Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hearts of Iron 2,5 (Arsenal of Democracy)

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Що стана с играта?

Comment

Имаше още 2 development diaries ама съм забравил да ги сложа

Играта излиза на 17 декември (след 8 дена )

Comment

Чудя се, дали пак ще може да се сложи онзи график импрувмент проджект, който да смени картините на юнитите и интерфейса с цветни снимки?

Comment

казаха че 99% от модовете от армагедон ще могат да се слагат и на тая игра

Comment

Някой може ли даде линк,че не мога да я намеря.

Comment

jamega написа Виж мнение
              Чудя се, дали пак ще може да се сложи онзи график импрувмент проджект, който да смени картините на юнитите и интерфейса с цветни снимки?
              Практически всички снимки и т.н. си ги има като файлове. Единственото, което трябва да направиш, е да ги замениш.
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Нова информация:

Official release date Is currently Q1/2010

-P-dox

Comment

Е ще почакаме още малко.
                  Last edited by Denis; 25-12-2009, 19:32.

Comment

Накратко, нека да направим това, което не можехме в Хартс 3.
                    Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.

Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius

Comment

Вече може да се свали от тук http://www.gamersgate.com/DD-AOD/ars...s-of-iron-game , цената е около 20 евро. Сигурно скоро ще се появи по бг торент сайтовете.

Comment

вече я има по торентите
                        War, war never changes..

Comment

Много добра, само че ми гръмна веднъж.. задължително си включете autosave
                          War, war never changes..

Comment

Играя HOI от появата му на бял свят, опитал съм всички метаморфози и модификации. От вчера инсталирах и Арсенала, все още нямам пълни наблюдения, но определено съм доволен. За разлика от проваления HOI3, Арсенал-а лежи на Армагедон базата и нововъведенията не се набиват дразнещо, а са някак естествено вмъкнати.

Не ми е "гръмвала" - вървеше нон-стоп към 5 часа снощи без никакви засечки. Аз по принцип настройвам autosave на 3 месеца и периодично записвам преди или след по-важни събития.

Като приключим с тестовете, е напълно възможно да я направим официална в GNSF за мултиплей. Идеята е одобрена още миналата година, но чаках да излезе Арсенала, за да решим дали да използваме него или Армагедон. Ако има желаещи - потърсете ме.
                            Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Вчера я инсталнах, и констатирам някой доста смущаващи неща (поне за човек нов в серията)
                              - играйкам си с "правилната" нация, подготвяме се да сивземеме каквото е наше, и изведнъж- корумпиран министър, добре, нищо изненадващо, ам това събитие ми струва ДВА пъти повече отколкото има в хазната, бива бива, ама това и български министър трудно ще го направи.
                              - продължаваме, цъкаме си отчайващо бавно (на макс скорост) и изведнъж- "лошите" аншлусват нещо си, хубаво, на кой му пука, ама моите решаватда се правят на мъже и да спретват военен парад, който по странно стечени ена обстоятелствата ми източва всичкият съплай, брррр че дивотия, аз целият грантфлиит мотах из северно море и балтика и изобщо не се осети.
                              -гражданска война в испания, и изобщо не ме изненадва че тя на мене ми струва ТРОЙНО повече от колкото има в хазната.
                              Така разбирам че хората разработили играт аса искали да я направят малко по-трудно, ама защо с такива дивотии?
                              На фона на това факта че разузнаването бодро ми рапортува как сме си внедрили шпиони в къщи (при все че съм изключил тези зъобщения) не впчетлява особенно.

Comment

Започни играта отначало, според мен тези събития с министъра и военния парад се генерират случайно, другия път може да ти даде съобщение, че си направил откритие или пък, че някой чужд учен е избягал от родината си и е потърсил убежище в твоята страна. На мен лично играта ми допада, битките са по-дълги и като че ли по-реалистични. Малко ме притеснява бройката на изследователските екипи, с малка държава нямаш почти никакви шансове да постигнеш нещо значимо. Прави ми впечатление, че на hard и furious противника е много по-настъпателен от HOI 2, когато играя HOI2 с Германия и нападна Полша, французите най-много да пробият линията Зигфрид и да се настанят в една, максимум две мои провинции, а пък в AОD, пробиват и се възползват максимално от пробива и ако по-голямата част от армията ти е в Полша, човек може да се поизпоти докато закърпи положението на двата фронта. Като цяло съм доволен и се надявам, че с няколко пача играта ще отърси от дребните бъгове.

Comment

Working...
                                X