanci anglichani. Karash tank t-34 v 2 misii unikalno e. A inache misiite sam tvurde dobri z da se propusnat!!!!!!
                      http://www.imotisofia.bg/

Comment

Да бе. Направо. Вземат се за минути всяка една от тях (опс, изпус).
                        Както и да е. Поиграх малко. :oops:
                        Насладих се на няколко изпълнения на германски войници, които пребиваха американците лице в лице с приклада на оръжията си, когато им бяха свършили патроните.
                        Иначе някои от мисиите са ала-бала, гледал съм филми и Дискавъри съм направил игра.
                        Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Поставям въпроса ребром: струва ли си изобщо да се взима играта за сингълплей като се има предвид че предпочитам да игра игри с ВСВ тематика? Предлага ли нещо ново играта? По-добра ли е от Medal of Honor сериите за РС? Какви са системните изисквания?
                          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

Поставям въпроса ребром: струва ли си изобщо да се взима играта за сингълплей като се има предвид че предпочитам да игра игри с ВСВ тематика? Предлага ли нещо ново играта? По-добра ли е от Medal of Honor сериите за РС? Какви са системните изисквания?
                            По-добра и по-реалистична, но значително по-къса и по-лесна от MOH. AI е по-добър. Не съм пробвал мултиплей.
                            We don't see things as they are, we see them as we are
                            ---Anais Nin----

Comment

По моемо е най-добрата в мулти... единствният и недостатък е че няма техника за разлика от БФ...

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена

Comment

btw ima li rabote6ti survari v BG za Call of Duty ... ?!?! i da ne iskat estestveno originalen serial N.. 8) 6toto az q izigrah o6te v na4aloto na neinoto puskane po "legalnite" freeta 8) i togava nqma6e ni edin surver o6te nikade..

btw tuk e momenta ako ima nqkoi zainteresovan da jitkame OFP da se obadi.. az li4no uspqvam kogato namerq vreme :roll: no imam malko problemi s pinga 6toto pove4eto qki surveri sa v DE.. no kakvi neveroqtno qki multita stavat nqma da govorq..

Comment

Working...
                                X