Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еадор

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мда, интерфейса е малко странен, но се свиква, единственото което продължава да ме дразни след 10тина часа игра е че с ляв клик не селектваш провинция, а даваш заповед за движение на героя, няма как да свикна с подобно безумие, колкото и да играя
    Иначе Banner saga-та само я чакам да и дойде реда, много добре изглежда на клипчетата, дано наистина си заслужава... а на Елизиума точно преди два дена направих една епична игра с култистите, имам чувството че никога няма да ми омръзне
    <<..........>>

Comment

единственото което продължава да ме дразни след 10тина часа игра е че с ляв клик не селектваш провинция, а даваш заповед за движение на героя, няма как да свикна с подобно безумие, колкото и да играя
      изключително дразнещо е, съгласен съм.

"Банер сага"-та - пробвал съм безплатната мулти-плеймърна част и бойнат система наистина е много добра. Единственият недостатък е неизбежен - квадратната мрежа (неизбежен, защото само в нея могат да се реализират варловете - гигантите, както трябва). И то даже не толкова "недостатък", колкото нещо, с което трябва да се свикне - да помниш, че по диагонал не се атакува. Често допусках грешки.

На CoE3 сега разучавам свещениците на Ел - доста своеобразна фракция . А култистите са си култ .

Comment

Working...
      X