Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Napoleon: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Napoleon: Total War

догодина февруари идва новия total war ето ви и инфо http://pc.ign.com/articles/101/1014877p1.html какво мислите за новата част?

Ми да ти кажа донякъде е добре донякъде не ,защото първо много от феновете се разочароваха от това че вместо да оправят бъговете по емпире тотал вар разработчиците тръгнаха да правят нова игра.Но от друга страна е страхотно защото ще можем да играем вече и във времето на наполеоновите войни но малко гадно се получава защото на картата ще я има само Европа ,Анадола и северно африканското крайбрежие.

Comment

Тази нова игра трябваше да е експанжън на Empire: Total war...
      Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Не виждам кое му е новото на това?
        Първо ще използва енджъна на Емпаиър с някои дребни подобрения. Ще има нови по добри текстури за войниците, понеже настоящите са сякаш изкарани от някоя игра през 2005-2006 година.
        Всъщност аз нямам очаквания за Наполеон никакви, това за мене е просто "Новите дрехи на краля" и нищо повече.
        Единствено може да се надяваме лъжците от Криътив Асембли да е направят по достъпна за модване, защото освен, че лъгаха за Емпаиър, то те продължават с лъжите си и за Наполеон
        Всъщност играта ще излезе и, като експанжън за Емпаиър и като самостоятелен продукт

Comment

Според мен най-правилното в случая беше да изкарат нов Ром или да направят някой Тотал на източна тематика като първия Шогун.... Наполеон ще е същата боза като Емпаиър според мен... но ще се пробва даже може да го пуснат и по рано както правят обикновенно...

Comment

тази игра ще е според мен доста безмислена.ще е хубаво наистина да се направи нов rome total war с графиката на medieval 2 тотал уар или пък да се добави към medieval 2 total war и shogun total war

Comment

Незнам защо не не я очаквам с такова нетърпение с което чаках повечето други части от тази великолепна игра.Сигурно малката карта и доста ограничения брой държави с който може да се играе убива желанието ми ^^

Comment

Дано да не е бъглива като Empire, защото аз това заглавие го пропуснах, след като видях за какво иде реч.
                Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.

Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius

Comment

Дано не я пуснат бъгава като ETW.Интересен исторически период,нямам търпение да я кракнат вече.Новите заглавия неразочароват и тази се надявам да е като ETW.

Comment

кога излиза или е излезнала вече
                    за играта просто ще е същата като емпире тотал вар,бъгава,по-лоша графика от медивъл 2 тотал вар и т.н.

Comment

Излезе по торентите
                      War, war never changes..

Comment

брее,как съм се отнесъл!!!
                        обаче колкото да не ми изглежда хубава играта,все пак изгарям от любопитство да я видя.

Comment

днес я дръпнах и играх все още не съм я разучил напълно, но сякаш няма чаак кой знае колко големи новости, но е по-добра от предната в Европа вече има мнооого повече градове и крепости има нови сгради различни нови опции - като цяла добра е играта според мен и не съм срещал никакви бъгове дано да я хакнат скоро да може да се играе мулти безплатно - тогава ще стане баш интересното

Comment

бре,
                            ще се поизпотя с инсталацията,като на empire total war-кирлива!!!
                            не ми се инсталираше иконката на играта и чаках ли чаках,инсталирах ли инсталирах.....
                            както и да е,дано в тая да нямам такива проблеми,но ме съмнява.

Comment

абе пич тя иконката не се инсталира тя си е в крака на разор като го копнеш и имаш иконка никакви проблеми няма инсталацията аз даже вече пребих турчолята с братушките мн по яко е сега като има по много крепости и дотук нито 1 бъг не съм забелязал

Comment

Working...
                              X