Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Men of War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Men of War

Не намерих тема за тази игра и затова реших да пусна Играта е руска подобна на Company of Heroes, но според доооста по-добра и реалистична - може да управляваш всеки войник или каквато и да е машина поотделно и дори ръчно със стрелките на клавиатурата, така например вместо да цъкаш с един танк по картата и да псуваш защо не е уцелил противниковия може направо ръчно да се прицелваш с мишката тази функация е доста по-добре направена отколкото в CoH
    Мисиите също са мнооого добри. Разделени са на 3 типа защита на дадена точка или град, атака на дадено местност или позиция и стелт мисии при които с 2-3 войника трябва да се промъкваш във вражеска територия. Фракциите са СССР, Германия, UK, САЩ и Япония като последната я няма в мисиите
    И не на последно място - мултито мега супер яко става с хамачи дори и без има карти на които могат да играят по 16 човека наведнъж аз допреди малко играх такава. Играе се примерно 8 срещу 8 и има различни цели които се определят преди да почне играта. Направихме един конферентен в скайп и се получи мн яко ето и линк за играта http://zamunda.net/details.php?id=160157&hit=1 може и да пишете на ЛС или на скайп t-700068 ако искате да цъкаме мулти Теглете няма да съжалявате. Това според мен е най-добрата WW2 игра
    Last edited by bonebiter; 02-01-2010, 03:07.

ето още един коментар за играта
    Това е една невероятна, прекрасна стратегия, може би най-добрата, която съм играл! :thumbsup: като тук са пресъздадени изключително реалистично всички аспекти на войната! Имате възможност да контролирате големи групи от бойни единици, а може да влезете и в ролята на някой войник или танк и да си пуцате на воля! Тоест от стратегия, тази игра може да се превърне и в шутър! Също така може да си въртите камерата и да се наслаждавате на триизмерната интерактивна околна среда :thumbsup: като по този начин може да гледате цялата си войска от орлов поглед, или пък да слезете ниско долу при вашите войници и дори да поемете контрола над някой от тях! Същевременно трябва да следите за разположението на войската си, техните муниции и кръв, както и за много други детайли, с които ще се сблъскате! Единственото, което може да ме подразни за момента е че тази игра е много сложна дори на easy, но все пак трябва да се вложи и някаква мисъл - затова е стратегия! Който се чуди дали да тегли, да не му мисли, а да дърпа, Men of War - RELOADED не заслужава по-малко от 5!!! :zamundalove:

Comment

bonebiter написа Виж мнение
      Играта е руска като Company of Heroes
      Ъъ? Relic Entertainment e канадска фирма.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

опс получило се е двусмислица имах предвид, че като геймплей е като ЦоХ

Comment

Ъъ? Relic Entertainment e канадска фирма.
          Г-н, Империал , имам играта " Soldiers - heroes of world war II", мисля ,че е правена от "Best way" , но екипът си е руски от 2004 и до днес , ако не се лъжа.

Ето игрите от тази поредица -

1. " Soldiers - heroes of world war II" - 2004 ;
          2. "Silent heroes' -2005 г.
          3. ''Faces of war" -2006 г.;
          4. "Man of war" - 2007-8 г.
          5. "Man of war - Red tide"- 2009 г.

фирмите доколкото схващам са различни , но разработчика е един.

Comment

Това е много хубаво, но в пост 1 се споменава Company of Heroes, която е правена от Relic и определено не е руска. Чети по-внимателно.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ако някой играе играта да даде скайп да направим едно мулти

Comment

Има ли хора,които играят тази игрица?

Comment

аз пиши на скайп t-700068 ако искаш да играем ама за мулти трябват едни пачове и мод пиши на darthvader520 или на mademan4ever11 да ти ги дадат

Comment

ОК.Обаче трябва да се върна от гости,че съм на село.Тва ще е неделята или съботата.

Comment

Working...
                    X