Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Napoleon: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Aбе появи се и първия бъг.На една битка срещу турците 2-3 единици просто си седяха на картата и неможеше да се убият.Неможеш да победиш какво като си с 1000,и единственния начин да излезеш е да загубиш.Все пак плюсовете са:
    -По-добра графика.
    -Аи-то е доста напреднало с материала.
    -Враговете са доста по-мощни от ETW.
    -Kooператив кампания.
    Като минус можеби картата поради факта че има само Европа.Иначе картата е доста по-мащабна и осеяна с повече градове.Кампанията още не съм успял да я изиграя.А Наполеон е голямо копеле.Като цяло сам доста доволен от играта засега.

Comment

пичове,съжалявам ,ако ви дразня,направих го това както ми каза колегата bonebiter и сега ми излиза пак нещо,нещо с "cannot initialize "еди кво си

Comment

ае пич пиши на скайп t-700068 ще ти дам team viewer ще ти вляза в компа и ще видим какъв точно е проблема може и хардуера да ти е слаб незнам

Comment

Аз изиграх няколко онлайн битки и мога да кажа че бях приятно изненадан защото има много по добра графика ,реалистика и сраженията имат по голяма мащабност плюс още някои други нововъведения.

Comment

ХУбава му е и самостоятелната игра. На най-трудно ниво противнците на кампаниите изливат огромни количества армия, всякаква война на изтощение е сигурна загуба и това те принуждава към агресивна стратегия още от началото и към сериозно обмисляне на приоритетите.
            Много ми допада това, при никоя от другите игри от серията не съм го виждал до такава степен. В Първата ми кампания(Италианската) след 2-3 хода лежерни битки и неосмислено маневриране срещу Пиемонт се оказах с цялата си армия в битка 1:2. След победата ми, армията ми беше останала с 50% личен състав и нямах време да се наслаждавам натрупания опит на полковете защото в същия момент ми се изсипа също толкова голяма австрийска армия. Австрийците бяха с двойно превъзхоство в артилерия, и въпреки че дадох най-доброто от себе си в битката и им нанесох огромни загуби, ме пребиха, пратиха Наполеон в болница и реално ми занулиха шансовете да спечеля кампанията. Никога преди изкуствен интелект на Тотал Уор не ме беше побеждавал на стратегическо ниво, така че препоръчвам с две ръце новата игра, явно стрелковите сражения повишават доста шансовете на изкуствения интелект.

Много се задържах ан форума, отивам да отмия срама от челото със смели и насочени удари. Приятни сражения на другите играещи я.
            Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Единствен недостатък: огромна е.
              Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

не бих искал някой непознат да ми влиза в компютъра,,иначе благодаря за предложената помощ,така че обмлислям сега грийн кеша и мисля да си я купувам,хем да цъкам онлайн.бре,наистина ли е толкова силно Аи,хубаво,че на предишните тотал уарове беше "малко" кирливо

Comment

2 новини:
                  първата-реших преди час два да видя какъв ми беше проблема с отварянето и кво да видя,играта изведнъж си тръгна нормално
                  втората-пускам битка,нали да я поразгледам,направих настройките на битката и я пуснах,изчака 1 сек. и компа ме изхвърли от играта
                  иначе от менюто не ми изглеждаше много различно

Comment

gregorianus написа Виж мнение
                    Единствен недостатък: огромна е.
                    По-скоро няма как хубавите текстури да ги натикат в малко пространство, защото графиката е супер. На моята щайга я играя само на най-ниска графика, но днес видях на нормална графика какво представлява и ми падна ченето - навсякъде тревички се полюшват от вятъра, пушека и вдигнатия прах са реалистични, а снярядите от оръдията как изравят земята и при рикушети, направо се замислих не е ли време за ъпгрейд на компютъра, толкова ми харесва графиката.
                    П.П. на 3Д единиците графиката също е на ниво, струва си за мен всеки мегабайт играта.

Comment

Ами сигурно и на минимум Наполеона ще е наниво като графика.Има бъгчета в играта но те се оправят с преинсталация.Колкото до мислещия компютър доста почва да ме затрудниява на картата.Таман набих Франсетата и сега трябва да се оправям с Австрия и Прусия.Тази игра си заслужава да се купи,тъпото обаче че е че я няма на една цена.Или обикновенната или империал едишън с която само ще има нови единици.А само за едните единици е малко много.(не ми е много за фигурката,плаката и дневника.)

Comment

Аз съм старомоден хейтър. Не ми дреме за графика, искам геймплей на ниво. Ех, как добре би ми дошъл един Шогун ²²... Ама да е хубаво направен, де.
                        Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Аз съм без предрасъдъци относно игрите, но Sega отново ме разочароват. Новостите са по-скоро допълване на щрихи. Графиката е добра, но ужасно тежка. Ако ншмате компютър от една година или той не е някаква мощна машина, играта ще ви засича, доста. А това е разсейващ фактор. Като, че ли при Rome: Total War бяха на кръстопът - да изберат супер графика, за сметка на възможности в играта. И те избраха графиката. По-скоро ще чакам Victoria 2 ако трябва и Europa Universalis IV

Comment

gregorianus написа Виж мнение
                            Аз съм старомоден хейтър. Не ми дреме за графика, искам геймплей на ниво. Ех, как добре би ми дошъл един Шогун ²²... Ама да е хубаво направен, де.
                            Не че не съм голям фен на Шогун и не си го поразцъквам и до сега, но какво му намираш като некачественост на геймплея на Наполеон в сравнение с Шогун? Бъгчета и в Шогуна си имаше - още помня как разбягани селяни избиваха при тичането си елитна кавалерия, ако последната случайно нямаше зададено да ги атакува.

Comment

обаче хора,признавам ,че тая игрица е доста тежка,дори на моят компютър на максималното ниво засича на много големи армии

Comment

Напротив.Точно Napoleona е каде каде по-лека.Ако ти е тешка значи не си играл Empire-total war.

Comment

Working...
                                X