Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Call of duty

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Call of duty

b]1:20h 6th july 1943 [/b]някаде в Normandy:
    "fuck май никои не беше спуснат на точното място. Неможах да намерия никои от моята рота. Или разузнаването е збъркало или за се намирам на 50км от LZ-то. Незнам кое е вярното ,но тук не трябваше да има FlakPanzer-и.
    Намерих една сбора група парашутисти от 82а В.Преносима, и се пресъединих кам тях. Най-старши е кап. Харис.
    Първо трябва да премахнем тези FlakPanzer-и.
    Ужас. MG-34 жъне. нито 6месеца тренировки нито 50 скока с парашут нищо не може да те подготви за такава среща. Смърт , Смърт навсякъде.
    Аз се срамувам от себеси пред хора които не познавам дори и по физиономия, братиа по оръжие на които незнам дори имената.
    единственият запазил самообладание е кап.Харис.
    Доближавам се до едно карте4но гнездо, вадя граната МкII Pineapple, времето се разтегля и забавя, ако не беше 1943, а примерно 2003,щях да си помися че ми се4е PC-to, но няма на4ин просто, тва е живота, действителноста."

така се 4уствах когато играх за пръв път демото на 'Call of Duty".
    прост си купи некво списание за игри ПС Мания, Уоркшоп, или кот се сетиш и пробвай. НЕ Е ИСТИНА
    I love fucking army
    and she loves me, fucking me.

Call of duty

все пак, би ли уточнил (ако може не толкова емоционално ) за каква игра точно става въпрос...нищо не знам за нея.
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Играта е 3D shooter. Действието, както [541]reaper посочи, се развива в Нормандия. Тук има ревю на играта и снимки.

Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.

Още не съм я дръпнал.
      scharfschutze ®

Comment

Demoto е наистина добро, но за играта ще почакаме и ще видим
        We don't see things as they are, we see them as we are
        ---Anais Nin----

Comment

Да, демото е наистина добро. Играта има страхотна атмосфера и голяма динамика. Дано в Пълната версия да има и скокове с Парашут както в America's Army.
          .::Check SIX::.

Comment

Пълната версия излезе по Warez сайтовете преди около седмица, дори са ми я свалили, ама все не ми остава време да ида да си я взема :cry: :cry: :cry: Иначе демото беше толкова добро че го минах 3-4 пъти, играта е... истинска 8)
            <<..........>>

Comment

Е щом е излязла играта е време да се насочим към най-близкото място за продажба на нелегален софтуер и да си закупим играта за минимална сума.

Comment

igrata q izigrah za 10ina 4asa ... silno mqza na podobren variant na MOHAA...ne govorq samo za tematikata.. dori kato viziq sa mnogo blizki makar 4e CoD e vse pak opredeleno po krasiva i efektna kato naprava... edna ot dobrite idei v neq e 4e u4astva6 i s US i s GB i s SSSR... kampaniqta ( ako moje da se nare4e taka ) s rusnacite e silno zaimstvana pone kato na4alni kadri ot filma Vrag pred portite puskat te s edna pa4ka ot 5 patrona ... polit komisarite i sedq6tite do tqh pi4ove s 6PAGIN-i te "motivirat" da ti4a6 sre6tu vraga ) abe golqma veselba i kakafoniq) opredeleno igrata e mnogo dobra..btw i tuk moje da se upravlqva ot vreme na vreme nqkoq ma6ina q nqkoi Flack 88 mm q nqkoq T 34 ka) upravlenieto e dale4 ot realizma no pone e zabavno)

Comment

Само за 10 часа. Това което ме дразни при тея игри, е че има изграден ред на действия и неможе да минеш от другаде и да надхитриш играта. лисата на свобода на действие в нещо много лошо при тея игри.

Comment

А играли ли сте новият Медъл ъф Онър: Бректру? На мен ми харесва и по принцип МнЧ.
                    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                    нека четат пред вратите
                    нашата памет остъклена
                    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Medal of Honor

Играя ги в момента и двете. MOHAA:B става, а CoD си е добра
                      We don't see things as they are, we see them as we are
                      ---Anais Nin----

Comment

Аз пък сега джигам Макс Пейн 2...приятна история, но геймплеят е малко безинтересен.
                        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Като са тръгна ли да праят играта по "Враг пред портите", поне руската кампания да не беше толкова динамична. Тоя снайпер почти никаде не се изпозва. Да имаше поне малко чакалене и партизанска война. Досега не съм открил добре балансирана игра между тактика и динамика. Ама то CoD няма за цел баланса. Направо на моменти като ме питаше някой какво играя неволно отговарях Куейк 3.

Comment

Досега не съм открил добре балансирана игра между тактика и динамика.
                            eee ne sum saglasen s tebe ama hi4!!! s risk da se povtorq i dori potretq... 6e ti kaja da jitne6 ako ne si Operation flashpoint!! ako ne s4ita6 za dinami4no tova da te desantirat vuv vrajeska teritoriq ot nqkakvo APC i vednaga da po4nat da te pucat ot sqkade.. da se vzrivqvat tankove da valqt para6utisti i tn.t ) i pri vsi4kiq toq ujas vse pak da se opitva6 da si vodi6 grupata boici i da im dava6 narejdaniq koito ne sa nikak malko na broi kato opcii... ) v interes na istinata OFP moje da te dokara do infarkt ot naprejenie taka kakto nikoq druga igra ne e uspqla da go napravi pone s men e moje bi samo Half Life

Comment

Това е играта... перфектната комбинация между MOHAA и Operation Flashpoint. И както почти всички невероятни игри, Single-а е сравнително къс, но пък затова с кеф ще я играете. Страхотна графика, ефекти, звук и геймплей...

Още се сещам за моментите, когато снаряд гръмна близко до мен - паднах на земята, замъгли ми се зрението, заглъхнаха ми ушите и се движех някакси доста флегматично...
                              20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
                              "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Working...
                              X